sağol elisam sende hoşgeldin nasıl geçti senin düğün anlattında benmi göremedim kuşum iisin dimi?
günaydın..
gunaydınn
annem ve babama kavuşmama sadece 3 gün kaldı hihoyyyt
cnm kac gunluk evlısın şimdiçok güzeldi gülayım
bakmak istersen bi kaç tane foto profilimde var :)
hepinize günaydınnnnnn
yorucu bi haftasonuydu c.tesi eltimde gün vardı demiştim ya ben tabi ay sonu yoğunluğuyla geç gittim görücemlerler falan gece 2 ye kadar oturduk dengem kaydı çok uykusuzum
burcumm geçmiş olsun
elissa bende görmek istiyirim.........
Dönis günaydın...
Nasılsın canım biraz daha iyimisin, sular duruldu mu mafoldumben
Ne olduğunu bilmiyoruz ama inşallah en kısa zamanda atlatırsınız, Allahım yardım etsin canım:Saruboceq:
hemşerim çok ii gidio çok şükür eşim k.validem ikiside süper davranıo maşallah biyerlere uzanmak yasak ağır kaldırmak zaten yasak :) eşim dün gitmiş benim için börek falan alıp gelmiş ama bi simit yiyebildim okadar midem bulanıo herşeyden bide makarna salatası yiyebildim kaç gündür yedirmio sıpa hap kadar daha bana hükmedio :) şaka maka midem acaip bulanıo :S
hemşerim çok ii gidio çok şükür eşim k.validem ikiside süper davranıo maşallah biyerlere uzanmak yasak ağır kaldırmak zaten yasak :) eşim dün gitmiş benim için börek falan alıp gelmiş ama bi simit yiyebildim okadar midem bulanıo herşeyden bide makarna salatası yiyebildim kaç gündür yedirmio sıpa hap kadar daha bana hükmedio :) şaka maka midem acaip bulanıo :S
Ayhh canım kıyamam,yapsınlar tabi hıh yüklüsün sen tadını çıkar:jeyyar:
Bulantı da kötü oluyordur yaaa, bizim burda bir abla da boyle bulantılı bi hamilelik geçirdi de ondan biliyorum sürekli tuvalete iniyordu yani bişey olmasa bile sürekli bulantı hissi var diyordu, Allahım yardım etsin, sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
kız ozendırem mılletı oh ohhh
gülayyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden
inanmıyorum çok sevindimmm Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin canımmm :asigim:
hee bide içime doğdu senin oğluşunmu olcak aceba :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?