Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sonundaa KK düzelmiş...çok şükürr
Amma kimsecikler yokk benneyaptımki

Hayatımm canım evine hırsız girmeye çalışmış..Okuyunca benim bile burdan tüylerim ürperdi..:bbo:
Allah bi daha göstermesin canımm :1hug:

Gülaycımm canım sende anne oluyosunn dimekk :asigim:
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersinn :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
2009 'da evlenen topiğimizinde 2.bebişii geliyoorr kaydirigubbakcemile2

ARsimam canım çok geçmiş olsunn...Aniden apandistin tuttu demek :teselli:
Allah acil şifalar versin kuzumm Şeniz

Aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsaa affolaa :uhm:

:çok üzgünüm:iyiki bir pazar olmus kimsecikler yok klava:

treşekkür ederimm canım
evet aniden oldu geçti şükür

anam düğündaşımın evine hırsız girmeyemi çalışmışşşşş lmaz:

gülay hamişmi kaydirigubbakcemile5

Offff ne sıkıcı bi gün. Herkesin kocişi yanındadır benimki pazarları çalışıyor

Üstelik izmirde hava çooookkkk soğudu akannehir

Görünen o ki kış gelip de evde yalnız kaldıkça annemleri ve eski evimi daha çok özlicem mafoldumben

anam düğündaşımın evine hırsız girmeyemi çalışmışşşşş lmaz:

gülay hamişmi kaydirigubbakcemile5

Evet arsi, hayatımın evine hırsız girmeye çalışmış. Kilidi tam olarak kırıp da girmeyi başaramamış

Gülay da cuma günü haberi verdi topiğin 3. anne adayı. Geçen gün ben 2. demişim ama esra karadenizi unutmuştum.

1.Gamze
2.Esra
3.Gülay

opuyorumnanaktan
benimkide bu pazar çalışıyor çok sıkıldım evde
burada da hava çok soğuk
hem hastayım hem yalnızım hıh hemd ehava soğuk

Allah fırsat vermesin onlara ya pisliklerrrrr

darısı diğer isteyenlerin başına
bende hastaney gidince ultrasona girdim herkes hamişim diye düşünmüş
ama artık iç hastalıklarada ultrasonla bakılıyor :)))))))

Dün kocişle gezmeye çıktık nefesi de izleyelim dedik ama sadece en ön sırada yer vardı. ıkimiz de perdenin hemen önünde izlemekten nefret ederiz :umursamaz:
Üstelik de orta sırada da değil hemen ilk sıra ve kenarda. Girmekten vazgeçtik. Daha iyi bi film de göremediğimiz için yemek yiyip eve döndük. Evde mısır patlatıp lalelide bir azizeyi izledik kaydirigubbakcemile3

kızlar profilime düğünümden fotoğraflar ekledim bakmak isterseniz profilime tıklayın :)

Son düzenleme:
.................................. iki kere cikmis-----------------------------

Son düzenleme:
allahim yarabbim ne pazar yahu.. sulfat der yanimis kocasi calistigi icin sikilmis evde tak basina.. ee benimki bugün evdeydi ama yine de cok cansikici bir pazar oldu

ve bu kk halen düzelmedi mesajlar iletilmiyor kac kere denedim bu mesaji iletmeyi.. gina geldi

ay yok yaaa bu kk bu haftada böle olmasın allahım noluuuur
kımse saldırmasın bıze bız naptıkkı hem
gecen hafta adam gıbı bı sohbet edemedık hee bu haftasonunuda evde gecırdım benımkı sıvasta
çok özledım ama ona demıyorum
bıraz lımonııyızde

:sinifsinif:

valla yaa düzelsin artık..

kim saldırıcak bize, burada açık açık yorumlarımızı yazıyoruz ya şikayet ettiğimiz şeyler için saldırı olabilir, yada rakip siteler, buraya giremeyelimde kendi sitelerine gieriz falan filan gibi sebeplere saldırıyolardır.. haa sırf zevk için yapanlar bile var :)) en olmadık ihtimal site kullanıldıkça eskiyo, o yüzdende ulaşamayabiliriz zaman zaman ama bu kadar sürdüğüne göre üst üste saldırı yemiş site..

hıı niye limonisiniz yahuu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…