Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın herkeseeee
Burcusum geçmiş olsunnn canım
benimde elimin her yeri bilimum kesik ve yanıklarla dolu sanarsınızki işkence evi
bende cumartesi kayınvalidedeydim misafirleri gelecekmiş sende gel dedi. full hizmetle geçti berbattı hiç bana göre değil
pazar günüde tam kahvaltı bitmiştiki zil çaldı arkadaslarımız gelmiş onlarla oturduk sonra yemeğe çıktık dışarı üstüne birde alışveriş merkezi yapınca pazar günüde bitti
bayrama bişeyler alayım dedim ama hiç kafama göre bişey bulamadım. kızlar bende alamama hastalığı oluştu sanırım ya. hiç birşeyi beğenmeyip olanları giyiyorum yine

heeee Nihal'in eli değmişşşş sırnaşık şey

ayy hiç sizin yerinizi tutabilir mii bitanemmm :1hug: kıskanırmışta hemennnŞeniz
ama burda hayatımı devam ettirebilmem için hemcinslerime ihtiyacım varrr... :roflol: konuşmayı özlüyorumm

hep benden bahsetmek zorunda mısın sırnaşık şey sırnaşık şey

Hayatım çatak görünmüşş genee:tomato:
eyvah dayak yiycez geneee

:mymeka:

balık nefis görünüyor. rezene acılaştırmıyo mu balığı?

gülay, inanammıyorruuuuuuum hamişmsin aman aman canım tebrik ederim. Allah sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallh..

hayatim, kız hırsız mı girdi sizin eve yoksa girmeye mi yeltendi anlamadım ben ?

burcum, geçmiş olsun canıııım yaa avuç içide çok geç iyileşir ah canım yaa geçmiş olsun :teselli:
baluklar harikaaaaa olmuş yalnız ellerine sağlık canım.
buraalar buzz gibi sen hala çatallı geziyosun marmarislerde heee klava: üşüyüp hasta olceksin bak

kimo, sen kimsin bende çok merak ettim deyiver banada canım ?

esma ellerine sağlık ama pişmeden daha güzelmi evet. :lepi:
buarada 2 katı pudra şekeri koyun diyen bendim kuşum.

burcucum ben balığı 2 senedir yemeye başladım canım ondan böle buğlama tarzı balıklar daha çok hoşuma gidio kızartma ağır gelio bana :)gel sen bizim evin bahçesinde yapıp yiyelim:)

evet mandalinimmm hamileyim :kedi:

bugün dr a gidicem özele yarında kan testleri falan bebiş nasılmış kaç haftalıkmış onu öğrenicem çok heyecanlıyımm

dimplemmm bebeğin kalbi ne zaman atmaya başlıo sen biliosundur:)

burcuuu topiği açtım seni gördümmmopuyorumnanaktan
ayy canım balık istedi hemde acayip akşamda fasülye ıslatmıştım ayyy napsam ki-tatlicadiarzu-
ben bu salatayı yerim çünkü tam bir havuç manyağıyımcokacimcoook
ayrıca seni gördükçe ofiste titredim şu an üstümde balıkçı kazak var üstüne şal aldım klimayıda 30'a aldım hala titremekteyimdelikafadulden
bide ne dicektim hahh kızlar kaza kurşunu için ne yapabilirim çok korkuyorum moralim çok bozuk:sinifsinif:

bende ciciler aldım kendime...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

güle güle kullan canım

selamlar fıstıklarımmmmm napıo herkes

:ecrin_bebek: aneee aneeee hoşgeldinnn :teselli:

kızlar bu arada cuma akşamdan beri hayati hasta. fenalık geldi iyileştircem derken. ulen lokman hekim gibi oldum ama hiçbiri işe yaramıyor. bi de hastayken hiççççççç çekilmiyor. ona da söyledim. hastalanma hastalanınca sana uyuz oluyorum diye :roflol: çünkü bebek gibi bi nazlıııı ıyyyy sormayın gitsin. ayy kollarım ağrıyo, ayyy sırtım ağrıyo, ayyyy benim buramda bişi var ama Allah hayır etsin, uuuuuuuuuuuu üşüüyorum
cumadan beri tavuk suyuna çorba, ıhlamur, nane limon, zencefil, bal limon, karabiber, tuzlu limon ısıtıp suyunu vücuduna sür. kalsiyum sandoz. mandalina, ceviz, elma, limon ayyyyyyyyyyyy fenalıkkk geldi.
dün en son hamur kızartması istedi. kızarttım yanına nane limon yaptım. yedik bitti. dedim ki servisimiz kapanmıştır. mutfak off... bundan sonra isteyeceklerin ekstraya girer :roflol: :roflol:

sonra yine bişi istedi mutfak kapandı demedim miiiii bennnnnnnnnnn die hönkürdüm
hadiii aşkımmmm ekstra demez miii :mymeka: hayy alllahım yarabbimmm
bugün de evde işe gidemedi. normalde ben de gelmesem olurda ama bugün de kaprislerine dayanamıcammmm :sinifsinif:

bende ciciler aldım kendime...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
Lahanaa tuzlukların delikleri olmasa yumurta sanardımm walla kaydirigubbakcemile3
Yağdanlığında güzelmişş hanii kaydirigubbakcemile5
İyi günlerde kullan şekerr Şeniz
Ayy keşkee banada öylee olsaa bendede alma hastalığı varr..
Ne görürsem almak istiyorumm ama para yokk

gıcık gıcık hııhhh
senmiydin şekerciklya soryy yazdırmıştım bile o tarifi

burcucum nefis görünüyo valla ellerine sağlıkcokacimcoook
geçmiş olsun canım dikkat et emi??:1hug:
lahanam iyi günlerde kullan çok cicileropuyorumnanaktan

evet kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah bi aksilik yoksa bebişim haziranda doğar heralde :)

bide şu ağlayan pastaayı yaptım c.tesi günü kuzenin doğumgünüydü harikaa oldu bayıldılarrr hakkaten kolaycada bişi yahuu :)

ay yaa kaç ctesiden beri nete giremedim
sevgilimle ctesi akşamı dışarıya çıktık
pazar günüde sinemaya gittik
akşamına arkadaşlarıyla yemeğe gittik
ordanda arkadaşının evine gittik
ay süper geçti yaa
uzun zamandır ilk defa böle dolu dolu bi haftasonu geçirdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…