Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kuzucuklar ,, opuyorumnanaktan

kundera ve cucuu doğum gününüz kutlu olsun dün işlerin yoğunluğundan yetişemedim buraya ama sabah okudum

allah sağlıklı uzun ömürler versin inş. ... sevdiklerinizle beraber....

esma bak üzülüyodun ne yapcaz diye yeni ev sahipleriniz akıllı çıkmış yerimseniben inş. planladığınız gibi nisana hazır olursunuzda kendi eviniz olur canımcım , allah kolaylığını verir sıkma sakın canını opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
cnm sattıktan sonra herkez alır nıyetımız satmadan almak ıns peşinat olsa ben calıstıgım surece 1200-1300 taksıt oderız

ne suprizi bakamalkisalkisalkis

haklısın canım, inşallah halledersiniz peşinat işini. Allah kolaylık, olmayan herkese de kendi evini nasip etsin inşallah

evet nanedem ıyı davrandlar ama suat bastırmasa ocaktan sonra 1000 yapcaklardı

çok şükür tatlıya bağlamışsınız , dikkat ederseniz harcamalara nisana oooo allahın izniyle birikir peşinatınız hayırlısıyla evde alırsınız inş. , 2010 da yerimseniben

Esmaa kolay gelsin size yaa, inşallah istediğiniz gibi bi ev bulursunuz..

sizin ev neredeydi 205 e satılan? bizim evleri dubleksler 420, 3+1 ler 300 350 arası, 2+1ler de 220 ye falan satılıyo :))) ve insanlar gelip bu evleri alıyo.. ne para var insanlarda yaa anlamıyorumki nasıl kazanıyolar bu kadar parayı :1shok:

esma yaa 205 milyara nası kıymışlar abariiii
Allah bizleride ev sahibi yapsın inşallh..

çisil geçmiş olsun :teselli:

pıtır hem evini hem cep telifonunu mu biliyomuş :S
ya sizi nerden buluyo böyle zapıklar
pıtır bence pasta yapsan daha iyi kız peluş oyuncak devri eskidi anacıım napsın adam onu

eccunundamı doğum günüydü dün?

hiçç kız basit aslında
bi kaç resmimi göndericem
bide peluş bi oyuncak gibi bişi alıp parfüm sıkıcam:)

ben aşkıma hiç peluş almadım CADIARZU hatta ondan istemiştim laf arasında bikaç kez ama oda bana almadı :umursamaz:

üff doğum günümde geliyooo, bişi almasanda olur bu sene idare ederiz dedim ama naapçak bilmem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…