Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ohh ya misler gibi olmuşsundur :)
acıyo macıyo ama ağda gibisi de yok pamuk gibi oluyoruz :)

canım kremi sağlık ocakları yazıyor ..
biz hiç para vermiyoruz
yüz bölgem için iğneli epilasyona gidiyordum ve kulalnıyordum uyuşturuyordu faydasını gördüm..
sulfatın dediği gibi tamamen yok etmesede gözle görülür bir azalma oluyor acıda..
hep annem yazdırır hatta bir defasında babam gitmişti ilaç yazdırmaya doktor sormuş ne için kullanıyorsun diye sakal bölgesini göstermiş epilasyon için kullanıyorum diye :roflol:
babişkom benim ya napsın kızları için her cefaya katlanıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sulfat gerçekten çok hoşmuş:)
Güle güle giy

Teşekkür ederim canım Şeniz
sulfatt bayıldım elbisene

Papim kuzuummmm teşekkürler canım, sevindim beğenmenize Şeniz

Aldığım elbiseler aynı zamanda bayramlıklarım kaydirigubbakcemile3

Ne de olsa kocişin memleketinde ilk bayramımız. Cici gelin olmak lazım
:kedi:

Son düzenleme:

Ayyy koptum yaaaa başıyazmalı babaya :roflol::roflol::roflol:
Kıyamam yaaa napsın işte evlat hatrına

Aynen öyle canım öbür epilasyon işleri ağda gibi değil, acılı filan ama sonra epey rahat ediyosun böyle.

sultan buda cook gıuzelll cnmm

Sağol nihalim Şeniz

yazmalı emlayı mı sağlık ocağı yazıyo? ben iğneliye gidiyorum, ordada anestol kullanıyolar, sürüyolar hemen etkisini gösteriyo uyuşturuyo, ondan alsammı diye düşündümde cesaret edemiyorum yaa..

sultancım cnm zaten sen cok guzel bı gelınsınn
ama kocısının memleketınde dahada guzel ol :):):)kaydirigubbakcemile5

kızlar ben gıttım bugun
azcık yandıı cnm ama dayandım valla 6 seans ara rutuslerle 12 kere katlancam sanırımm ama benımkı ıgnelı deıll ınss bıterr gıder kıllar hehe

canım vallahi iğnelinin acısını anestol geçirmemişti bende..

emla baya etkili dene istersen canım

evet yazıyorlar canım normal ilaç yazdırır gibi listeye onuda ekleyin.

bayan doktorsa hemen anlıyor zaten herkes aynı şey için yazdırıyormuş opuyorumnanaktan

kızlar ben gıttım bugun
azcık yandıı cnm ama dayandım valla 6 seans ara rutuslerle 12 kere katlancam sanırımm ama benımkı ıgnelı deıll ınss bıterr gıder kıllar hehe

evet canım lazer en güzeli bence de ..

çene bölgem için gittim iki seansta fayda gördüm..

bu yakada güzel bir yer arıyordum..

ihtiyaç olursa senin gittiğin yere giderim ben de ..

ne kadar seans fiyatı canım

hahha bizim burda sağlık ocağında bi doktor var, muayene etmeden gerekli görmeden ilaç yazmıyo, ben bunları istiyorum dedinmi fırça atıyo bide :)) ama ben çok seviyorum adamı :))

iğneliden sonra çabuk geçsin izler diye bepanthene krem kullan dedi epilasyon yapan kadın, bende gittim adama bepanthene istiyorum dedim, epilasyon için dedim, bi fırça, kadınlar böyleymişiz, ne kadar gereksiz şeyler yaptırıymuşuz kendimize zarar veriyomuşuz bilmemne, dedim iğneli ve çeneme yaptırıyorum kötüydü derken iyi dedi o zaman ama genede dikkat et..

yani lazere gidiyosunuz ama dikkat edin kızlar yaa, bende okumuştum bi yerlerdede burdada biri demişti geçen, amerikada zararlı olduğu için yasaklanmış lazer epilasyon.. bende niyetlenmiştim bi ara sonra cesaret edemedim..

:mymeka: senin doktor yakında böle yapar sana papim :)

kadın olmak zor deseydin..

bu kıl tüy işlerinden kim kurtulabilmişte biz kurtulalım..

hahhah der vallaa :))

kızlar ben gider, iyigeceler sizeee

yarın sağ salim açılır site inşallahta gireriz rahat rahat

bu arada hakkat burcunun dediği gibi olmasın, hayatım siteyi bozdu kendi gelemiyo, okumak zor olmasın diye P

:roflol:
ayy canım yaa ne kadar tatlıı aynı benim babam yaaaa :1hug:

Kesin kesss öyleee beddua etti sabotaj yaptı bir şeyler yaptııı :roflol::roflol:

Kızlar günaydın.... opuyorumnanaktan

bu gün kocam yarım gün çalışacakkk :sm_cool:

günaydin.. ne kadar uykum var ne kadar uykum var anlatamam..
bide nezle olmusum gözlerim yaniyor.. bugün sizinle olamicam halim yok.. mesai yeni basladi ama eve gider gitmez vurcam kafayi yatacam..

günaydınnn kızlar valla heryer yarım gün biz tam gün çalışıyoruz off offfakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…