Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

İLNİGÇ

Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe,

kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş.

Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.

Ardakai hfralerin srısaı krıaşık oslada ouknyourumş.

Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil btüün oalark oykuorumuşz.
Bakın nasıl da düzgün okudunuz, ilginç değil mi?

ben bi kerede okudum şekerim çok eğlenceli:hulya:

akannehir
kmseler ok yyok dün akşamdan beri sayfa aynı.

nihalcm yaa düngece biara girdim ama ckmamgerekti duramadım terazileri çok hassas biliyorum gözyasları hemen hazır duygusallar dengeli insanlar
başaklar ise çok titiz açıksözlü ve farkında olmadan çok kırıcı oluyolar acıksözlülüklernden dolayı cnm bukadr biliorumkaydirigubbakcemile2

üfffff halamgeldi çok acıyorum:sinifsinif:

günaydin kizlar
dün hayatimda ilk defa profiterol yaptim...

biraz acele oldugundan hamurlar bire bire ayni büyüklükte olmadi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cikolatam yetmediginden bende cikolata parcaciklari ekledim sosu tam olsun diye

aaaaa o poşetliğin bir benzerinden bende de var.bana da sağolsun komşumuz ördü. bende eklerim

selamlar..

erva haklisinda büyütme okadar nolur.. erkekler bizim kadar ince düsünemiyor odunluk yapmis normaldir.. seninki bu tür bir odunluk yapmis baska bir erkekte baska bir odunluk yapar bunlarin kaninda var.. ama cocuklara düskün olmasi güzel bir sey bu demek oluyorki ilerde iyi bir baba olacaktir.. kabahatin büyü görümcende o iki yasindaki cocugu nisanlinla göndermemesi gerekirdi..

Son düzenleme:

ellerine sağlık arkadaşım eminim görünümü gibi tad da bir harikadırrrr zemuszemus

dün aksam esimle sinemaya gittik..Nefes izledik ne kadar duygusal ne kadar etgilici bir film olmus beni cok etgiledi sabahdan beri de aklimdan cikmiyor.. bazi erkekler begenmez bu filmi cünki alisilmisin disinda bir savas filmi icinde duygu ve his var.. ben tavsiye ediyorum imkani olan izlesin.

filmin etgisinde kalark kötü bir rüya gördüm annemle ilgili rüyam kötüydü esimde anlat anlat diye israr etti ama ben anlatmadim cünki annemle ilgili böyle bir rüyayi dile getirip anlatmak yazmak bile icimi acitir

canım hoşgeldin a.s.
ya evveet bende diyorum görümce hanım yollamayacaktı ufacık
çocuğa laf mı geçiremicek
çok rahat davrandı bende tabi o durumda nişanlıma çok yuklendim
düzeldi ama ben çok kırıldım tekrar gündeme getirmiyorum
odunluğu tutuyo böle arada işte :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…