Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dogum günü listesi

Aime21 10.01.
Pitircik85 14.01.
Khhiwa 06.02.
Dkb 27.02.
Sinay21 05.03
Fmk 19.03.
Ugur böcügü 10.04.
Hayatim 10.05.
Nanedem 11.05.
Esmy 18.05
Azra3434 26.05.
Erva8 01.06
ElmaSekeri 07.06.
Parpalm 16.06.
Gasoline 05.07.
GLCNNN 11.07.
Densem 28.07.
Sonbahar14 25.08.
Burcuözge 15.09.
Mandalin 13.10.
Sulfat 13.10.
Dreamlife 16.10
Nhlfrk 16.10.
Kundera 02.11.
Gülay_gülay 04.11.
Bunebu 08.11.
Cisil 11.11
Zeynepsudem 16.11.
Papibjk 20.11.
Lepi 26.11.
Dimples 05.12
Nnisanyagmuruu 08.12.
Arsima 12.12.
Mulberry 17.12.

erva ve cisil eklenmistir

ayyy canim benim ne güzelde hatirliyorsun...
ama ben almadim o tavadan kendime.
alsam mi diye sormustum...
sonunda kavusmussun yumurta tavana :)
bir gün kocisine yapta resmini cek bende merak ediyorum kalp seklinde cikicak mi....
kolyende cok güzel bu arada

canım hadi hayırlısı senin adına sevindim
herşey istediğn gibi olur inşallah

benide bu liisteye yazdıgınız
için çok teşekkür ederm.. bide siz unutun mafoldumben:sinifsinif:

canim benim sagol...

ervacim o liste yapilirken isteyen söyledi dogumgününü ekledim herkesi birer birer
simdi seni ve cisilide ekledim...
tekrar söyliyorum liste excel halinde isteyen varsa yollarim

Kızlar epeydir yoktum sizlere bişey sormak istiyorum.Bu cumartesi nişanlımın ailesei geldi düğün tarihi falan konuşuldu bi soruun olmassa inşallah 4 temmuz düşünüyoruz.Bu arada mobilya baktık pek çok markayı gezdik gerçekten yataşın köşe takımları çok kaliteli fakat ben hiç bi markanın yatak odasını beğenemedim.Beğensem bile kullanışsız geliyo bazı yerleri.İstediğim şöyle bişey beyaz lake süslü falan istemiyorum sade dolabı büyük çekmeceleri kullanışlı olsun .... Yardımlarınızı bekliyorummmm nolur bi akıl verin.Bu arada Doğtaş kullanıpta memnun olmayan varmı yada bi yakınınız ? Cevaplarınızı bekliyorummm bi yardımmmm zemuszemus

bende çok sıkıyorum kendimi ilk defa birileriyle tanışacağım zaman, o yüzden şu anki ruh halini çook iyi anlıyorum :) inşallah beklediğinden daha güzel geçer herşey..

Dogum günü listesi

erva ve cisil eklenmistir

ellerine sağlık aime :)

doğtaş kullanan çok duymadım ama fiyatları biraz uçuktu sanki CADIARZU kendin yaptırmayı düşünmezmisin? yani mobilya yapıp satan yerler varya hem imal hem satış, öyle bi yere gitsen beğendiğin bi model olabilir istediğin yerleri söylersn ona göre birşeyler yaparlar belkim..
bu arada tarihiniz netleşmiş, herşey istediğiniz gibi geçer inşallah, işleriniz rast gitisinn :Saruboceq:

Teşekkürler..Doğtaşın carmen serisini beğendik salon için ama yatak odasını sevemedim kullanışlı değil evet fiyat oldukça fazla benden çok nişanlım istedi onu bana da pahalı geldi ama henüz net değil sanırım yatak odasını yaptırcam ama aklında olsun görürsen beni unutma kaydirigubbakcemile3

Kızlar parça parça okudum arsima çok geçmiş olsun ... Burcu sakat elim yazmışsın noldu ?

oy canım benim
Allah kimselere yaşatmasın

ayy kızlarr bu gün benimde kız kardeşmin doğum günü lk defa ayrıyız ondan:çok üzgünüm:

ayyy canım benim ya
Allah başka ayrılıklar vermesin

Aminnnnn

sağol canım
şişttt üzme canını bakayım

güle güle kullan

hım kolye çok hoş duruyo hayatım
arsima geçmiş oldun bi an ben ameliyat mı oluyom dedim kendi kendime çok etkilendim.........

sağolllll

arsimacım tekrar geçmşolsun canım

sağol canımcım

kızlarr özellikle burcu marmaristen izmire bayramda gelicez dediğiniz için bir duyuru niteliğinde yaşanan bir olayı paylaşmak istiyorum

çok fena
istanbuldan izmite giderken tünellar var
1 tanesinde de hep böyle şeyleroluyor
ama ıssız yerde durmamak lazım
ıssız olmasada durmamalı aslında çünkü milletimiz duyarlı değilki yardımcı olsun görünce

sağol damlacım
burcu elini kesiverdi avuc içini
tarihin hayırlı olsun
imkanın varsa dolabı kullanımına göre çiz yaptır
ben çok memnunnum
hatta x firmadan alsan bile sor içini ben dizayn edebilirmiyim diye

canim benim yalnis hatirlamiyorsam senin tarif ettigin gibi bir yatak odasi Sulfat´ta var ona bir sor isteren
gözün aydin olsun bu ara opuyorumnanaktan

ben birazcık ceyiz ekledim albümüme daha önce topikede eklemiştim gerci ama belki görmeyen vardır :kedi:

du ben bi gidip bakam

ay tava çok romantikibilmiş süpper :lepi: çok beğendim burcuda çok beğenmiştir kesin
kolye parlamış ama taştan sanırım çok şık bişeye benziyor güle güle kullan canım

:teselli: canım yaa Allah onunda yolunu açık etsin inşallh..

bu da kandil simidimin hamuru D sen yapmadın diyenler utansınnnnnnnnn :=))

abariii amma un yapmışsın her taraf beyaz

iyi akşamlarr kıslarrrr optum hepiniziii opuyorumnanaktan

nerdesin sen bakim klava:

hadi bakalım yarın anlat bize.
bende eşli tanışmalarda önce tırsıyorum gözlüyorum sonra nabza göre şerbet veriyorum :):)

ben de kaçıyorum birazdan kızlar herkesi öpmedim zira domuz gribi var :=))))
deliii :roflol::roflol::roflol:

anım elimi kestim önemli bir şey değil merak etme :1hug:

bak nasıl tanıyor arkadaşınıı kaydirigubbakcemile3

arkidişim benim yerime açıklamış zatennn :1hug:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi millet nerdesinizzzzdelikafadulden

günaydınlar herekesee çok güzeeel bir gün olur inşallh... opuyorumnanaktan
burcum erkencisin bakıyrorum?

Puffiiii , biraz geç oldu kusura bakma ama yeni gördüm canım, Allah hayırlı ömürler versin şekerciimm opuyorumnanaktan

Cümleten Günaydın bu arada a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…