bişi anlamadım ama resmi gördüm. madem yasak iş başısı ne işte giycekse öbürkiler ne
:
ay şekerim saolasın
işte kızlar balayına çıkmadan evvelki gece ordu evinde kaldık. düğün gecesi yani. fotoyu da kız kardeşim çekiyor... burcu ve serhat gerdeğe giriyorrrr:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]
burcu fotolar harika özellikle dans ederken olannn :lepi:
[quote="densem, post: 9784201"]hayatim o gördüğün bi rüya diil bence kabusss kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
dimi ben de öle diorum pıtırcık varsa bişeyde kabustur diom ama anlamıyolar :roflol: :roflol:
[quote="burcuözge, post: 9784203"]Hayatım orda burda gezeceğine topik topikk kocamın iş başısına bakk silcem fotoyu yaa aaaa...:))))[/QUOTE]
baktım baktım kocanın işine başısına :roflol: :roflol:
Eveeet :kedi: Belki ben gidip geldiğimde sen hala izmirde olursun yerimseniben Ben de çok istiyorum yaaa seni görmeyi
Bu arada foto on numara olmuş, süpeeer
diyecek bişey yok şekercim
kızlarrrr avon fullspedd ı beyenenler parmak kaldırsın askıma almak ıstıyorum kararsız kaldım
aman ölme lahanacım kaydirigubbakcemile3
ya lahana senle konuşmuştuk dime ben sevmiyorum demiştim sen de ben de hiç sevmiyorum demiştin
nasıl silcem ben onu
mulbery kızmazsın dimi :kedi:
kaydirigubbakcemile3bana çıksın bana çıksınnnnnnn :dance:
veriyim nası vercemmmm
Ayy keşke görüşsekk opuyorumnanaktanbayramda gelicem şekercim ama o zamanda sulan yok sende müsait olur musun bilmiyorum :sm_confused:
ama görüşmeyi çok isterim...
a.s.süper omuş ellerine sağlık becerikli hatun...
Burcuu bu fotodaa :lepi:işte kızlar balayına çıkmadan evvelki gece ordu evinde kaldık. düğün gecesi yani. fotoyu da kız kardeşim çekiyor... burcu ve serhat gerdeğe giriyorrrr:roflol::roflol::roflol:
Cnm koku güzel ama kalıcı değil hbrin olsun bende sipariş verdim ama blue rush :)
konuştuk mu hatırlamıyorum ama ay çok göz yorgunluğu geliyor bana uyuz oluyorum.
şimdik mulbery kızcak bize ay silinmiyorda sanırım,yönetimemi bildirsek.zemuszemus
amanın ya...
burcu resimler çok cicoş canım...opuyorumnanaktan
ay burcu ölücem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen topiği gidip okudun muuuuuuuuu :=))))))))))))
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nefes alamıyorummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?