Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bişi anlamadım ama resmi gördüm. madem yasak iş başısı ne işte giycekse öbürkiler ne

:

yawrucummmm

şimdii bunlar her daim grantuvalet gezsee içerde ki işleri kim yapacak kuzumm ???
benim ocacık oto teknisyeni bu işbaşılar bir geliyor ağ pas içindeee
haa tabi elini işe sürmeyip kenardan talimat yağdıranlar var ama benim kociş sevmiyor öyle... arıtıcam diye canım çıkıyor. şimdi beyaz üniformalarıyla gezse hep nasıl olur o işler? iş yaparken bunları giiyorlar milli bayramlarda denetlemelerde ki her ay bir kez denetleniyor bunlar birr üst komutanlık tarafından o zamanda skışsa siyahlarını yazsa beyazlarını giyiyorlar o hep gördüğümüz hani...
kapiş kuzummm

ay şekerim saolasın

şekerim mi :jeyyar: laelaelaelaelae

ikisinide kız kardeşim çekti. yani cucu....

ikincisi balauında değil. hani burda bir hafta kamp ayarladıda gittik ya o zaman cucuda burdaydı hani o zaman çeklimş bir foto...

haaaaaaaaaaa anladım şimdi burcuuuuuuuuu

benim kocamın işi de çok zor
iş kıyafetlerini bi getiriyor yağğğğğğğğğğğğğ, pissssssssssssss, tozzzzzzzzzzzzzzz bilirim yane

Eveeet :kedi: Belki ben gidip geldiğimde sen hala izmirde olursun yerimseniben Ben de çok istiyorum yaaa seni görmeyi

Bu arada foto on numara olmuş, süpeeer

kaydirigubbakcemile3 canım inşşş dönmemiş olurum ama çokda kalmam yatacak yer sıkıntısı var halamın evi küçük yük olmak istemem çok fazla.. ama kesin döneceğin gün belli olsa belki sabrederim bir iki gün. ama beta sen ben toplanıcaz o şartlaaa:umursamaz:
diyecek bişey yok şekercim

Şeniz oyy yerim seniii

aman ölme lahanacım kaydirigubbakcemile3

ya lahana senle konuşmuştuk dime ben sevmiyorum demiştim sen de ben de hiç sevmiyorum demiştin
nasıl silcem ben onu
mulbery kızmazsın dimi :kedi:

konuştuk mu hatırlamıyorum ama ay çok göz yorgunluğu geliyor bana uyuz oluyorum.
şimdik mulbery kızcak bize ay silinmiyorda sanırım,yönetimemi bildirsek.zemuszemus
amanın ya...

ay burcu ölücem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen topiği gidip okudun muuuuuuuuu :=))))))))))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nefes alamıyorummmmmmmmmmmmmm

ya ben resım hastasıyım ve eskı pozlarım cok var benmkı bnm bu huyumdan sıkldı
yanımızda bırıyoksa zaten hıc cekılemıyoruz

burcu masallah masallah nazar degmesın ınsallah
allah mutlulugunuzu daım etsınn

kızlar hepınızeee olsun bu duam

bana çıksın bana çıksınnnnnnn :dance:
veriyim nası vercemmmm
kaydirigubbakcemile3
üstüne tıklıcann hediye edicenn :kedi:
bayramda gelicem şekercim ama o zamanda sulan yok sende müsait olur musun bilmiyorum :sm_confused:
ama görüşmeyi çok isterim...
Ayy keşke görüşsekk opuyorumnanaktan
Bayramda nasıl olur bilmiyom amaa :sinifsinif:
süper omuş ellerine sağlık becerikli hatun...
a.s.
işte kızlar balayına çıkmadan evvelki gece ordu evinde kaldık. düğün gecesi yani. fotoyu da kız kardeşim çekiyor... burcu ve serhat gerdeğe giriyorrrr:roflol::roflol::roflol:
Burcuu bu fotodaa :lepi:

ay burcu ölücem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen topiği gidip okudun muuuuuuuuu :=))))))))))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nefes alamıyorummmmmmmmmmmmmm

okudumm şöyleki kıza mesaj atarken açtığı konuyu gördüm tıkladım bir baktım sen yazmışsın :roflol::roflol: kıza sordum oda biri tavsiye eti dedi... sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…