Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ben patates havuç koyarak bi kere yaptım sevmedim.
1 su bardağı kırmızı mercimek ayıkla yıka
1 yemek kaşığı yağ koy kızdır. 1 kaşık salça koy döndür. mercimekleri koy döndür. göz kararı suyunu tuzunu koy. bırak iyice dağılana kadar pişsin. sonra el blendırayla ez, bitti

benim en sevdiğim tat bu
Benim kocam zaten ilk anda bitirir :roflol:

Yok hayatım
böle oldum:):sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sırnaşık şey

bravoo...Çok lezzetli görünüyorlarcokacimcoook

bravoo...Çok lezzetli görünüyorlarcokacimcoook

teşekkür ederimmm kaydirigubbakcemile5

kızlar bu da 1. ayımız da hazırladığım masa
pek hazırlamayı süslemeyi sevmem beceremem de anca bu kaaa
zaten öyle hevesim merakım da yoktur görünce severim ama hazırlamak ıhhh

Son düzenleme:
selam kıslaarr :lepi:

ohbee bu sefer tam düzelmiş galba kk :) hayırlı uğurlu olsunn

burcummm çok geçmiş olsunn, enişte Beşiktaşlımıydı yaa, marmarisli kartallar süpermiş :lepi: balıkta süper olmuş, ben her türlü balığa bayılırımm :)) fırında çinekop yaptın geçen, yağın içine karabiber kırmızıbiber koyup balıkları iyicene yağladık tepsiye dizdik hooopp fırına, nefis oldu vallahi parmaklarımı zor kurtardım :) gerçi ben her türlü balığa bayılırım, babamda aşkımda hep diyo, sen yerken balık yemeye özeniyoruz diye :dance:

hayatımmmmmmm çok güzel görünüyo yaptıklarınn, ben hala yapamadım gamzenin poğaçasından, yazmalının karnıyarık börekte güzel görünüyo, onuda denemem lazımm

elisaa dün baktım resimlerine ama yprum yazamadım ordan sanırım sorunvardı hala, burdan söliyim çok güzel olmuşsunn herşeyin harikaydı, Rabbim huzur versin mutluluk versin bundan sonrasındada :Saruboceq:
darısı olmayanların başına

pıtırıımm ne güzel bi haftasonu geçirmişsin maşallah sanadaa

başka kime ne dicektimm :)

böcüğüm az kalmış kavuşmana :) inşallah herşey hayal ettiğin gibi geçer, çok severler damatlarını :Saruboceq:

uuuu ne içiyoruuzz :jeyyar:

hımm senin yemek takımının markası ne kii? bievdemi gördüm nerde gördümben bunu bi yerde beğenmiştim ama :uhm: papatya gibi desenleri dimi

kızlar sonunda kavuştukk

sinir hastası oluodum siteye girene kadarr

herekeslere selammm tekrarr

hemen bu sayfada hayatımını masasını gördüm sade ve iştah açıcı gözüküo canımm, tepsideki mamalarını da gördümm becerekli olduğunu sptaladın mercimek çorbası tarifiylede

sulfat da istemiş bende gamzenin poğçasının tarifi istiyorumm elinde olan bize yazar mı???

burcişim geçmiş olsun canımm eniştem iyi bakıo ama sana zaten

hayatım bu arada evin içinn geçmiş olsun evlerden ırak olsun belaa

arsim de ameliyat olmuşş allah şifa versin

lahananın cicleri de güzelmiş yumurtalık sahi gibi yaaa güle güle kullannn

vee bir anne adayımız daha olmuşşş Gülay cım tbrik ederim sizi allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn

eliisssanın resimlerini de gördümm çok güzel olmuşş

aklımdakile bu kadardıııı

sildim gitti

aynı geceden bi kare... bu da menşur ağlayan pasta yine ben yaptım zemuszemus zemuszemus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…