baberko gule gule kullan canım
elektrik supurgelerimiz aynı olmus
güle güle kullan
ah ya ben kurban olayım onlara ana baba yüreği işte
hep evlatlarıma hep evlatlarıma...
canım iyi günlerde mutlulukla kullan inşallahopuyorumnanaktan
şap şap dio yaa :roflol: :roflol:
güle güle kullan canımmm
:
......
ertesi sabah babam kıza tecavüz etmişler demsin mi.gazetede çıktı diye.
aradım bugün buldum.
Allahım ne günlere kaldık.
hayatım şimdi der ki eeee bundan bize ne...naniknanik
barbeko güle güle güzel günlerde kullan
süpürgeni ne kadar almışlarr:uhm:
hayatım amin. teşekkür ederim.
kız madem görmüyon taksana gözlük.
en azından otobüse binene kadar takardın:roflol:.sora istemyosan takma
bu rada geçen sulfatın yaptığı havuçlu keki yaptım müthiş oldu
ellerine sağlık arkadaşım Şeniz
kızlarr sizce 4 ay hamilelik için erken mi? yani evleneli 4 ay olmuşken?
ay sultanım çok yakışcak sana Şeniz
ben gözlük takmamak için uzun yıllar direnmiştim. artık görmemek kabus gibi olmuştu.
hatta şöyle bi anımı anlatayım.
İstanbul’da yaşayan Fas uyruklu İngilizce öğretmeni N.E. (41) geçtiğimiz cuma akşamı Bakırköy’de tecavüze uğradı.
İddialara göre N.E. arkadaşlarıyla gittiği barda alkol aldı. Sabaha kadar eğlenen öğretmen, daha sonra otobüsle evine gitmek istedi. N.E. Bakırköy Terakki Caddesi’nde otobüsten inerek caddede yürümeye başladı.
Bu sırada alkollü öğretmenin yanına bir simit fırınında çalışan 22 yaşındaki M.Y. geldi.M.Y. öğretmene “Size yardım edebilirim. Benimle gelin” dedi. Daha sonra öğretmeni kendi evine götüren M.Y., N.E.’ye tecavüz etti.
Bunun üzerine öğretmen polise başvurdu. M.Y. ise verdiği ifadede öğretmenle kendi isteği doğrultusunda birlikte olduklarını söyledi.M.Y. tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konuldu
geçen sabah kalktım.giyiniyorum işe gelmek için.dışarda biri avaz avaz bağırıyor.
okul var bizim arkada öğrenciler sandım.
camdan bir baktım bir kız yerlere atıyor kendini bağırıp çağırıyor.
biizm yandada ekmek fırını var.çalışanlar başında biri sürekli kzıı sürüklemeye çalışıyor falan.ağzını kapatıyor.
sonra polisler geldi .kaldırmaya çalışıyorlar falan kız sinir krizi geçiriyor kalkmıyor bağrıyor..
neyse her olaya atlayan fırın sahibide herkesi içeri sokamaya çalışıyor elemanlarını.
polis götürmeye çalışıyor ya kızı kız sürekli bir çocuğu işaret edip bağırıyor.
neyse bir kalktı kız kot belinin yarısında,popo full ortada ,pantolon kemeri açık böle sallanıyor.
ben geç kalıyordum giridm içeri.
neyse akşam babama anlattım öle geçti.
ertesi sabah babam kıza tecavüz etmişler demsin mi.gazetede çıktı diye.
aradım bugün buldum.
Allahım ne günlere kaldık.
hayatım şimdi der ki eeee bundan bize ne...naniknanik
Hayatım bende gözlük konusunda aynıyım.. en son gözlerim 1.75 miyop astigmattı. karşıdan gelen herşey bulanık benim için. :roflol: ama senin olayda süpermiş. bakalım az daha ilerlesinde çizdireyim diye bekliyorum. esasen 2 tane gözlüğüm var. ama gözlük takmayı kocişle çıkmaya başladığımızda bıraktım. çünkü beni öpeceği zaman falan sorun oluyordu:kedi: yada hızlı dengesiz hareket ettğimde ani öptüğünde canım acıyordu batıyordu falann.. ehhh dedim senle mi uğraşıcam:roflol: çıkardım attım bakalım nereye adar gidecek :1rolleyes:
hayatım hazır ol tarif geliiii
hayatım bütün evimi gezmişssin ama bi tane bile iyi güzel dileklerini yada beğenini içeren bir yorum yok
tamamı elestiri,
yok masa sade yok buzdolabının etiketi çıkmamış yok yatak odasındaki petek niye küçükmüş
ne kadar eleştirisel bi yapın var şekerim öyle
ayy haksızlık yapmıym hayatım halımla perdemi beğenmişsin bi de ineklerimi mööööööööö a.s :roflol: :roflol:
amelıyat olmuyolarr edıolar ama olmuyolar bana doktorum olma dedııbütün göz doktorları gözlük mü takıyor vallahi dikkatli ve farklı bir yaklaşım hayatımcım...
ay kociş gelcek 2 saat sonraaaa yuppii yuppii holeyyy
ay sulfatım elbisesini unuttum.
eminimki çok cücel olacaksın SULTANIM....
ay ne güzel isim ya...
sulfat elbisen cok guzel canım gule gule gıy
sulfattt elbisen çok şık güle gle giyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?