Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben bi kerede okudum şekerim çok eğlenceli:hulya:
et

evett cnmm yaa hemen okunuoo bendee okudum :):):)

evet cnmm benımm ben cok duygusalımm farukta acık sozluu uyuyooo yerimseniben

pitircik anneni öp benim icin cicekleri harika.. hele o agaca benzeyenler bir baska güzel

el ayak cekildi.. kocalar mac izlemeye gitti.. bende yalniz kaldim cay demledim iciyorum bende bide pizza yaptim afiyetle yiyorum.. kizlar pizza hamur tarifim orijinal bir italyan pizzaciya aitmis hamuru herzaman tutuyor isterseniz tarifini vereyim..

bide güzel olan yani.. hamuru yogurtup mayaladiktan sonra bir posete veya baska bir seyin icine koyup buzdolabinda muafaza ede bilirsiniz örenegin misarifiniz geliyor ve sicak sicak cayin yaninda ikram etmek istiyorsunuz sabahtan hamrunu hazirlayin buzdolabina koyun yemekten sonra cay demlenirken pizzanizi tamamlayip firina sürün 20 dak. sonra tap taze sicacik pizza

haydı cımcom haydı cımbom haydııııııııııııııııı

aime ne diyorum biliyormusun..
senin hic fotografini göremedim.. sende bi albüm yap da bakaim ne dersin

kızlar yarında bugun cekıldıgımızı yuklucem
cunku esmada resım esmalarlaydık bugun bıde bızımkılerın arkadası ve kız arkadası guzel gectı benımkı sımdı esmalarda amcam falaan mac ızılıooo onu mac benı onun orda olması gerıoo:):):):)

isteriizzz isteriizzz :lepi: cokacimcoook

ama bende gidim azcık maça bakim:)

ok pizza hamurunun tarifini veriyorum..

1 kilo un
2 yk seker
2 tk tuz
1/2 lt süt (ilik)
1 pk yas maya
1 su bardaga haliz mulis zeytin yagi..

bukadar.. mayai ilk sütün icinde eritirseniz iyi olur
güzelcene yogurun mayalatin.. mayalandiktan sonra isterseniz pizzanizi hazirlayin firina verin yada isterseniz yada buzdolabinda bekletin.. italyanlar buzdolabinda bekletiyorlarmis ozaman daha lezzetli oluyormus..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…