canım ameliyat oldum ondan yoktum bikaçgündür
hakkaten ne oldu siteye
canım ameliyat oldum ondan yoktum bikaçgündür
hakkaten ne oldu siteye
hehe evettt takıolarbütün göz doktorları gözlük mü takıyor vallahi dikkatli ve farklı bir yaklaşım hayatımcım...
ay kociş gelcek 2 saat sonraaaa yuppii yuppii holeyyy
hehe sendemi kızbende miyopum 1 falan oldu sanırım lens alıcam çok kötü bişey yaaa
hayatım hazır ol tarif geliiii
ay buna çok güldüm yaa gözlerimden yaşlar aktıalla alla pazartesi akşamından bu yana ne kaaaaaaaaaa az konuşmuşunuz, neden acaba :roflol: :dance: alkisalkisalkis laelaelaelaelae :lepi: sositososito kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: naniknanik
balkonun böyük galiba kızz balkonda koca sepeti nası kaybettin kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
taşıyor ama adamcazzz çatlıyor kıpkırmızı kesiliyor akannehir
hayırlı uğurlu olsun bence tişort giyin kim gelirse gelsin fazla dinleme etrafını istediğinizi yapın içinizde kalır. bi daha tekrarı yok o nikahın
vayyy gözünüz AYDIN, kulaklarınız MANİSA :mymeka:klava: :tomato: ay iğrencimmm
hayırlı uğurlu olsun tez zamanda gidip gelsin inşallah canım
o nası kızzz
ya benim kayınvalidem yemek, pasta, çörek, börek yapmayı bilmiyo ne şanssızım mafoldumben
çorbayı da ısıt bişi olmaz
ayyy canımmm kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş :1hug:
sositososito sositososito
ay sultanım çok yakışcak sana Şeniz
hakkaten black nerde CADIARZU
evlendi mi o?
ben gözlük takmamak için uzun yıllar direnmiştim. artık görmemek kabus gibi olmuştu.
hatta şöyle bi anımı anlatayım.
Liseye gidiyorum o zaman. Okuduğum Lise Nişantaşı Rumeli Caddesi'nde...
Taksim'den sabahları Nişantaşı'ndan geçen otobüse biniyorum. Ama otobüs çok az var oraya. diğer ihtimal harbiye'de inip yürümek. ve yürümekten nefret ederim.
otobüsler durağa geliyor Taksim'i bilirsiniz otobüs keşmekeşi şeklinde... ben Tabii körgöz olduğum için otobüs burnumun dibine girmeden numarayı okuyamıyorum. gözlerimi kısıyorum kısıyorum bazen ben okuyana kadar otobüs kaçıyor son anda anlıyorum koşuyorum ama kaçırıyorum ve nadir gelen o otobüse doğal olarak binemiyorum.
Nese bigün durakta otobüs bekliyorum. Yaşlıııı bastonlu bi teyze yanıma yaklaştı.
- Kızımmm, Çağlayan otobüsü gelince bana haber ver de bineyimm. gözlerim görmüyo dedi ve koluma girdi.
- Teyzeee sen görürsen Nişantaşı'ndan geçen otobüsü bana haber ver de bineyim çünkü ben de görmüyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyyyyyyyy kendim yazıp kendim gülme krizine giriyorum ölecemmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?