cnm kocası polıs oldugundan sıvasa gıttıler orda lojman ayarlamak ıcınn nıkahlandılar ama dugun kınadan 2 gun sona olduu cnm malatya cunku cok uzakk sabahı hemen yola cıktılarrr
anladım canım,
cok teşekür ederim fikirlerinzdne dolayı,
yarın iş var yatma vakti
yarın görüşmek üzere doğumdaşım iyi geceler ,
hepinize iyi geceler kıslarrr
ıyı geceler dogumdasım
aime ne diyorum biliyormusun..
senin hic fotografini göremedim.. sende bi albüm yap da bakaim ne dersin
aime hemen sendende bir tarif alııım benim profiteller sönüoo
seninkiler güzel olmuşş çökme yokk
haydaaaa nihalle anlastiniz mi kiz...
bi kere koydum ben buraya resim ama sildim...
pek internete resim koymayi sevmiyorum...
ama senin hatirin icin bir ara album yaparim....
bir iki foto koyarim olur mu
eee olur tabi kaydirigubbakcemile5 bende ilk zamanlari resim koymaya cekiniyordum.. sonra korku morku kalmadi ne varza albüm yaptik yerimseniben
bak unuturcam sanma aklimda kaydirigubbakcemile3
Hemen canim...
Hamuru icin:
2 s.b. su
125 gr margarin
1 y.k. seker
1 tutam tuz
2,5 s.b. un
4 yumurta
Hamurun yapilisi...
su, yag, seker ve tuzu kaynatiyoruz.
Kaynadiktan sonra unu ekliyoruz ve pisirmeye devam ediyoruz (kisik ateste) tencereye yapismayacak sekilde pisicek....
Pistikten sonra ocaktan aliyoru ve ilinmasini bekliyoruz. Daha sonra yumurtalari teker teker ekliyoruz ve hamuru yoguruyoruz. (Bir yumurtayi yedirmeden digerini eklemiyoruz)
Sonra ceviz büyüklügünde parcaciklar alip yuvarliyoruz ve tepsiye yerlestiriyoruz...
180 derecede pisiriyoruz üstü hafif kizarana kadar....
Krema:
1 yumurta
6 y.k. seker
2 y.k. un
3 s.b. süt
1 paket vanilya
Bir tencereye yumurta ve sekeri koyup seker eriyene kadar cirpiyoruz. Daha sonra sütü ekliyoruz. Biraz cirptiktan sonra unu ekliyoruz... Ve kaynatiyoruz. Kaynadiktan sonra vanilyayi ekliyoruz ve muhallebi kivamina gelene dek pisirmeye devam.
Ilinmis Kremayi bir siringa yardimi ile yine ilinmis hamurlarin icine sIkIyoruz.
Cikolata sosu:
Ben cikolata sosu icin pasta cikolatasi aldim sütlü ve onu buhar yardimi ile erittim. Icine biraz süt ekledim. Gözüme az geldigi icin birde cikolata parcaciklari ekledim.
Tarifde yazan sos:
2 y.k. kakao
2 y.k. seker
2 y.k. margarin
1 paket cikolata....
Sosu hazirladiktan sonra profiterollerin üzerine döküyoruz...
Iste buuuuuuuu....Afiyet olsun
deme ölee nan nihal yensen yenilsen kalbim hep sendeee3-1 olduuu of ya salak gs ne olcak :umursamaz:mafoldumben
3-1 olduuu of ya salak gs ne olcak :umursamaz:mafoldumben
yok kız amcam gelcem demedıkıkızlar yarında bugun cekıldıgımızı yuklucem
cunku esmada resım esmalarlaydık bugun bıde bızımkılerın arkadası ve kız arkadası guzel gectı benımkı sımdı esmalarda amcam falaan mac ızılıooo onu mac benı onun orda olması gerıoo:):):):)
ben gördümaime ne diyorum biliyormusun..
senin hic fotografini göremedim.. sende bi albüm yap da bakaim ne dersin
bende cok sıtıyorum yadün aksam esimle sinemaya gittik..Nefes izledik ne kadar duygusal ne kadar etgilici bir film olmus beni cok etgiledi sabahdan beri de aklimdan cikmiyor.. bazi erkekler begenmez bu filmi cünki alisilmisin disinda bir savas filmi icinde duygu ve his var.. ben tavsiye ediyorum imkani olan izlesin.
filmin etgisinde kalark kötü bir rüya gördüm annemle ilgili rüyam kötüydü esimde anlat anlat diye israr etti ama ben anlatmadim cünki annemle ilgili böyle bir rüyayi dile getirip anlatmak yazmak bile icimi acitir
kız ben kötü olarak demedım memnunum bu durumdan:roflol::roflol: ay esma yaaaaaa
ya benimkide öyle biliyomusun uyuz oluyorum
yalnızken çok farklıdır
ama ailesinin yanında veya ailemin yanında aynen senin dediğin gibi oluyo sanki ne var yaa nişanlınım yani :mymeka:
10/4 olursa baberkoyla aynı oluyorcısıl yok cnm 22 kasım dedık askımın doğum gunu aılem cok erken olmaz dedı
10 nisan ıstıyorum aslında oda benım doğum gunum ama bende dıom erken mı yetısr mı:
günaydıngünaydın herkeseeeeeeeee... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?