Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dimi erva
aman zaten akşamları kamera açıom paspal paspal çok güzelsin dio
makyajlı görünce dio çom kişilikli gibisin dio
kaç tane pıtırcık var sende dio
haha

hakkını yemiyoruz ama sen de benim hakkımı yeme sepet

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-...meyle-c252mleye-ba351la-1004.html#post9883269

bi de buna bak

sen mi yaptın bunuuu
hıh inanmam

:1closedeyes::1closedeyes:

kim yapcek len benim evimde ben yaptım tabii alla alla cokacimcoook

nan hayatım döktürmüşsün heeee
sende ne cevherler varmışta haberimiz yok
maşallah maşallah
bide el açması demiş yaa güldürdün benii kaydirigubbakcemile3
çok güzel görünüyolar

gamzenin poaçası benimde favorim oldu en iyi onu yapabildiğimden her misafire yaptım :lepi:
eline sağlık hayatim bunlar şekilli olmuş :):)
fanusun içindeki ne peki?

Yaaa gamzenin poğaçasını bi ben yapmadım yaaa. Tarifi hazırda duran biri varsa versin bana da

yok kuzumm bende bayılırım kocişte bayılır ama burda havalar mercimek çorbası yada baklagiller yemeğe yeni müsait oldu :roflol: artık bol bol yaparımm :lepi:

burcu bugunde süpürmeyiver evi yaa elini acıtcaksın hee

içim rahat etmez mandilinim saçlarım beyaz taşlarda nasıl duruyor görsen :çok üzgünüm:
lavaboları bir elle ovdum balkonu yıkadım. şimdi süpürcem makinayı aldık geldim bir size bakayım dedim sayfalar çok ilerlemesin diyekaydirigubbakcemile3

öküz burcu burcu öküz burcu

nası yapıyon mercimek çorbası de bakiimmm aynı mı yapıyoruz

şimdi kocana mı öküz diyorsun bana mı anlamadım yani :mymeka:
bende başak burcuyum veee çok nazlıyımdır hastalanınca zemuszemus
aayy kocamda bir naz çekiyor.. ayy bebek gibi bakıor bana. daha hasta olmadım çok şükür ama adet olduğumda ve dün elimi kestiğimde çok cici baktı bana... :asigim:

daha ilk yapıcam birazdan annem arar tarifini alırım.
şimdi biz evde hani süzgeçten yda blandırdan geçirmeden yapardık çünkü öyle severdik. ve bol baharatlı ve kırmızııı
ama aşkım hani çorbacı usulü istiyor pürüzsüz ve sade. diyorki o sizin yaptığınız ezogelin oluyor diyor. artık bilmyorum biz onu mercimek diye içiyorduk :roflol:
havuç ve patates koyarım ama vitaminli olsun diye:1rolleyes: kimisi koymadan yapmış nette araştırdım da. sen nasıl yapıyorsun kuzum?

bu on numara görünüyorrrakannehir
şimdi olsa yerdimmmmm
gamzenin poaçası benimde favorim oldu en iyi onu yapabildiğimden her misafire yaptım :lepi:

yaaaaa nerde bu tariff banada verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

hmm bundan bende yapmştım
şimdi biraz gözüme girdin kız hayatım

haaasseki cerrahpaşa yaniiiii :roflol:

nan hayatım döktürmüşsün heeee
sende ne cevherler varmışta haberimiz yok
maşallah maşallah
bide el açması demiş yaa güldürdün benii kaydirigubbakcemile3
çok güzel görünüyolar

ama el açması napayım kaydirigubbakcemile3
hee bende var da cevher göstermiyom :1ninca:

valla hatırlamıyorum ne fanusun içindeki kek olabilir belkim kaydirigubbakcemile2

ooo hayatımmm utandırdın beni beee

:kedi: böle mi oldun kızzzz

Yaaa gamzenin poğaçasını bi ben yapmadım yaaa. Tarifi hazırda duran biri varsa versin bana da

benimki evde canım yaa ama çok güzel oluyor tadı. ama kalınca sevmiyoürum ben ilk anda yiycen bitcek

ya c.tesi gittiğim günde vardı kabak salatası
azcık tarifini aldım kabağı soyuyosun kavuruyosun yoğurtla mayonezle bide iri iri cevizlerle karıştırıyosun acayip güzeldi
işin komik tarafıı ben hep onu patates niyetine yedim
cevizlerde acayip cezbediyo.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…