Bu neee yaa :umursamaz:
Allahtan girmemişim dün ve bugün sorun varmış sitede yine.
Zaten dün bomba patlamış topikte zemuszemus Karalaha ve başıyazmalı demek kardeşsiniz yaaa.
Birbirinizi çok seviyodunuz belliydi zaten, özellikle lahananın başıyazmalıyı çok sevdiğini düşünürdüm ama hepimizin kendimize daha yakın hissettiğimiz kişiler illa ki vardır. Nerden bilcektim kardeş olduklarını fisfisfis Ama niyeyse sevindim yaaa sevdiğim iki arkadaşım kardeşmiş :1rolleyes:
Dün ağdaya gittim öldüm resmen yaaaa ilk kez bu kadar çok acıdı. Hatta hala cıyor diyebilirim. Nefret ediyorum ağda günlerinden.Ama ondan sonra da rahatlıyor insan. Artık bayram öncesine kadar rahatım. zemuszemus
bende girmedim 2 gün sorun varmış.
ztn normalde sorun oluypr.
bişey sorcam sulfat duydun mu hiç uyuşturucu bir krem varmış ağda dan önce sürüyormuşsun 1 saat bekledikten sonra ağda yapıyormuşsun acımu-ıyormuş.
duyan var mı ben öyle bişey almak istiyrm yoksa dayanamıcam.
hadi şimdi evli değilim canım ne zaman isterse o zaman yapıyrm ağdamı ya evlenince napcam benn
Sulfat gerçekten çok hoşmuş:)
Güle güle giy
sulfatt bayıldım elbisene
ohh ya misler gibi olmuşsundur :)
acıyo macıyo ama ağda gibisi de yok pamuk gibi oluyoruz :)
hep annem yazdırır hatta bir defasında babam gitmişti ilaç yazdırmaya doktor sormuş ne için kullanıyorsun diye sakal bölgesini göstermiş epilasyon için kullanıyorum diye :roflol:
babişkom benim ya napsın kızları için her cefaya katlanıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/B]
sultan buda cook gıuzelll cnmm
sultancım cnm zaten sen cok guzel bı gelınsınn
ama kocısının memleketınde dahada guzel ol :):):)kaydirigubbakcemile5
yazmalı emlayı mı sağlık ocağı yazıyo? ben iğneliye gidiyorum, ordada anestol kullanıyolar, sürüyolar hemen etkisini gösteriyo uyuşturuyo, ondan alsammı diye düşündümde cesaret edemiyorum yaa..
kızlar ben gıttım bugun
azcık yandıı cnm ama dayandım valla 6 seans ara rutuslerle 12 kere katlancam sanırımm ama benımkı ıgnelı deıll ınss bıterr gıder kıllar hehe
evet canım lazer en güzeli bence de ..
çene bölgem için gittim iki seansta fayda gördüm..
bu yakada güzel bir yer arıyordum..
ihtiyaç olursa senin gittiğin yere giderim ben de ..
ne kadar seans fiyatı canım
kolaltı 70 demıstı cnmm
ohh ya misler gibi olmuşsundur :)
acıyo macıyo ama ağda gibisi de yok pamuk gibi oluyoruz :)
canım kremi sağlık ocakları yazıyor ..
biz hiç para vermiyoruz
yüz bölgem için iğneli epilasyona gidiyordum ve kulalnıyordum uyuşturuyordu faydasını gördüm..
sulfatın dediği gibi tamamen yok etmesede gözle görülür bir azalma oluyor acıda..
hep annem yazdırır hatta bir defasında babam gitmişti ilaç yazdırmaya doktor sormuş ne için kullanıyorsun diye sakal bölgesini göstermiş epilasyon için kullanıyorum diye :roflol:
babişkom benim ya napsın kızları için her cefaya katlanıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahhah der vallaa :))
kızlar ben gider, iyigeceler sizeee
yarın sağ salim açılır site inşallahta gireriz rahat rahat
bu arada hakkat burcunun dediği gibi olmasın, hayatım siteyi bozdu kendi gelemiyo, okumak zor olmasın diyeP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?