Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gönlümün doğum lekesi
Kalbimin gülümseyişi
Elini koy sevgime
Ruhuma çiçek değsin

Gönlümün doğum lekesi
Kalbimin gülümseyişi
Elini koy sevgime
Ruhuma sen değsin..

ne kadar güzel bi şarkı yaaaa:asigim:

benim de 2,5 pıtırım üzülme hadi ben de kaçtım
uff seninde çokmuş
ama ben resmen kör kör geziomuşum yaa
bugün herbişeyi gördüm

bu pıtır artık iyice abarttı
ya kızım herbişeyimizi döktün ortaya yaa
yazmıcam sana msnden bişi:)

böğrüme öküz oturdu öfffffffffffffffff
hahahahaha

kizlar kk tecrübede gitmis sanirim
oh ne güzel olmus....
aman gitsin
oda gitsin

babbamm heeraay bbiişşeey çıkarıyonuz bu pcbasa bbeela

diyo klavye sularrla dannsediyo sanki benyyapptım
bide otur bekleki toppiik aacıllsın la havleeeee

Bu neee yaa :umursamaz:

Allahtan girmemişim dün ve bugün sorun varmış sitede yine.

Zaten dün bomba patlamış topikte zemuszemus Karalaha ve başıyazmalı demek kardeşsiniz yaaa.

Birbirinizi çok seviyodunuz belliydi zaten, özellikle lahananın başıyazmalıyı çok sevdiğini düşünürdüm ama hepimizin kendimize daha yakın hissettiğimiz kişiler illa ki vardır. Nerden bilcektim kardeş olduklarını fisfisfis Ama niyeyse sevindim yaaa sevdiğim iki arkadaşım kardeşmiş :1rolleyes:

Dün ağdaya gittim öldüm resmen yaaaa ilk kez bu kadar çok acıdı. Hatta hala cıyor diyebilirim. Nefret ediyorum ağda günlerinden.Ama ondan sonra da rahatlıyor insan. Artık bayram öncesine kadar rahatım. zemuszemus

Pıtırcık benim gözüm de 0.75 den 1.75 e yükselmişti. Ama doktor 1.50 numara kullanmamın uygun olduğunu söyledi. Gözlüğü hiç bi zaman takmadım takamadım:tomato:

En sonunda lens kullanmaya karar verdim. Düğünden 1 ay önce başladım buraya da yazmıştım. ılk günler çokkkk komikti çıkarıp takmam tam yarım saat. Ama şimdi alıştım artık, net görmek gibisi var mı yaaa :1rolleyes:

ervaım pıtıra guldumm
eda hersyımı doku ortaya demıs yaa

sultancım acıdı ama mıs gıbıde oldun

bende bugun lazer epılasyona gıttım koltukaltı

bende girmedim 2 gün sorun varmış.
ztn normalde sorun oluypr.
bişey sorcam sulfat duydun mu hiç uyuşturucu bir krem varmış ağda dan önce sürüyormuşsun 1 saat bekledikten sonra ağda yapıyormuşsun acımu-ıyormuş.
duyan var mı ben öyle bişey almak istiyrm yoksa dayanamıcam.
hadi şimdi evli değilim canım ne zaman isterse o zaman yapıyrm ağdamı ya evlenince napcam benn

nihalciim nerreye gdiyosun ccnmm

beendee koommple istiyormmda bii arastıramadım
uff aacııyyoo macıyo aamaa nekaddar zaamandaa rahat eddiyon yaaa
en ..iiyisi vallaa

ervaım pıtıra guldumm
eda hersyımı doku ortaya demıs yaa

sultancım acıdı ama mıs gıbıde oldun

bende bugun lazer epılasyona gıttım koltukaltı

Eveeet mis gibi oldu :kedi:

Canım dediğin krem emla.
Ben özel bölge için evlenmeden önce ilk kez gitmeye başladım. Daha önce ağdayla (sirle) hç aldırmamıştım ve çok korkuyordum. Bu 4.kez gidişim. Yeni yeni alışıyorum yani. Emlayı önceki 3 ağdada kullandım. Çok tırstığım için görümcem vermişti kınadan bi gün önce al kullan ilk deneyimin çok acılı olmasın demişti kaydirigubbakcemile3
Acıyı tamamen yok etme gibi bi durum söz konusu değil ama dünkü ağdada kremim yoktu ve inanılmaz acıdı. Kesinlikle acıyı azaltmakta faydası varmış. Hatta alan kız dediki o krem sizde etkiliydi sanırım hiç böyle bağırmamıştınız :roflol:
Ama kişiden kişiye de değişiyormuş canım.
Bi dahaki ay emlasız asla :lepi:

bahsettiğin kremin adı emla krem canım. eczanelerde satılıyor. deneyenlerin bazıları memnun bazıları ise hiç faydası yok diyor. ben kullanmadım.o nedenle bu kadar bilgi verebiliyorum arkadaşım

kızlar fiyatı nedir biliyormusunuz?
bu arada teşk.ler:)
bende duymuştum fkt almadım hatta eczacıya sordum bir sprey adı vermişti fkt çok pahallıydı dr yazdır dedi.
utanırım yaww diyemem adama bu ilacı yaz die

5 tüplük bi paket 25 lira canım. Her bi tüp aylık özel bölgede kullanılabilir. Hatta arkadaşım 2 tüp kullan dedi bana ama ben her seferinde 1 tüp kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…