bira içiyoruzzz
karaca canım markası evet papatya gibi
Papi nerelerdesin sen
tadı nasıl nasıl yapmaya değer mi. görüntü süper duruyo canım
Ayy çok güzell görünüyoo cokacimcoook
Ellerine sağlık başıyazmalımm:1hug:
başıyazmalım biz o karnıyarık böreği peynirli yapar o kestiğin yere bir küçük dilim domatesle bir ince kesilmiş biber koyarız enfess olur. bak brde öyle dene. görüntüde şahane oluyor....
ben burdaydımda site yoktu :umursamaz:
naber denizz, nası oldun düzeldimi moralinn :1hug:
hemen bu sayfada hayatımını masasını gördüm sade ve iştah açıcı gözüküo canımm, tepsideki mamalarını da gördümm becerekli olduğunu sptaladın mercimek çorbası tarifiylede
hayatım bu arada evin içinn geçmiş olsun evlerden ırak olsun belaa
papatya severimdee :) hoşuma gitmişti deseni..
o bardakların aynısından bizdede vardı, babacım pek severdi de pek muhterem kızı yıkarken kırmıştı garibim bardağı, şimdi bi tane kaldı o bardaktan gözüm gibi bakıyorum yıkarken :)))
bide rakı bardağını kırmıştım, kara efemi neydi, ince uzun bardaklar, onunda tekini kırmıştım :S şimdi rakı içince kendi yıkıyo adamcağız :)))))) :tomato:
pofuduk poğaça
malzemeler: 1 yumurta,1 çay bard ayçiçek yağı,1 su bard ılık su, yarım paket yaş maya,1 tatlı kaş tuz,1 tatlı kaş şeker,4 su bard un, 60 gr tereyağ
iç harcı için: beyaz peynir.
önce tereyağ oda sıcaklığına gelecek. yarım paket yaş mayayı 1 çay bard ılık suda eriticez. geniş bir kaba ayçiçek yağı,mayalı su , süt,tuz,şeker,ve yumurtanın akını vede unu ekleyelim yağurmaya başlayalım. baktınız un az geldi hamur cıvık göz kararı ekleyin ele yapışmayan bir hamur olacak. sonra bu hamurdan parçalar kopararak 8 bezeye ayırın. unlanmış tezgahta her bir bezeyi tabak büyüklüğünde açın. sonra her bir açtığınız hamurun arasına tereyağ sürün kat kat üstüste koyun en üsttekine tereyağ sürmeyin. hafif un serpiştirin ve bu sefer hepsini 60 cm çapında açın yani büyütün yaklaşık yuvarlak büyük tepsi gibi olcak tek katmış gibi görüncek. sonra enine ve boyuna kesin 4 parçaya ayrıldı. ayrılan parçalarıda 3-4 parçaya ayırın bıçakla kesin. (hani sigaraböreği yaparken yufkayı nası kesioruz aynen öle üçgen parçalar olacak) geniş kenarına peynir koyun ve sigara böreği sarar gibi sarın kızlar eğer baktınız çok büyük görünüolar ortadan kesebilirsiniz benim bir tabaktakiler kesmdiklerim öbürleride kestiklerim. üzerlerini bir bezle örtün 30 dk mayalansınlar. sonrada 180 derece fırında pişirin üstlerinde yumurta sarısı sürmeyide unutmayın afiyet olsunnnn
hayatımmmmm :1hug: memnunmusun peki tabaklarından?
nihall güle güle kullan canımm
bugün aynısını gitti gitmek üzere olan yerde gördüm :)
hayatım masa çoh güzel görünüyor
bi de siz d eburcu usulü makineyi kur çek mi yaptınız
desenize yeni evlinin formulü bu :))
arsi ne ameliyatı olmuş
ervacım öperum
canım ben kafama yatmayan mantıklı gelmeyen tarifleri denemem
bu da çok lezzetli oldu çayın yanına..
hayatım masa çoh güzel görünüyor
bi de siz d eburcu usulü makineyi kur çek mi yaptınız
desenize yeni evlinin formulü bu :))
arsi ne ameliyatı olmuş
ervacım öperum
hayatım noldu evine
papii hoşgeldinnn
tarif için teşekkürlerr
yaa ben ağlayan pastayı yaptımm ama olmadı hiç güzell hayatımm
betanın tarifii yi beceremedimm
sen nasıl yapıosun hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?