dreamcimm ben tam 2 sene aşkımın tayini marmarise çıktıktan sonra evlenene kadar yolunu gözledim.
her geliş gidişleri ayrı bir dokundu ruhumaa...
dediğin gibi gördüğüm her çift acıttı içimi... a.s
ama bak şimdi sabrın sonu selamett... opuyorumnanaktan
var mı bizden mutlusuuuu
başıyazmalım biz o karnıyarık böreği peynirli yapar o kestiğin yere bir küçük dilim domatesle bir ince kesilmiş biber koyarız enfess olur. bak brde öyle dene. görüntüde şahane oluyor....
Ayy ben o sıkacağı hiç beğenmemiştim zaten incelemiştim ben bunda sıkarsam kesin kırarım dedim kaydirigubbakcemile3:tomato: betacım tamam kızma bir dahakine kullanıcammm:roflol::roflol::roflol:
ama bak neden kullanmadım biliyormusun...
geçen defa bu limon sıkacağı çatırdadı çuturdadı hani şu içine konup skılanlardan. sıkmadı suyunu üstelik kırılacak. yemişim limon sıkacağını dedim o gün bu gündür bıçak sokuyordum off bir su kıyorki sormaa. ama bu defa suyla birlikte kanda aktı :sinifsinif:
limon suyuda yarayı iyice bir yaktımı :roflol:
gülsüncügümeee alıyorum :içelim:
kaydirigubbakcemile5 :1hug:
bende onu soracaktım? eski rumuzun neydi?:uhm:
ben yaptığımda da herkes çok beğendi bencede yapmalısın betaaa...
haklısın burcum betaa merak etsin dursun dimiii :lepi:
ayy neler olmus ya
burcuozge elini kesmişssin gecömiş olsun canım, bende surekli biyerlerimi kesip ciziyorum yada yakıyorum; manikure gittigimde kadın "senin ellerde evli kadın eline benzemeye baslamıs" dedi, bende evli degil acemi kadın eli o dedim.
hayatim canım sanada cok gecmiş olsun hırsız girmeye calısmıs sanırım evine, neyseki ucuz atlatmısssınız
arsi kuzum ya sen ameliyetmı oldun apandistten? cok cok gecmiş olsun nezaman oldu canım ya, simdi nasıl oldunb iyisindir insallah.
gecmisis okumaya devam edeyim diyecegim ama cok isim var; gorusuruz yine kızlar
Bende size dün başıma geleni anlatım,
opuyorumnanaktan, dün cok soğuktu, akşam vakti eşotmanlarımla oturmuş soru çözerken telefonum çaldı nişanlım napıyorsun ne ediyorusn evdemisin hadi kapıyı aç dedi, saçmalama kandırma beni dedim (buarada nişanlım ist da oturuyor) ayy canım kıyamam falan dedi, hadi koş balkona falan diyor ama, aşkımı daha fazla üzmeyim çıkma üşürsün diyo ya nerdes,n sen diyorum ist dayım diyo sonra demezmi bak zili çalıyorum hadi aç kapıyı diye bende inanmıyorum diyorum tabi derken zil çaldı bak ikinciyide çalıyorum dedi 2.zil çaldı ayyyy inanmadım uçarak gittim kapıyı açtım evde bağırıyorum c... geldi diye annemde telaşlandı saat 18:00 ne işi var bu coucğun bu yağmurda diyo ayyy okadar mutlu oldum ki antamam, aşkımın söylediğine göre sürekli glüyormuşum --süpriz yapmış aşkım bana 1 saat kalıp gitti(( Adapazarına gelmiş okul ark işyerine ordan da benim yanıma pazar günümün en güzel özel ve mutlu saatleriydi :asigim: (hediye getirmiş bitanem bana):1hug:
herkeze merhaba..
buaralar fazla giremiyorum malum telaş ama nihayet bitti evimide yerleştirdik opuyorumnanaktan çok güzel oldu fakat resimleri tamamen bitince ekleyeceğim..
yetenek konusunda üstüme yok biliyorsunn ne şehittir ne gazii bok yoluna gitti niyazii :gitme:
canım salataya limon sıkarken sıkacak kullanmaktan üşenip limona bıçak sokmak suretiyle aşırı keskin bıçağın cart diye avucumun içini kesmesi ve benim dudaklarımdan dökülen kısık bir aşkım sesiyle ürküp korkan kocacıkımın yanıma gelmesi suretiyle olay cereyan etmiş bulunmakta:roflol: sonra tabi eczaneye gittik pansuman yaptırdık şimdi o elimi kullanamıyorm. sabah bir baktım anaa kociş yatağı falan toplamış oyy yerim ben onu :asigim:
bende de sakarlık var ama bu seferki işgüzarlıktan :gitme:
Alemsinn yaa kaydirigubbakcemile3 Böyle şeyler düşünmee :teselli:
Allahh göstermesinn bi daha :Saruboceq:
kızlar bizde cumartesi günü sinemaya diye çıktık yolda o bize gelen serhatın arkadaşlarıyla karşılaştık.
onlarda bjk maçına gidiyorlarmış. meğer koyu taraftarlarmış. benim sevgilimde bjk li. neyse baktım gitmeke istiyor hadi gidelim dedim. marmarsitede bir yapılanma varmış. marmaris kartallalrı diye. anamm anamm yıkıldı ortalıkk.. davulları falan vardı tezahüratlar falan kafam şişti ama eğlenceliydi.
işte size marmarsiteki ilk tanıdığım kız ilk arkadaşımla fotografımızzz....
hayatım geçmiş olsun , inş. tekrar böle bişey yaşamazsın
günaydın kızlar burcu geçmiş olsun :1hug: elisacım çok güzel bi gelin olmuşsun maşallahreyhancım hadi hayırlısı olsun cnm a.s. arsimacım benim kardeşimde apandist olmuşstu birden vuruyo ağrı iyi bilirim tekrar geçmiş olsun cnm :teselli:
bizde dün nişanlım kardeşim b.paşadaki akvaryuma gittik ordan ikeaya gittik sonra eve gittik nişanlım kardeşime ingilizce calıştırdı okadarcık
kızlar bende dü gul kurabiyesi denedım ama çiğ goruntüsü daha güzeldi ya
niye
Canım yazıp tekrar sileyim
rica ederiz fıstıkkızlar düğün fotoğraflarıma yaptığınız güzel yorumlar için hepinize çok ama çok tşk ediyorum..
sizleri ve KK yı çok seviyorum opuyorumnanaktan
esmaa ne güzel görünüyo kız kurabiyelerin
tadı nasıl oldu canım
:dilcikar: :dilcikar:
:
hayatım bende ciğ halini görunce şasırdım ben bunu nasıl yaptım diye
nihalde vardı oda yaptı buarada
sonra pişnce biraz altı yandı fırınımdan ama yukarı koysm altı çiğ asagı koysam altı yanıyor
bide hepsini bi tepsiye koymustuk yayıldı iyicine
a.s.
günaydınnn mutlu haftalar herkese
ohh sorunsuz bi kk günüü ne güzelll maşallah diyimm
canım benim geçmiş olsun yaaa avuç içide kesildimi fena oluyor ..
gülaycım hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin canım
banada oğlunuz olacakgibi geliyor
hayırlısıyla inşallah..opuyorumnanaktan
ne güzell yaa
benimde canım istedi süpriskaydirigubbakcemile3
kızlar düğün fotoğraflarıma yaptığınız güzel yorumlar için hepinize çok ama çok tşk ediyorum..
sizleri ve KK yı çok seviyorum opuyorumnanaktan
ışte kızlar dün akşamki yemeğimiz...
roka yatağında rezene ve kişnişle pişirilmiş somon, beyaz şarap eşliğinde :roflol:
yemekteyiz gibi oldu...
yalnız masa kocişime ait malum sol eli sakatladık. daha şık bir şeyler hayal etmiştik ama görünmez kazalar engel oldu :roflol: salata malum elimin katili. ben öylece bırakınca kocişim doğru düzgün karıştıramamış bile:roflol: olsunn yerim benn onuuu :asigim:
kızlar halimin kusuruna bakmayın malum rengim rüsvam atmış saç baş dağılmış ay brde o halde nöbetçi eczaneye gittim hala inanamıyorum şoktayım :roflol::roflol::roflol:
burcu gecmıs olsun cnm
netım cok gıdıyo bu aralar
Ayy somon harikaa gözüküyorr cokacimcoookİşte kızlar dün akşamki yemeğimiz...
roka yatağında rezene ve kişnişle pişirilmiş somon, beyaz şarap eşliğinde :roflol:
yemekteyiz gibi oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?