elisacımm canımm nasılsın nasıl gıdıyor evlılık
ya resım eklemıssın ama ben albumune baktım yok canım
fisfisfisfisfisfis
ervacım arkadaşlık isteği gönderdim kuzumyerimseniben kabul ettiğinde profilimde fotoğraflarımı görebileceksinŞeniz
a.s.
canımm teşekkürler resimlerine baktım
çok hoşsun çok güzelsin maşallah tatlım
allah mesut etsın mutluluk huzur yuvanızdan eksık olmasın inşallah
elisaamm maşallah diyorum , Allah hiç ayırmasın sizi inş. hep sağlıklı mutlu huzurlu ve birlikte olun e mi?
Ohhh ellerine sağlık başıyazmalı cokacimcoook
Karnıyarık böreği nasıl bişey hiç bilmiyorum ben :sm_confused: Varmı resmi filan
Günaydın kızlar dün akşam yemeği hazırlığında salata yaparken avuç içimi kestim...
akşam akşam nöbetçi eczane bulduk pansuman yaptrdık resmen koca bir delik oldu avcumda.
şimdi kocacıkım yapıyor herşeyi ay görmelsiniz elleriyle beslior beni..:)
geçmiş olsun cnm yaGünaydın kızlar dün akşam yemeği hazırlığında salata yaparken avuç içimi kestim...
akşam akşam nöbetçi eczane bulduk pansuman yaptrdık resmen koca bir delik oldu avcumda.
ohh kayınvadleye bak yahala düzelmemiş ne uyuz yaw :gitme:
bizde bugün kocacıkımla yeğeninin doğum günüsüne gittik..
dün gece üç çeşit yaptım götürmek için canım çıktı :hulya::lepi:
marmelatlı kurabiye,patatesli poğaça ,kıymalı karnıyarık böreği yaptım buyrunnnnnnnnn
kayınvalidecüğüm beni seviyor diye zeytinyağlı kereviz yapmış orda yiyemedim eve getirdimkaydirigubbakcemile3
benim pazarım sıkıcı değildi hamdolsun Şeniz
başka bir gelişme oldu mu ki ayy unuttum :roflol:
bakarız hemenkızlar profilime düğünümden fotoğraflar ekledim bakmak isterseniz profilime tıklayın :)
niyekızlarrrrr
askolsun esmaaaa:umursamaz:
Günaydın kızlar dün akşam yemeği hazırlığında salata yaparken avuç içimi kestim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?