canım ameliyat oldum ondan yoktum bikaçgündür
hakkaten ne oldu siteye
arsim nooldu çok geçmiş olsunn
pıtırım iyi günlerde giyy
baberko hayırlı olsun süpürgen iyi günlerde kullan
başka kime ne dicektimmm
hehe evettt takıolar
hehe sendemi kız
ay ne kadar çok kör var
ay buna çok güldüm yaa gözlerimden yaşlar aktı
bende uzaktan gelenleri tanımıodum hiç son zamanlarda
dibime kadar gelince tanıodum o zamanda geç oluodu
bide en nefret ettiğim şey kalabalık bi yere girip salak salak bakınmak
birini ararken
offf allahım gerilet numaramı:)
Ayyy dantelii gördümm mest oldumm opuyorumnanaktandün annemle babam dışarı cıktılar annem bana bi nevresim takımı almıştı onu değişştirmek için bi geldiler babamın elinde kocaman bi kutu :kedi: bana elektrik süpürgesi almışllar nasıl mutlu oldum anlatamam
bide dün annemle dantelleri actık normalde sevmem ama okadar yaptırmış bununda resmini betacım için cektim :) kelebekliya a.s.
Yüce rabbim böyle insanların şerrinden korusunn bizii :Saruboceq:İstanbul’da yaşayan Fas uyruklu İngilizce öğretmeni N.E. (41) geçtiğimiz cuma akşamı Bakırköy’de tecavüze uğradı.
İddialara göre N.E. arkadaşlarıyla gittiği barda alkol aldı. Sabaha kadar eğlenen öğretmen, daha sonra otobüsle evine gitmek istedi. N.E. Bakırköy Terakki Caddesi’nde otobüsten inerek caddede yürümeye başladı.
Bu sırada alkollü öğretmenin yanına bir simit fırınında çalışan 22 yaşındaki M.Y. geldi.M.Y. öğretmene “Size yardım edebilirim. Benimle gelin” dedi. Daha sonra öğretmeni kendi evine götüren M.Y., N.E.’ye tecavüz etti.
Bunun üzerine öğretmen polise başvurdu. M.Y. ise verdiği ifadede öğretmenle kendi isteği doğrultusunda birlikte olduklarını söyledi.M.Y. tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konuldu
geçen sabah kalktım.giyiniyorum işe gelmek için.dışarda biri avaz avaz bağırıyor.
okul var bizim arkada öğrenciler sandım.
camdan bir baktım bir kız yerlere atıyor kendini bağırıp çağırıyor.
biizm yandada ekmek fırını var.çalışanlar başında biri sürekli kzıı sürüklemeye çalışıyor falan.ağzını kapatıyor.
sonra polisler geldi .kaldırmaya çalışıyorlar falan kız sinir krizi geçiriyor kalkmıyor bağrıyor..
neyse her olaya atlayan fırın sahibide herkesi içeri sokamaya çalışıyor elemanlarını.
polis götürmeye çalışıyor ya kızı kız sürekli bir çocuğu işaret edip bağırıyor.
neyse bir kalktı kız kot belinin yarısında,popo full ortada ,pantolon kemeri açık böle sallanıyor.
ben geç kalıyordum giridm içeri.
neyse akşam babama anlattım öle geçti.
ertesi sabah babam kıza tecavüz etmişler demsin mi.gazetede çıktı diye.
aradım bugün buldum.
Allahım ne günlere kaldık.
hayatım şimdi der ki eeee bundan bize ne...naniknanik
canım ameliyat oldum ondan yoktum bikaçgündür
hakkaten ne oldu siteye
amin betammmmmm
ben artık izlemiyom o diziyi yaa
ne güzel elveda rumelim vardı onuda bitirdiler :a015:
geçmiş olsun betamm
sende yat uyu yaa acımaya başlarsa uyuşukluk geçince hiç uyuyamazsın
benim 20 liklerin teki kaldı hala çektirmedim:)) ameliyat gerekmedi ama çok zor çekildi benimkide, kökler çene kemiğime sarılmış, 1 hafta çenem sızladı valla yaa ıyy iğrençç
Ayy yaprak dökümünü izledimm çok üzüldümm yaa mafoldumben
Ne kaa duygusalım diziyee kanıp hemen ağlıyomm :gitme:
Kocamda karşımda bana bakıp bakıp gülüyoo
Kızdım gitti yattıı sonram dayanamadım reklam arasında gittim baktım uyumuş balım bitanemm öptüm hemenn Allah ayırmasın seni benden dedimm senağlama
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasınn :Saruboceq:
nan erva sana adak adayacağın başka bişi diyimmii :)))
gel bak burayaa http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/311377-k305zlar-denendi-onayland305-deneyin.html
:mymeka::mymeka::mymeka:
geel bakim buraya
nan papiii azz kaldı büyücekler hıhh:1closedeyes::1closedeyes:
:mymeka:
Ayy yaprak dökümünü izledimm çok üzüldümm yaa mafoldumben
Ne kaa duygusalım diziyee kanıp hemen ağlıyomm :gitme:
Kocamda karşımda bana bakıp bakıp gülüyoo
Kızdım gitti yattıı sonram dayanamadım reklam arasında gittim baktım uyumuş balım bitanemm öptüm hemenn Allah ayırmasın seni benden dedimm senağlama
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasınn :Saruboceq:
sendemi bişi yapıon nan yoksa napıosun bakimmm
bu arada her akşam 1 fincan adaçayı içiyorum, ağrıdan kıvranırdım adet dönemi, geçen sefer gıkım çıkmadan atlattım :lepi: tavsiye ederim kızlar
Al benden de o kadar. Ağla ağla şiştim yaaa mafoldumbenmafoldumben
İçim karardı yaaa kocamı öpüp durdum, seni çok seviyorum dedim.Sonra necla sana söyleceklerim vardı dedi yaaa yataktayken, ben döndüm benim sana söylemek isteyip de söyleyemediğim hiç bişey yok aşkım biliyosun dimi dedim.Sen iyice manyaklaştın aşkım niye bana ölcekmişim muamelesi yapıyosun dedi :roflol:
Yeter izleme bu diziyi diyo. Hakket çok üzücü bi bölümdü yaaa çok kaptırdım kendimi.
Tüm sevdiklerim geldi gözümün önüne yaşayabileceklerimiz, korktum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?