Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iş başısı demekk resmi üniformalarını gymediği zamanlarda giydiği. dışarda gezmesi yasak olan, normal kıyafetle gidip orda giydiği krem rengi pamtolon ve gömlekten oluşan kolunda rütbelerin yazılı olduğu bir üniforma çeşidi. ama neden onları görmüyoruz çünkü dışarıda gezlemeri yasak. neden çünkü askeriyenin imajını sarsar die :roflol::roflol::roflol: bakıyım iş başılı fotosu varmı varsa çaktırmadan bir göstereyim... :roflol:

alıyımm yaa aman begenmezse anıla(yegenıme) verırırım haha

aha bu marmaris özel versiyonu başka yerde yazın da töst giymiyorlar ama burası çok sıcak olduğundan yazık versiyonu bu. şimdi bunu giymiyor böyle kolu uzun kıvrılıp iliklenen cins gömleği var kremrengi onu giyiyor... burda askeriyle foto çekmiş hatıra diye çocuk istemiş...

Son düzenleme:
ayy kızlar kocamın fotosunu ararken kocişin beni düğün ertesi otel odasına sokarkenki fotosunu buldummm eklemişmiydim daha evvell????

Rbbim sana geliyorum....
ay öldüm öldüm...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr,

size sabah poğaçası gönderdim hemde kaşarlı

afiyet olsun...
ben bir geçmişe gidip gelem

mulberry canım ay ya çok teşekkür ederim ama ben hiç hoşlanmıyorum o şeylerden.bir sürü puanım var ama sevmiyorum ondan hiç almadım.
silsem kızmazsın değil mi*
yada hediyeyi hediye etmek sünnet birine versem keşke olsada...

İşteee buyrunn buda benim yaptığım kapı süsümm opuyorumnanaktan
Düğünümden beri duruyorr opuyorumnanaktan

süper omuş ellerine sağlık becerikli hatun...

burciş cok guzel olmuş ya
aslında benm işyerim boyama makınası satıyor
ve resımv arsem böle baskı folyasına basıyor

ay ne duruyorsun böle imkanın varsa ben olsam hemen yaptırırdım...

burcu 3-5-6 ya bayıldım.
diğerlerini bilmiyom ama 6 yı keçeden yapmışlar.
keçe birz pahalı,polardanda yapılabilir bende onu deneyeceğim çok beğendim...

ya ben balayı resımlerıızı bilemedım
yaaaaaaaaaa

temem bir albüm oluştururum o zaman profile oldumu şekercimm Şeniz
lahanam ben onuda beğeniyorum dene bakalım güzel olursa bir tanede ondan yapar altlı üstlü asarım görmemişin bir süsü olmuş derlerr:roflol::roflol::roflol:

işte kızlar balayına çıkmadan evvelki gece ordu evinde kaldık. düğün gecesi yani. fotoyu da kız kardeşim çekiyor... burcu ve serhat gerdeğe giriyorrrr:roflol::roflol::roflol:

bişi anlamadım ama resmi gördüm. madem yasak iş başısı ne işte giycekse öbürkiler ne

aman ölme lahanacım kaydirigubbakcemile3

ya lahana senle konuşmuştuk dime ben sevmiyorum demiştim sen de ben de hiç sevmiyorum demiştin
nasıl silcem ben onu
mulbery kızmazsın dimi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…