Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hala düzelmemiş ne uyuz yaw :gitme:

bizde bugün kocacıkımla yeğeninin doğum günüsüne gittik..

dün gece üç çeşit yaptım götürmek için canım çıktı :hulya::lepi:

marmelatlı kurabiye,patatesli poğaça ,kıymalı karnıyarık böreği yaptım buyrunnnnnnnnn

kayınvalidecüğüm beni seviyor diye zeytinyağlı kereviz yapmış orda yiyemedim eve getirdim kaydirigubbakcemile3

benim pazarım sıkıcı değildi hamdolsun Şeniz

başka bir gelişme oldu mu ki ayy unuttum :roflol:

bii topige yazmıslarkı
siteye saldıranlar kesın
birinin ya kaynanası
ya gorumcesı
ya kocası
hahaha
ben bılıyorum yaa benımle sınayın gorumcelerı bastı burayı
aman papı herzamankı seyler
borc durumları yuzunden sesını yukseltebıldıgı tek kışı ben olunca
bole oluyo

mafoldumben

Ohhh ellerine sağlık başıyazmalı cokacimcoook

Karnıyarık böreği nasıl bişey hiç bilmiyorum ben :sm_confused: Varmı resmi filan

elisacımm canımm nasılsın nasıl gıdıyor evlılık
ya resım eklemıssın ama ben albumune baktım yok canım

fisfisfisfisfisfis

ervacım arkadaşlık isteği gönderdim kuzumyerimseniben kabul ettiğinde profilimde fotoğraflarımı görebileceksinŞeniz

elisaamm maşallah diyorum , Allah hiç ayırmasın sizi inş. hep sağlıklı mutlu huzurlu ve birlikte olun e mi?

elisaamm maşallah diyorum , Allah hiç ayırmasın sizi inş. hep sağlıklı mutlu huzurlu ve birlikte olun e mi?

gasolinecin çok tşk ler.. amin cnm.. Rabbim tüm sevenleri mutlu etsin... bu güzel dileklerine hepimiz için kocaman bi amin diyorum tatlım :Saruboceq:

Günaydın kızlar dün akşam yemeği hazırlığında salata yaparken avuç içimi kestim...
akşam akşam nöbetçi eczane bulduk pansuman yaptrdık resmen koca bir delik oldu avcumda.
şimdi kocacıkım yapıyor herşeyi ay görmelsiniz elleriyle beslior beni..:)

ooo kuşum geçmiş olsun, dikkat et :teselli:

Günaydın bu arada Cümleten a.s.

geçmiş olsun cnm ya
arsicik sanada geçöiş olsun
ohh kayınvadleye bak ya
nereli cnm senınkıler

kızlar profilime düğünümden fotoğraflar ekledim bakmak isterseniz profilime tıklayın :)
bakarız hemen
kızlarrrrr

askolsun esmaaaa:umursamaz:
niye

herkeze iyi haftalarrrrrrrrrr

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:

burcucum geçmiş olsun canım benimmmmmmmmm opuyorumnanaktan

haftasonum çok güseldi kızlar herkes çok sewindi haberime ama iş yerinde ablam gibi görüp sewdiim insan beni kutlamadı bile çok bozuldum :sinifsinif:

canım cok geçmiş olsun

günaydın kızlar , iyi haftalar

hepinize günaydınnnnnn
yorucu bi haftasonuydu c.tesi eltimde gün vardı demiştim ya ben tabi ay sonu yoğunluğuyla geç gittim görücemlerler falan gece 2 ye kadar oturduk dengem kaydı çok uykusuzum
burcumm geçmiş olsun
elissa bende görmek istiyirim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…