Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

off sorma yaaa biz 4yıldır böyleyiz Hayırlısıyla kavuşacağım günü iple çekiyorum opuyorumnanaktan, artık sevgililere imreneret bakmak istemiyorum,

başıyazmalım biz o karnıyarık böreği peynirli yapar o kestiğin yere bir küçük dilim domatesle bir ince kesilmiş biber koyarız enfess olur. bak brde öyle dene. görüntüde şahane oluyor....

kaydirigubbakcemile5

Ayy ben o sıkacağı hiç beğenmemiştim zaten incelemiştim ben bunda sıkarsam kesin kırarım dedim kaydirigubbakcemile3
Annemde bana cam limon sıkacağından almış çok memnunum burçişimm hem yıkamasıda kolay hem çok sağlıklıı opuyorumnanaktan

Ayy meraklandımm mıı nee :kedi:
Yapıcamm mutlakaa o tatlıdan ama önce gıda boyası almam lazımm :lepi:

sağol canım, evet ucuz atlattık zemuszemus

ayyy ne heyecannllııııııı opuyorumnanaktan

herkeze merhaba..
buaralar fazla giremiyorum malum telaş ama nihayet bitti evimide yerleştirdik opuyorumnanaktan çok güzel oldu fakat resimleri tamamen bitince ekleyeceğim..

az kalmış reyhan inşallah herşey yolunda ve çok güzel gider canım

hee biliyozzz ne kaaa marifetli olduğunu da üşengeç olduğunu yeni öğrendik kaydirigubbakcemile3

Alemsinn yaa kaydirigubbakcemile3 Böyle şeyler düşünmee :teselli:
Allahh göstermesinn bi daha :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 napayım yaaa sürekli senorya yazıyorum kafamda

:dilcikar: :dilcikar:

hayatım geçmiş olsun , inş. tekrar böle bişey yaşamazsın

sağol nanecim kaydirigubbakcemile5

biz de cumartesi günü ikea'ya gittik

kızlar bende dü gul kurabiyesi denedım ama çiğ goruntüsü daha güzeldi ya
niye

bu kurabiyeyi yapmak hep zor geliyordu ama esma sen yaptısan ben de denicem artık farz oldu :roflol: :roflol:

kızlar düğün fotoğraflarıma yaptığınız güzel yorumlar için hepinize çok ama çok tşk ediyorum..
sizleri ve KK yı çok seviyorum opuyorumnanaktan

BıDE kızlar burda kım sinay yada sulfat demişti şekeri 2 katı yapın olede yapılabılır
birdde 4 yuvarlak dana gıbı oluyor 3 yuvarlak dah aguzel

hayatım bende ciğ halini görunce şasırdım ben bunu nasıl yaptım diye
nihalde vardı oda yaptı buarada
sonra pişnce biraz altı yandı fırınımdan ama yukarı koysm altı çiğ asagı koysam altı yanıyor
bide hepsini bi tepsiye koymustuk yayıldı iyicine

kızlar düğün fotoğraflarıma yaptığınız güzel yorumlar için hepinize çok ama çok tşk ediyorum..
rica ederiz fıstık
esmaa ne güzel görünüyo kız kurabiyelerin
tadı nasıl oldu canım

tadi nepcen goruntuye bak haha
burcunun dedıgı gibi tadı sekle göre iyi degıl
ama benden kaynaklanmıyor

yok senden kaynaklanmıyor kuzum genel anlamda böyle oluyor bir iki yerde yedim ben. artık şerbet boyasından mıdır nedir bilmiyorum ama öyle bir yavanlık var: tad olarak akılda kalan bir tarzı yok kurabiyenin. yerimseniben görüntüyle misafirleri cezbetmek için hani self servis ikramlarda şık durabilir :1rolleyes:

İşte kızlar dün akşamki yemeğimiz...
roka yatağında rezene ve kişnişle pişirilmiş somon, beyaz şarap eşliğinde :roflol:
yemekteyiz gibi oldu...

yalnız masa kocişime ait malum sol eli sakatladık. daha şık bir şeyler hayal etmiştik ama görünmez kazalar engel oldu :roflol: salata malum elimin katili. ben öylece bırakınca kocişim doğru düzgün karıştıramamış bile:roflol: olsunn yerim benn onuuu :asigim:

kızlar halimin kusuruna bakmayın malum rengim rüsvam atmış saç baş dağılmış ay brde o halde nöbetçi eczaneye gittim hala inanamıyorum şoktayım :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

hayırlısı bitanem inşallahhh

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

offf bunu yerim işteeeeeeeeeeeee zemuszemus

Son düzenleme:
gel sanada yapayım gülayımmm hamişimmmm opuyorumnanaktan

yalnız alıntından benim olduğum fotoyu silermisin kuzuşummm Şeniz sana zahmett...
birazdan silerim onu....

böcükkk bjk li arkadaşımı gördün mü bak silcem heeee

İşte kızlar dün akşamki yemeğimiz...
roka yatağında rezene ve kişnişle pişirilmiş somon, beyaz şarap eşliğinde :roflol:
yemekteyiz gibi oldu...
Ayy somon harikaa gözüküyorr cokacimcoook
Somonnn bahaneee Burcuu Şahanneee kaydirigubbakcemile3

burcu ya benmkı öle balık cok sevıyor
ben yapamıyorum yapmadım yani
nasıl aldın ne yaptın anlat bi

burcuuu
çatal yine görünmüş ama olsun karsında kociş var :jeyyar:
bizde yabancı sayılmayız zaten
sen ama tam ekşın bi kızsın hee a.s
masayı güzel hazırlamıs maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…