off valla takıorum takmadan hiç göremiom ama artık lens almak istiorumPıtırcık benim gözüm de 0.75 den 1.75 e yükselmişti. Ama doktor 1.50 numara kullanmamın uygun olduğunu söyledi. Gözlüğü hiç bi zaman takmadım takamadım:tomato:
En sonunda lens kullanmaya karar verdim. Düğünden 1 ay önce başladım buraya da yazmıştım. İlk günler çokkkk komikti çıkarıp takmam tam yarım saat. Ama şimdi alıştım artık, net görmek gibisi var mı yaaa :1rolleyes:
hehe valla kız döküo ne konuşursam ortayaervaım pıtıra guldumm
eda hersyımı doku ortaya demıs yaa
sultancım acıdı ama mıs gıbıde oldun
bende bugun lazer epılasyona gıttım koltukaltı
Zaten dün bomba patlamış topikte zemuszemus Karalaha ve başıyazmalı demek kardeşsiniz yaaa.
Birbirinizi çok seviyodunuz belliydi zaten, özellikle lahananın başıyazmalıyı çok sevdiğini düşünürdüm ama hepimizin kendimize daha yakın hissettiğimiz kişiler illa ki vardır. Nerden bilcektim kardeş olduklarını fisfisfis Ama niyeyse sevindim yaaa sevdiğim iki arkadaşım kardeşmiş :1rolleyes:
evet mesela ben senide çok seviyorum bunu da biliyor musunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Belki çok azınız beni tanıyor...
Şimdi cuma günü benim nikahım var..İlk başta kimseyi davet etmeyelim insanlar düğüne gelsin diye düşümüştük..sonra davet etmeye karar verdik...o da nasıl oldu alayamadım ama:))
Kimse gelmeyecek diye biz de tişört yaptırmıştık..ama malasef size şu a gösteremiyorum..ama söz en kısa zamanda muhakkak yükleyeceğim...
şimdi birileri gelecek diye tişörtün komik kaçacağını düşünüyor kayınvalidem..ve yarın kıyafet alacağız...sizce nasıl bir şey alalım:))
nihalciim nerreye gdiyosun ccnmm
beendee koommple istiyormmda bii arastıramadım
uff aacııyyoo macıyo aamaa nekaddar zaamandaa rahat eddiyon yaaa
en ..iiyisi vallaa
Bence yine kendi tişörtlerinizi giyin. Ama illa giyilmicekse cici bi elbise alabilirsin yerimseniben
ben de elbise düşünüyrum da..hangi mağazaya bakayım..bir fikrin var mı? Romana bakayım diyorum, başka?
Ben de son dönemde elbise arıyordum. Bence bu sezon adil ışıkta güzel elbiseler var. Ben ordan aldım. Ayrıca kotonda da gayet şık ve hoş elbiseler vardı yine. Buralara bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?