Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

KIzlar yattım kalktım kimsecikler gelmemişş
hava çokkk güzelll kocişim nöbete gitti
ve benimm acayip başım dönüyor nedendir acaba? tansiyonum mu düştü ki

günaydın kızlar... birazdan eşimin yanına gidicemde gitmeden bi göz atıyım dedim. annem hisarın tencere setini aldı kızlar bana.domino modeli.bu ayın kampanyalı ürünüymüş 346 lira yanında da makarna ve 3lü küçük tenceresi hediye idi makarna tenceresini seçtik.fiyatı uygun geldi. sizler neler yaptınız hatunlar

Günaydın herkese opuyorumnanaktan

On gün aradan sonra yarın yine misafirim var. Küçük halam ve kızı gelcek. Zaten akrabalardan bi bu halam kalmıştı.
Evi de boşladım zaten silip süpürmüyodum kaç gündür. Bahaneyle onu da aradan çıkarırım kaydirigubbakcemile3 Yine bikaç çeşit bişey yapmam lazım ikram için. Offff offffffff akannehir

m sevdam gule gule kullan cnm
benım son aldıklarımda hep mağazada haftaya annemler gelıyo
napcam bılmem
evde saklıycak yerde yok:roflol: kalsın bakalım mağazada bıraz daha

m sevdam gule gule kullan cnm
benım son aldıklarımda hep mağazada haftaya annemler gelıyo
napcam bılmem
evde saklıycak yerde yok:roflol: kalsın bakalım mağazada bıraz daha

tşk ederim canım. mağazada birşey olacağını sanmıyorum ama evde durması daha iyi olur. düşün taşın canım nereye nasıl sığdırabilirim diye ben evlendikten sonra annemlerin evi öyle bi rahatladı ki ev eve benzedi resmen zamanında yatak odalarının bi tarafı tamamen koli doluydu.oda büyüktü ama yine insanın içi sıkılıyordu tavana kadar koli olunca :S inşallah sende bi an önce evine yerleştirir ve rahatlarsın. düğün ne zaman inşallah ?

erva nan cok utanıyom zaten akşam sınır oldum benımkıne:mymeka:30 mayıs olsun dedım tanışma gunumuz olmaz dedı
neymış yurtdısından dayısı amcası nebılem bırılerı gelcekmış
hazıran temmuz olrmuş
dedım ha 30mayıs ha hazıran ne fark edıyo
orda calısma şartları o aylara gelıyo dedı
off bılmım nasıl olcak ne zmn olcak

annemlerin yatak odasının şimdiki halini anlattın sanki opuyorumnanaktan

sevdam aynen ya odam cok çirkın duruyo en son 3 kolı sap gıbı bana bakıyo hersabah aksam :tomato:
annemlerın odasını saymıyom bıtek yatak üstü boş
ve annemın gardırobunun bı gözunu kolılere ayırdım ust kısımları doldurdum baza dolu karsı duvar dolu
daha mağazada olan camasr mak bulasık mak var

sen o kolilerle iyi geçinmeye bak canım bir sürü para yatırıyorsun o kolilere. hem alıyoruz para veriyoruz hemde evlenene kadar odaları daraltıyoruz :lepi:

ben yerını bıle değiştrmıyom kırılırlar dıe
ama yengem cok değiştırıyo
valla dedım senı kolılerım bıdaha kaldrma bunları kırılırsa yenısını alcak hem gucum yok hemde cok uzulurum
malıma cok sahıp cıkıyom ya
mesela yeğenım ağlaıdı teyze bana kaktus ver dıe vermedım yıllardır bakıyom cunku kıyamıyom
yenısını aldım ona ama bendekılerı veremıyom
düşün ya bıde kaktuslerım olcak ceyısımde
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…