hayatım bende ciğ halini görunce şasırdım ben bunu nasıl yaptım diye
nihalde vardı oda yaptı buarada
sonra pişnce biraz altı yandı fırınımdan ama yukarı koysm altı çiğ asagı koysam altı yanıyor
bide hepsini bi tepsiye koymustuk yayıldı iyicine
ayy hiç sizin yerinizi tutabilir mii bitanemmm :1hug: kıskanırmışta hemennnŞeniz
ama burda hayatımı devam ettirebilmem için hemcinslerime ihtiyacım varrr... :roflol: konuşmayı özlüyorumm
Hayatım çatak görünmüşş genee:tomato:
eyvah dayak yiycez geneee
bende ciciler aldım kendime...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
İşte kızlar dün akşamki yemeğimiz...
roka yatağında rezene ve kişnişle pişirilmiş somon, beyaz şarap eşliğinde :roflol:
yemekteyiz gibi oldu...
yalnız masa kocişime ait malum sol eli sakatladık. daha şık bir şeyler hayal etmiştik ama görünmez kazalar engel oldu :roflol: salata malum elimin katili. ben öylece bırakınca kocişim doğru düzgün karıştıramamış bile:roflol: olsunn yerim benn onuuu :asigim:
kızlar halimin kusuruna bakmayın malum rengim rüsvam atmış saç baş dağılmış ay brde o halde nöbetçi eczaneye gittim hala inanamıyorum şoktayım :roflol::roflol::roflol:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
selamlar fıstıklarımmmmm napıo herkes
Lahanaa tuzlukların delikleri olmasa yumurta sanardımm walla kaydirigubbakcemile3bende ciciler aldım kendime...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Ayy keşkee banada öylee olsaa bendede alma hastalığı varr..Günaydın herkeseeee
Burcusum geçmiş olsunnn canım
benimde elimin her yeri bilimum kesik ve yanıklarla dolu sanarsınızki işkence evi
bende cumartesi kayınvalidedeydim misafirleri gelecekmiş sende gel dedi. full hizmetle geçti berbattı hiç bana göre değil
pazar günüde tam kahvaltı bitmiştiki zil çaldı arkadaslarımız gelmiş onlarla oturduk sonra yemeğe çıktık dışarı üstüne birde alışveriş merkezi yapınca pazar günüde bitti
bayrama bişeyler alayım dedim ama hiç kafama göre bişey bulamadım. kızlar bende alamama hastalığı oluştu sanırım ya. hiç birşeyi beğenmeyip olanları giyiyorum yine
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
gıcık gıcık hııhhhheeee Nihal'in eli değmişşşş sırnaşık şey
hep benden bahsetmek zorunda mısın sırnaşık şey sırnaşık şey
:mymeka:
balık nefis görünüyor. rezene acılaştırmıyo mu balığı?
senmiydin şekerciklya soryy yazdırmıştım bile o tarifigülay, inanammıyorruuuuuuum hamişmsin aman aman canım tebrik ederim. Allah sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallh..
burcum, geçmiş olsun canıııım yaa avuç içide çok geç iyileşir ah canım yaa geçmiş olsun :teselli:
baluklar harikaaaaa olmuş yalnız ellerine sağlık canım.
buraalar buzz gibi sen hala çatallı geziyosun marmarislerde heeeklava: üşüyüp hasta olceksin bak
kimo, sen kimsin bende çok merak ettim deyiver banada canım ?
esma ellerine sağlık ama pişmeden daha güzelmi evet. :lepi:
buarada 2 katı pudra şekeri koyun diyen bendim kuşum.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?