Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

filmde komutan esine mektup yaziyor.. cok cok dugusal.. film bitikten sonra salonda bir alkis koptu.. türkiyede alkislamazlar herhalde ama burdaki gurbetciler daha bir dugusal oluyor..
bide filmin ortalarinda komutanin terörist basinla konusmalari geciyor o konusmalardan sonra da alkislandi.. birlikte gidin izleyin

ayyy kızlar o filme gitmeyi bende çok istiyodum hatta bir ay öncesinden aşkımla gidelim dedik beraber ama aşkım askere gidecek kısa bir zaman sonra ve ben etkilenirim diye beni götürmedi. erkek arkadaşıyla gitmiş. biraz üzüldüm tabi çünkü gitmeyi çok istiyodum ama halen olsun izleme diyo.etkilenirsin, beni beklemen güçleşir falan diyo

bana göre filmin en üzücü yani gercek hayattadan altinti olmasi

evimin fotolarini cektim.. pc aktarmayla urasiyorum..albüm yapacagim..

ok albüm yapmaya baslicam.. flu resimler ama yegenimleri filan da eklicem daha matrak olsun

size flu bir albüm hazirladim... ne kadar kötü cikmis resimler

bi karisik albüm daha yapmak istiyorum ama resim limitim kalmamis.. ekleyebilmem icin baska fotograflari silmem gerek (

tesekkür ediyorum.. aksesuar eksik henüz ama yavas yavas acelesi yok nasilsa

ben geldimmmmm

kısa bi aradan sonra :)))

nasılsınız bakalımmmm.. çok şey kaçırdımmıı :) varmı son gnlerin özetini geçecek :)

aferin kız güzel olmuş

yaaa ülkühan 500.000 kazandııı anamm soke oldum yaaa
ay evet bende şimdi gördüm
ii olmuş
gına gelmişti herkese yani

burdayım böcüüüm

ana kazandı mı 500

aferm
tepe tepe kullansın
edaaaa
akşam rüyamda seni gördüm
bize gelmişiniz kkdan biri daha vardı ama onu hatırlamıom
kucağında bi bebek vardı ama nasıö şeker nasıl şeker
ben onu seviom
hemde diom aaa siz evlenmedenmi çocuk yaptınız
sora uyandım herhalde
bu kadar gördüm

evettt gayet rahat okudum

bende istiom günlük yemek takımıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…