Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nisanyağmuruu Gözün AYDIN valla yaa çok sevindim :) hayırlısıyla gider gelir inşallah..

bu arada NEFES filmine bende gittim, çok kötü oldum izlerken, aşkımla gittik akşam eve geldiğimde başım ve boynum tutulmuş sinirden ve ağlamıyım diye kendimi sıkmaktan :)))
amaa çıkışta şükrettim aşkım iyiki askerliğini bitirmiş diye, asker yolu bekleyecekler sakın izlemesin..

aime resimlerine baktım çook güzelsin enişteylede çok yakışmışınız, kola fanta dediğin resim çok hoştu :)) amaa yorum yazamıyorum hata veriyo

glcnn senin evinde harikaa mutlulukla oturun kurabiyelerede bayıldım çok lezzetli gözüküyolar :))

Kızlar Merhaba
Nete fotoğraf yüklemek bir ölüm...saatlerdir deniyorum malasef olmuyor...ya benim net bağlantım çok kötü, ya da sitede bir sorun var...ama yılmak yok yine deneyeceğim:))

off valla takıorum takmadan hiç göremiom ama artık lens almak istiorum

ervaım pıtıra guldumm
eda hersyımı doku ortaya demıs yaa

sultancım acıdı ama mıs gıbıde oldun

bende bugun lazer epılasyona gıttım koltukaltı
hehe valla kız döküo ne konuşursam ortaya

evet mesela ben senide çok seviyorum bunu da biliyor musunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Belki çok azınız beni tanıyor...
Şimdi cuma günü benim nikahım var..ılk başta kimseyi davet etmeyelim insanlar düğüne gelsin diye düşümüştük..sonra davet etmeye karar verdik...o da nasıl oldu alayamadım ama:))
Kimse gelmeyecek diye biz de tişört yaptırmıştık..ama malasef size şu a gösteremiyorum..ama söz en kısa zamanda muhakkak yükleyeceğim...
şimdi birileri gelecek diye tişörtün komik kaçacağını düşünüyor kayınvalidem..ve yarın kıyafet alacağız...sizce nasıl bir şey alalım:))

Bence yine kendi tişörtlerinizi giyin. Ama illa giyilmicekse cici bi elbise alabilirsin yerimseniben

nihalciim nerreye gdiyosun ccnmm

beendee koommple istiyormmda bii arastıramadım
uff aacııyyoo macıyo aamaa nekaddar zaamandaa rahat eddiyon yaaa
en ..iiyisi vallaa

canım ben bugun cok acı hısetmedım valla
ben 19 mayıs caddesınde estetıkmed var oraya gıdıom cnmcmm

kızlar benimde günüm sizlersiz berbattu ne yazık ki umarım yarın aynı problem olmaz gerçi ben kazene sürekli baskı yaptım msn den ama siteye saldırı olduğunu söledi herkes bi okusun üflesin siteye nazar değiyo bebişler
esmacım ev işini ne yaptınız bebişim çilekli dondurmam

ben de elbise düşünüyrum da..hangi mağazaya bakayım..bir fikrin var mı? Romana bakayım diyorum, başka?

Ben de son dönemde elbise arıyordum. Bence bu sezon adil ışıkta güzel elbiseler var. Ben ordan aldım. Ayrıca kotonda da gayet şık ve hoş elbiseler vardı yine. Buralara bakabilirsin

Haaa bu arada geçen gün aldığım elbiseden sonra dün de başka bi elbise aldım:1rolleyes:
Geçen günkü elbise kuzenimin kınası ve arkadaşımın düğünü içindi. Yeni aldığım elbise ise kuzenimin nikahı için hanım hanımcık. Site sorun yaratmazsa eklemeye çalışayım

Ben de son dönemde elbise arıyordum. Bence bu sezon adil ışıkta güzel elbiseler var. Ben ordan aldım. Ayrıca kotonda da gayet şık ve hoş elbiseler vardı yine. Buralara bakabilirsin

Tamam canım sağolasın:)
Yarın bir bakacağım:)) umarım gönlüme göre bulabilriim:))

Çeyiz telaşından ve ve alışverişinden sonra üstüme başıma nihayet bişeyler almaya başladım.
Herhalde nişanlandığımdan beri doğru düzgün bişey almamışımdır çeyiz yüzünden. Şimdi artık sıra kendimde zemuszemus

Geçen eklediğim siyah elbiseyi kınada giycem kına sazlı sözlü çünkü Buysa daha hanım hanımcık diye nikaha uygun gördüm :))

Fotoları eklerken farkettim ki kötü çekmişim kaydirigubbakcemile3

sulfatt bayıldım elbisene

winebir ben yazın bakmıştım adil ışıkta süper elbiseler vardı, mutlaka git oraya :)

inşallaahhh gönlüne göre bi elbise bulursun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…