Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu masallah masallah nazar degmesın ınsallah
allah mutlulugunuzu daım etsınn

kızlar hepınızeee olsun bu duam

teşekkür ederim cici duan için kuzuucmm Şeniz

kaydirigubbakcemile3
üstüne tıklıcann hediye edicenn :kedi:

Ayy keşke görüşsekk opuyorumnanaktan
Bayramda nasıl olur bilmiyom amaa :sinifsinif:

a.s.

Burcuu bu fotodaa :lepi:

ayy bende ok istiyorum kuzucm yaaa:1rolleyes:
ama siz bayramda dolu olabilirsiniz tabii nasıl olur bikmem
burcu resimler çok cicoş canım...opuyorumnanaktan
sağol lahanammm Şeniz

"Koşuşturmaca sona erdi" paspası

Sanayi devriminden bu yana yaşam daha da acımasız bir hal aldı. Daha fazla iş , daha fazla masraf ve sonunda dayanılmaz bir yorgunluk. Bütün bu hayat mücadelesinin ve zamanla sürdürülen yarışın bittiği tek yer sanırız eviniz. Peki finish çizgisini geçmeden bu yarışın bittiğini nasıl söyleyebilirsiniz?

Hoşgeldin, Güle Güle Paspası!

Misafirlerinize, gelirken "Come in" (ıçeri Gir), giderken "Go Away" (Çık Dışarı) demeyi ihmal etmeyen esprili paspas.

burcu silinmişlerdeki mesajları silceme ne var ne yok sildim son mesajını okuyamadım ( bi daha atar mısın

allah seni bildiği gibi yaprsınn :roflol::roflol:
onu bir daha yollaybilmem için bilmem kaç saniye beklemem gerekiyor. çünkü az evvel bir tane daha yolladım... bekle zaman geçsin onu tekrar yollarım Şeniz

allahıın kokoşlarrııı

ne o kapı süslerii ne o paspaslarr öylee yaa

evde bi fazlalaık istemiom ben

elimden de gelmioo içimdende vallaa

burciş pozlar süper

Hoşgeldin, Güle Güle Paspası!

Misafirlerinize, gelirken "Come in" (İçeri Gir), giderken "Go Away" (Çık Dışarı) demeyi ihmal etmeyen esprili paspas.

yaa ben bunları ve hoşgeldin yazanları gördüm ama işte iingilizce diye sinirime dokundular.. tükçenin nesi var almam öyle gavurcaa:umursamaz:

Ben bayramın 1. günü gidiyorum ptesi bayram bitiyor biz salı dönüyoruz. Biletleri aldık tarihler belli yani yerimseniben

Kısmet artık inş. denk gelir ve görüşürüz, zaten sen artık çok gider gelirsin izmire zemuszemus

bu zaten hoşgeldin beş gittin deel be sevmiyorum onları gına geldi artık onlardan

bi içeri gir
çık dışarı

esprisi var

haaa bu gelen o deil yane tamam :=)

yok yok o başkaydı sengözlerimebaksanab

allahıın kokoşlarrııı

ne o kapı süslerii ne o paspaslarr öylee yaa

evde bi fazlalaık istemiom ben

elimden de gelmioo içimdende vallaa

burciş pozlar süper

sağol şekerparemmm :1hug:

şimdi albüm ypıcm balayı fotolarını az bekleyin

bu zaten hoşgeldin beş gittin deel be sevmiyorum onları gına geldi artık onlardan

bi içeri gir
çık dışarı

esprisi var

tamam canım o zaman bayrama yakın telefonlarımızı alalım haberleşirizzsositososito
betanın vardı bende ama işte telefoum değişti o zaman gitti içinde ki kayıtlar meğer hepsini telefona kayetmişim allah kahretsin şimdi hiç bir numarama ulaşamışyıroumm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…