Kazaa kurşunumu akannehirburcuuu topiği açtım seni gördümmmopuyorumnanaktan
ayy canım balık istedi hemde acayip akşamda fasülye ıslatmıştım ayyy napsam ki-tatlicadiarzu-
ben bu salatayı yerim çünkü tam bir havuç manyağıyımcokacimcoook
ayrıca seni gördükçe ofiste titredim şu an üstümde balıkçı kazak var üstüne şal aldım klimayıda 30'a aldım hala titremekteyimdelikafadulden
bide ne dicektim hahh kızlar kaza kurşunu için ne yapabilirim çok korkuyorum moralim çok bozuk:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3güle güle kullan canım
:ecrin_bebek: aneee aneeee hoşgeldinnn :teselli:
kızlar bu arada cuma akşamdan beri hayati hasta. fenalık geldi iyileştircem derken. ulen lokman hekim gibi oldum ama hiçbiri işe yaramıyor. bi de hastayken hiççççççç çekilmiyor. ona da söyledim. hastalanma hastalanınca sana uyuz oluyorum diye :roflol: çünkü bebek gibi bi nazlıııı ıyyyy sormayın gitsin. ayy kollarım ağrıyo, ayyy sırtım ağrıyo, ayyyy benim buramda bişi var ama Allah hayır etsin, uuuuuuuuuuuu üşüüyorum
cumadan beri tavuk suyuna çorba, ıhlamur, nane limon, zencefil, bal limon, karabiber, tuzlu limon ısıtıp suyunu vücuduna sür. kalsiyum sandoz. mandalina, ceviz, elma, limon ayyyyyyyyyyyy fenalıkkk geldi.
dün en son hamur kızartması istedi. kızarttım yanına nane limon yaptım. yedik bitti. dedim ki servisimiz kapanmıştır. mutfak off... bundan sonra isteyeceklerin ekstraya girer :roflol: :roflol:
sonra yine bişi istedi mutfak kapandı demedim miiiii bennnnnnnnnnn die hönkürdüm
hadiii aşkımmmm ekstra demez miii :mymeka: hayy alllahım yarabbimmm
bugün de evde işe gidemedi. normalde ben de gelmesem olurda ama bugün de kaprislerine dayanamıcammmm :sinifsinif:
evet kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah bi aksilik yoksa bebişim haziranda doğar heralde :)
bide şu ağlayan pastaayı yaptım c.tesi günü kuzenin doğumgünüydü harikaa oldu bayıldılarrr hakkaten kolaycada bişi yahuu :)
evet tatlum benimmm sağolasınn çok iyyiz çok şükür
VAVV NE GUZEL BUNLARbende ciciler aldım kendime...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
cık 3 esra vargülayyyyyyyyyyy annemi oluosunn ayy topicin 2.annesiiiiiiiiiiii
ŞenizAyy somon harikaa gözüküyorr cokacimcoook
Somonnn bahaneee Burcuu Şahanneee kaydirigubbakcemile3
burcu ya benmkı öle balık cok sevıyor
ben yapamıyorum yapmadım yani
nasıl aldın ne yaptın anlat bi
:kedi: çatalım her daim ortada şu anda dahil :roflol::roflol::roflol:burcuuu
çatal yine görünmüş ama olsun karsında kociş var :jeyyar:
bizde yabancı sayılmayız zaten
sen ama tam ekşın bi kızsın hee a.s
masayı güzel hazırlamıs maşallah
canım güle güle kullan hepsiniiiii :1hug:bende ciciler aldım kendime...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
sağol kuzuşummm :1hug:Günaydın herkeseeee
Burcusum geçmiş olsunnn canım
benimde elimin her yeri bilimum kesik ve yanıklarla dolu sanarsınızki işkence evi
bende cumartesi kayınvalidedeydim misafirleri gelecekmiş sende gel dedi. full hizmetle geçti berbattı hiç bana göre değil
pazar günüde tam kahvaltı bitmiştiki zil çaldı arkadaslarımız gelmiş onlarla oturduk sonra yemeğe çıktık dışarı üstüne birde alışveriş merkezi yapınca pazar günüde bitti
bayrama bişeyler alayım dedim ama hiç kafama göre bişey bulamadım. kızlar bende alamama hastalığı oluştu sanırım ya. hiç birşeyi beğenmeyip olanları giyiyorum yine
canım senden hep bahsetmek zorundayım çünkü içime işledinn :mymeka:heeee Nihal'in eli değmişşşş sırnaşık şey
hep benden bahsetmek zorunda mısın sırnaşık şey sırnaşık şey
:mymeka:
balık nefis görünüyor. rezene acılaştırmıyo mu balığı?
gülay, inanammıyorruuuuuuum hamişmsin aman aman canım tebrik ederim. Allah sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallh..
hayatim, kız hırsız mı girdi sizin eve yoksa girmeye mi yeltendi anlamadım ben ?
burcum, geçmiş olsun canıııım yaa avuç içide çok geç iyileşir ah canım yaa geçmiş olsun :teselli:
baluklar harikaaaaa olmuş yalnız ellerine sağlık canım.
buraalar buzz gibi sen hala çatallı geziyosun marmarislerde heeeklava: üşüyüp hasta olceksin bak
.
burcucum ben balığı 2 senedir yemeye başladım canım ondan böle buğlama tarzı balıklar daha çok hoşuma gidio kızartma ağır gelio bana :)gel sen bizim evin bahçesinde yapıp yiyelim:)
evet gamzem elimi kestimm :sinifsinif:burcuuuuuuu harika görünüyorrrrrrrrrrrrrrr ellerine sağlık ama ne oldu elinimi kestin kızzzzzzzz geçmiş olsun çokkkkkk dikkat et burcucummm
burcuuu topiği açtım seni gördümmmopuyorumnanaktan
ayy canım balık istedi hemde acayip akşamda fasülye ıslatmıştım ayyy napsam ki-tatlicadiarzu-
ben bu salatayı yerim çünkü tam bir havuç manyağıyımcokacimcoook
ayrıca seni gördükçe ofiste titredim şu an üstümde balıkçı kazak var üstüne şal aldım klimayıda 30'a aldım hala titremekteyimdelikafadulden
bide ne dicektim hahh kızlar kaza kurşunu için ne yapabilirim çok korkuyorum moralim çok bozuk:sinifsinif:
bı elektırık gıdıyo bı kk calısmaz bı net gıder delırcemm
takıp edemıyom sızı
lahana gule gule kullan cok şirinlerr
erva nasılsın cnm gorsemıyoz
evet şekerim aynen öle koydum yan cebime zatengeçmiş olsun canım sana da
Amin inşallah yaşamayız cümlemiz
ya tiyatroda bi kural vardır, sahnede olan bir silah muhakkak patlar diye. Ben de yazının sonuna kadar o silahın patlamasını bekledim ama patlamadı. yani konu kapıya gelen yakışıklı çocuk muydu, yoksa süpürgenin ne kadar iyi temizlendiği mi, yoksa servisin mükemmelliği mi? :roflol: :roflol:
bişi anlamadım ama :teselli:
canım geçmiş olsun, ne bu böyle ya habire deprem oluyo. sen dua et de küçük küçük oluyo. rahatlıyo fay
estetiğe ihtiyacın da yok hoş yerimseniben
tadı nasıl nasıl yapmaya değer mi. görüntü süper duruyo canım
deli yaa derken ki istemem yarn cebime koy havalarına da bakın :lepi:
ay geçmiş olsun canımm ben de elimi hep keserim ama avuç içini kesmek ayrı bi kabiliyet gerektiriyor sırnaşık şey
sağol canım benim Şeniz
bu arada aşkım kapıya 3. kilidi aldı onuda kapının üstüne takacakmış. yuh dedim biri kovalasa arkamdan eve kaçmaya çalışsam kilitleri açıp da eve giremem dedim :roflol: :roflol:
geçmiş olsun kızzzzzzzzzzzzzzzzzz apandisit ameliyatı mı oldun şimdi? nası bi anda oldu, ağrın mı oldu anlatsanaaaaaaaaa
evet hırsız girmeye çalışmış ama alt kilidi kıramamış. kilidin markası Mul-T Lock bauhaus'da satılıyo
sağol bebişim amin kimseye yaşatmasın inşallah :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2 :dance:
ohhhh keyfe bakkkk :lepi:
elisacım fotolarına bakıyorum hala çok güzel olmuşsun. Allah bi ömür boyu sağlıklı, huzurlu ve mutlu etsin. bi de sağlıklı bi bebiş tamamdır
çok güzelllBende size dün başıma geleni anlatım,
opuyorumnanaktan, dün cok soğuktu, akşam vakti eşotmanlarımla oturmuş soru çözerken telefonum çaldı nişanlım napıyorsun ne ediyorusn evdemisin hadi kapıyı aç dedi, saçmalama kandırma beni dedim (buarada nişanlım ist da oturuyor) ayy canım kıyamam falan dedi, hadi koş balkona falan diyor ama, aşkımı daha fazla üzmeyim çıkma üşürsün diyo ya nerdes,n sen diyorum ist dayım diyo sonra demezmi bak zili çalıyorum hadi aç kapıyı diye bende inanmıyorum diyorum tabi derken zil çaldı bak ikinciyide çalıyorum dedi 2.zil çaldı ayyyy inanmadım uçarak gittim kapıyı açtım evde bağırıyorum c... geldi diye annemde telaşlandı saat 18:00 ne işi var bu coucğun bu yağmurda diyo ayyy okadar mutlu oldum ki antamam, aşkımın söylediğine göre sürekli glüyormuşum --süpriz yapmış aşkım bana 1 saat kalıp gitti(( Adapazarına gelmiş okul ark işyerine ordan da benim yanıma pazar günümün en güzel özel ve mutlu saatleriydi :asigim: (hediye getirmiş bitanem bana):1hug:
haha ben onu unuttum bee bide o var dimiyılbaşı hediyelerini ne zaman göndericez...ben hediyemi aldım paketledim hazır bekliyorum
sabırsızlanıyorum yafff
off 3 senede geçermiiidreamcimm ben tam 2 sene aşkımın tayini marmarise çıktıktan sonra evlenene kadar yolunu gözledim.
her geliş gidişleri ayrı bir dokundu ruhumaa...
dediğin gibi gördüğüm her çift acıttı içimi... a.s
ama bak şimdi sabrın sonu selamett... opuyorumnanaktan
var mı bizden mutlusuuuu
he bakim bende hemenkızlar düğün fotoğraflarıma yaptığınız güzel yorumlar için hepinize çok ama çok tşk ediyorum..
sizleri ve KK yı çok seviyorum opuyorumnanaktan
lahanaaaaaabende ciciler aldım kendime...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
senin koca başak burcumu :roflol::roflol::roflol:güle güle kullan canım
:ecrin_bebek: aneee aneeee hoşgeldinnn :teselli:
kızlar bu arada cuma akşamdan beri hayati hasta. fenalık geldi iyileştircem derken. ulen lokman hekim gibi oldum ama hiçbiri işe yaramıyor. bi de hastayken hiççççççç çekilmiyor. ona da söyledim. hastalanma hastalanınca sana uyuz oluyorum diye :roflol: çünkü bebek gibi bi nazlıııı ıyyyy sormayın gitsin. ayy kollarım ağrıyo, ayyy sırtım ağrıyo, ayyyy benim buramda bişi var ama Allah hayır etsin, uuuuuuuuuuuu üşüüyorum
cumadan beri tavuk suyuna çorba, ıhlamur, nane limon, zencefil, bal limon, karabiber, tuzlu limon ısıtıp suyunu vücuduna sür. kalsiyum sandoz. mandalina, ceviz, elma, limon ayyyyyyyyyyyy fenalıkkk geldi.
dün en son hamur kızartması istedi. kızarttım yanına nane limon yaptım. yedik bitti. dedim ki servisimiz kapanmıştır. mutfak off... bundan sonra isteyeceklerin ekstraya girer :roflol: :roflol:
sonra yine bişi istedi mutfak kapandı demedim miiiii bennnnnnnnnnn die hönkürdüm
hadiii aşkımmmm ekstra demez miii :mymeka: hayy alllahım yarabbimmm
bugün de evde işe gidemedi. normalde ben de gelmesem olurda ama bugün de kaprislerine dayanamıcammmm :sinifsinif:
burcucum nefis görünüyo valla ellerine sağlıkcokacimcoook
geçmiş olsun canım dikkat et emi??:1hug:
lahanam iyi günlerde kullan çok cicileropuyorumnanaktan
herkese tünaydınnn
burcum cok gecmış olsun dikkat et kendıne fıstıgım.. we mukenmel bı sofra esının ellerıne saglık
arsımam kuzum benım çok gecmiş olsun cnm
lahanammmm ıı gunlerde kullan tatlım
burcu somon tarifi beklyıorum
Başıyazmalı canım netten de baktım karnıyarık böreğine enfes bişey yaaa. Senin bu eklediğin fotoyu kociş çok beğendi hemen yapmam lazım cokacimcoook
Burcu geçmiş olsun canım, balık sofrası da harika görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?