Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Cancanlar günaydına.s.
Sonunda girebildik siteye yaa inşallah gitmez bir daha lmaz:

Arsim, canım, geçmiş olsun, şükürler olsun atlatmışsın, şimdi iyisin dimi :sinifsinif:

Hayatim,
sanada geçmiş olsun tatlım Allah bir daha yaşatmasın:sinifsinif:

Burcişko, şimdi okudum sanada geçmiş olsun canım yaaa dikkat et, bende yaptım perşembe günü aynı hatayı, aman kuzum yaaa gel öpim bi kere seni :1hug:

Elisaaaacan, fotolarını şimdi gördüm çok tatlısın Allahım mutluluğunu daim etsin caniko :asigim:

Gülayyyyyyyyy, hemşom nasılsın nasıl gidiyor, çok keyifli olsa gerek:asigim:

Bu Munemuuu nerelerde yaa özledim ben onu klava:

Benim haftasonumda çok yorucuydu, kuzenimin düğünü vardı kınaydı düğündü 2 gündür onunla uğraştık, hemde rahatsızdım biraz kendime dikkat etmem gerek üşütüyorum süreklimafoldumben

Bu düğünlerden de gına geldi artık evlendiğimizden beri sadece bir haftasonu mu ne evde kaldık kesin bi gün düğün vardı dün kocişle tartıştık biraz sanki evlenin diye ben diyorum insanlara, düğünlere sinirlendi bana sardı hoşşik :mymeka:

hemşerim çok ii gidio çok şükür eşim k.validem ikiside süper davranıo maşallah biyerlere uzanmak yasak ağır kaldırmak zaten yasak :) eşim dün gitmiş benim için börek falan alıp gelmiş ama bi simit yiyebildim okadar midem bulanıo herşeyden bide makarna salatası yiyebildim kaç gündür yedirmio sıpa hap kadar daha bana hükmedio :) şaka maka midem acaip bulanıo :S

çok güzeldi gülayım
bakmak istersen bi kaç tane foto profilimde var :)
cnm kac gunluk evlısın şimdi

ohh ya ben calıstıgımdan he mahrum kalıyom böyle şeylerdenmafoldumben

elısa fotolarına baktım cnm masallah
nan üşümedın mı
ayy suan ben üşüyomda herkesı öle sanıyom kaydirigubbakcemile3

pufıı :asigim:

Dönis günaydın...

Nasılsın canım biraz daha iyimisin, sular duruldu mu mafoldumben

Ne olduğunu bilmiyoruz ama inşallah en kısa zamanda atlatırsınız, Allahım yardım etsin canım:Saruboceq:

amin canım benim çok saol..
iyiyim iyi olmaya çalışıyorum..
bişeyler düzelmeye başladı gibi çok şükür
daha ii olcak inş yerimseniben

Ayhh canım kıyamam,yapsınlar tabi hıh yüklüsün sen tadını çıkar:jeyyar:
Bulantı da kötü oluyordur yaaa, bizim burda bir abla da boyle bulantılı bi hamilelik geçirdi de ondan biliyorum sürekli tuvalete iniyordu yani bişey olmasa bile sürekli bulantı hissi var diyordu, Allahım yardım etsin, sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

kız ozendırem mılletı oh ohhh

gülayyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden
inanmıyorum çok sevindimmm Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin canımmm :asigim:

hee bide içime doğdu senin oğluşunmu olcak aceba :asigim:

densem dahada ı olsun ınş cnm

ayy kızlar donuyom ben yaa
haftaya 1 hafta ızne cıkcam annemle babamla yatcam ohhh
aralarına gırerım artık
babam der ulaa karımdan ayırdın benı gene
ohh annemle sarılıp uymayı özledım

hemde nasıl kötü walla kısıtlı şeler yiyebiliorum . bugün dr a gidicem bakalım ne dicek

kız ozendırem mılletı oh ohhh

özen canım özen güzel oleyiiii:)

gülayyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden
inanmıyorum çok sevindimmm Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin canımmm :asigim:

hee bide içime doğdu senin oğluşunmu olcak aceba :asigim:

aminnnnnnnnnnnnnnn hayırlısı bitanem ama ben kızı çok istiorum kaydirigubbakcemile3 eşim gece dioki kız olursa isim düşün erkek bellide kız isim belli deil daha:)

günaydınn,

elisa Allah ömür boyu yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin canım...
herkes iyidir inşallah kızlar, yine bir pazartesi daha iş başındayız... öffffffff öffffff
ne vardı sanki işte olacağımıza ağvada sessiz sakin keyif çatıyor olsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…