- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ay pıtır ben mücadele edemicem böcükle
sne hakkından gelir misin
senin ev tam nerdedi?
olmaz o başka bu başka:)
aman kız ne cadı bişi oldu bu böcük dimii
aklı fikri yemekte:)
etmek hoşuma gidio nedense kızzpıtır anladıysan etmemen lazım aslında
haha napimhayırlı olsun cnm
benim menü fikir verir belki sana?
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
koyun can derdinde kasap et derdinde dedikleri bu olsa gerek :roflol:
hiçç belli olmuyo gerçekten a.s
ya konuşsanıza beeee 2 saattir susuyonuz sıkıldım bi pıtır'la muhatap etmeyin beni
aaa ikinci cadı çıktıhahayt
oda gelsın farkyapmaz
nıe gelceksen bıze dıyım yoksa dımem
bende artık nınca olcam:1ninca:
dörtyolu bılın mı orda
senın sacını başını yolar elıne verrım:1closedeyes:
olm ne demek o baska bu baska
fedakarlık etceksın
yoksa cımrı mısn
hiçç belli olmuyo gerçekten a.s
ya konuşsanıza beeee 2 saattir susuyonuz sıkıldım bi pıtır'la muhatap etmeyin beni
değer canım olabiliyo bazen , kişilerin yıldızlarıyla alakalı bişey , hani bi burç vardır bide yıldız , yıldız daha farklı bişey onun etkisiyle olabiliyo ,,, sen arkadaşına beni bi oku bu aralar içim sıkılıyo iyi gelirsin bana de , arkadaşına okut kendini canımcım yerimseniben yerimseniben kapiş şekercim
en kısa yoldan örnek benim babamın arkadaşı vardı beni çok severdi , ama ne zaman eşiyle gelseler ben bayılırdım , sonrasında anladıkki çok sevdiği halde onun nazarıymış yada benim yıldızım artık ne dersek , 28 yaşındayım kadın hala yolda karşılaşırız beni görse bile yanıma gelmez kesinlikle bana bişey olcak diye ....
Yaaa birde kızlar,nazar deyince aklıma geldi yarın sevdiğim bir arkadaşım bize yemeğe geliyor, evimizi de ilk defa görücek, ama bikaç kez denedim, arkadaşım çok iyi niyetli olduğu halde sanki onun bize nazarı değiyor, yani iyi niyetle bakanlarında nazarı değermiş ya, günahını da almayım ama ne zaman acaba desem yanılmadım, çokda seviyorum acaba o gelmeden bişeyler felan okusam ki???
Anammm hemen Çabuk banada maŞallah dİİn
sevgİlİmden ayrılırsam bİ daha koca moca bulamam valla:)
kızlar naşide gökbudak - hümeyra yı okuyan varmı aranızda
gül kurabiyesine taktım :)
öğle arası gidip gıda boyasını ve inciyi aldım
daha önce bu tarifi deneyen mandilin miydi böcük müydü biri bana ayrıntılarını püf noktalarını anlatsın
aksam deneyecem :kedi:
aman senı kakalıycak bırı cıktı
basımıza kalmazsın ınş
yok okumadım
anlatım cnm lınk verdım aslında ordan baksan cunku hıc yapmadım lınk ıle yardımcı olabılırım ıstersen
kızlar maşallah diyin
12/12/2009 evleniyorum :1shok:
yani hayırlısıyla inşallah
heee ben o yazışmayı unutmuşum. valla bizimki de vahşi biraz canım. benim koca da maşallah nazar değmesin pek sabırlı. ben demediğimi bırakmıyorum o hala bilmemne balım, bitanem karıcım aşkımmm. sinirliyken bu lafları bile sinir oluyorum ya ayrı mesele kaydirigubbakcemile3
dün yaprak dökümünü serederken salonda son reklamda uyuyakalmışım. gece 2 falan olmuş. benimki geldi aşkımmm karıcımmm hadi kalkk yatağa gelll. ben de uyurken bana kimse dokunmıcak yerde taşta uyuduysam bırakcak orda uyuycam yada kendim uyanınca kalkcam yatağa gelcem. annem bilirdi hiç ellemezdi.
nese get geliyorum dedim ama gitmicem kendimi de biliyorum. kalkamıyorum napıyımm :umursamaz:
ama takılmış plak gibi karıcımmmmmmm karıcımmmmmmmm karıcımmmmmmmmm karıcımmmmmm karıcımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kulaklarımda çınlıyo ama artık sussun die kalktım ama söylene söylene ne var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kendim kalkar gelirim niye ısrar ediyosun niye uyandıryosun niye uykumu bölüyosunnnnnnnnn annem hiç böle yapmazdııııııııııııııııııııııı nası uyuycam şimdi bi dahaaaaaaaaaaa die gece gece çemkirdim. tamam aşkım git istiyosan dedi. ne gidicem artık uyandıktan sonra dedim ama sinir oldum gerçekten. uyurken elleşmeyin banalmaz:
:
yeni anlarmıyım kızzz
ben boşunamı sana kıllık ediom
kız gülçin pınar yapmştı sevgilisine
hem ben sana bi soru sormştum
facebookun varmı die???
bende aynı seyden ctesi için korkuyorum 40 kişi dile kolay birinin değmese nazarı birinin kesin değer
kız nisan yağmuru daha askere gidemeyenler var rica ediorum
açmayın askerlik meselesini:S
:))))
Biz fakirizz alamadık bi düdüklü hemide tefall :dilcikar:pufi ben düdüklü de yapıyorum canım. tefal clipso zenginiz biz sırnaşık şey sırnaşık şey
gıda boyası nerelerde satılıyo kii :uhm:gül kurabiyesine taktım :)
öğle arası gidip gıda boyasını ve inciyi aldım
daha önce bu tarifi deneyen mandilin miydi böcük müydü biri bana ayrıntılarını püf noktalarını anlatsın
aksam deneyecem :kedi:
Bekar olsa başını bağlardık cemle lahana kaydirigubbakcemile3bin laf söledi zaten burunlarından getircek.haksızda sayılmaz...
ah getti getti gül gibi oğlan getti....
benim menü fikir verir belki sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?