Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bira içiyoruzzz

karaca canım markası evet papatya gibi

papatya severimdee :) hoşuma gitmişti deseni..

o bardakların aynısından bizdede vardı, babacım pek severdi de pek muhterem kızı yıkarken kırmıştı garibim bardağı, şimdi bi tane kaldı o bardaktan gözüm gibi bakıyorum yıkarken :)))

bide rakı bardağını kırmıştım, kara efemi neydi, ince uzun bardaklar, onunda tekini kırmıştım :S şimdi rakı içince kendi yıkıyo adamcağız :)))))) :tomato:

pofuduk poğaça

malzemeler: 1 yumurta,1 çay bard ayçiçek yağı,1 su bard ılık su, yarım paket yaş maya,1 tatlı kaş tuz,1 tatlı kaş şeker,4 su bard un, 60 gr tereyağ
iç harcı için: beyaz peynir.

önce tereyağ oda sıcaklığına gelecek. yarım paket yaş mayayı 1 çay bard ılık suda eriticez. geniş bir kaba ayçiçek yağı,mayalı su , süt,tuz,şeker,ve yumurtanın akını vede unu ekleyelim yağurmaya başlayalım. baktınız un az geldi hamur cıvık göz kararı ekleyin ele yapışmayan bir hamur olacak. sonra bu hamurdan parçalar kopararak 8 bezeye ayırın. unlanmış tezgahta her bir bezeyi tabak büyüklüğünde açın. sonra her bir açtığınız hamurun arasına tereyağ sürün kat kat üstüste koyun en üsttekine tereyağ sürmeyin. hafif un serpiştirin ve bu sefer hepsini 60 cm çapında açın yani büyütün yaklaşık yuvarlak büyük tepsi gibi olcak tek katmış gibi görüncek. sonra enine ve boyuna kesin 4 parçaya ayrıldı. ayrılan parçalarıda 3-4 parçaya ayırın bıçakla kesin. (hani sigaraböreği yaparken yufkayı nası kesioruz aynen öle üçgen parçalar olacak) geniş kenarına peynir koyun ve sigara böreği sarar gibi sarın kızlar eğer baktınız çok büyük görünüolar ortadan kesebilirsiniz benim bir tabaktakiler kesmdiklerim öbürleride kestiklerim. üzerlerini bir bezle örtün 30 dk mayalansınlar. sonrada 180 derece fırında pişirin üstlerinde yumurta sarısı sürmeyide unutmayın afiyet olsunnnn

kızlar avonun hedıyesı kahvaltılık 6 parca ıkı bahatratlık var ıstıyodum bole bısı ıı oldu :)

tadı nasıl nasıl yapmaya değer mi. görüntü süper duruyo canım

canım ben kafama yatmayan mantıklı gelmeyen tarifleri denemem
bu da çok lezzetli oldu çayın yanına..

Ayy çok güzell görünüyoo cokacimcoook
Ellerine sağlık başıyazmalımm:1hug:

sağol canım..bu resim alıntı sulfatım merak ettiği için koydum ama benimkilerde aynı böyle oldu..

başıyazmalım biz o karnıyarık böreği peynirli yapar o kestiğin yere bir küçük dilim domatesle bir ince kesilmiş biber koyarız enfess olur. bak brde öyle dene. görüntüde şahane oluyor....

bu resim benim böreğim değil burcucum
biz genelde kıymalı yapar üstüne domates biber koyarız benimkilerde öyleydi..
denedim yani öyle merak etme vereliniortak

teşekkür ederim canım :kedi:

valla evlerden ırak çok kötü bi duygu mafoldumben

bizim evi de gören alkolik yaşıyo sanır. bi sürü içki bardağı kaydirigubbakcemile3

kendi mi yıkıyo :roflol: :roflol:

ben süt koyuyorum su değil

hayatımmmmm :1hug: memnunmusun peki tabaklarından?

papi çuloooooo :1hug: alırken baksaydım defolarını görür değiştirirdim ama diğer yönden memnunum

hayatım masa çoh güzel görünüyor

bi de siz d eburcu usulü makineyi kur çek mi yaptınız

desenize yeni evlinin formulü bu :))

arsi ne ameliyatı olmuş

ervacım öperum

papii hoşgeldinnn

tarif için teşekkürlerr

yaa ben ağlayan pastayı yaptımm ama olmadı hiç güzell hayatımm

betanın tarifii yi beceremedimm

sen nasıl yapıosun hayatım

nihall güle güle kullan canımm
bugün aynısını gitti gitmek üzere olan yerde gördüm :)

canım ben kafama yatmayan mantıklı gelmeyen tarifleri denemem
bu da çok lezzetli oldu çayın yanına..

anladım canım o zaman denerim bigün

hayatım masa çoh güzel görünüyor

bi de siz d eburcu usulü makineyi kur çek mi yaptınız

desenize yeni evlinin formulü bu :))

arsi ne ameliyatı olmuş

ervacım öperum

hayatım noldu evine

heee biz hep kur çek yaparız kaydirigubbakcemile3 masa sade benim hep öyle boncuk moncuk koyamıyorum ters düşüyo asabi yapıma :roflol:

eve hırsız girmeye çalıştı üst kilidi kırdı. alt kilidin önünü kırdı ama tamamını kıramamış giremedi yani

papii hoşgeldinnn

tarif için teşekkürlerr

yaa ben ağlayan pastayı yaptımm ama olmadı hiç güzell hayatımm

betanın tarifii yi beceremedimm

sen nasıl yapıosun hayatım

canım benim ki çok güzel oldu ama tarif evde aklımda yok yani getiririm onu da yarın

aaaa arsiye geçmiş olsun çok
ben göremezsem iyi dileklerimi iletirsiniz inşallah

deniz ben mok gibiyim

hayatımcım geçmiş olsun ya amaaan hırsızlara çok fena kafa göz dalasım var

öyle işte

paşim bilgilendirme çin teşekkür ederim şekerim öpimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…