kızlar bigün ben aime'nin bi tavasını beğenmiştim ve daha o zaman aime'yi tanımıyordum. sordum nerden aldın diye, bi mağaza adı söyledi. o neresi oldum. meğer almanya'Da yaşıyormuş. sonra almanya'daki kuzenime söyledim o da anca TR geldi ve getirmiş. önden ve arkadan çekilmiş resmi.
bu da kuzenimin bana taktığı kolye, ama net çıkmadı bi türlü ışık yansıdı çok
canım hadi hayırlısı senin adına sevindim
herşey istediğn gibi olur inşallah
benide bu liisteye yazdıgınız
için çok teşekkür ederm.. bide siz unutun mafoldumben:sinifsinif:
herkesler gitmiş
az önce eşim aradı geçen bahsettiği arkadaşlarına gidecekmişiz bu akşam..
hemen panik oldum neyseki hazırladım üstümü başımı yerimseniben
bakalım nasıl geçecek inşAllah sıkılmam ..
üç çift olacağız..
ilk girdiğim ortamlardan tırsıyorum hep inşAllah güzelce atlatırım ..
Dogum günü listesi
erva ve cisil eklenmistir
Kızlar epeydir yoktum sizlere bişey sormak istiyorum.Bu cumartesi nişanlımın ailesei geldi düğün tarihi falan konuşuldu bi soruun olmassa inşallah 4 temmuz düşünüyoruz.Bu arada mobilya baktık pek çok markayı gezdik gerçekten yataşın köşe takımları çok kaliteli fakat ben hiç bi markanın yatak odasını beğenemedim.Beğensem bile kullanışsız geliyo bazı yerleri.İstediğim şöyle bişey beyaz lake süslü falan istemiyorum sade dolabı büyük çekmeceleri kullanışlı olsun .... Yardımlarınızı bekliyorummmm nolur bi akıl verin.Bu arada Doğtaş kullanıpta memnun olmayan varmı yada bi yakınınız ? Cevaplarınızı bekliyorummm bi yardımmmm zemuszemus
doğtaş kullanan çok duymadım ama fiyatları biraz uçuktu sanki CADIARZU kendin yaptırmayı düşünmezmisin? yani mobilya yapıp satan yerler varya hem imal hem satış, öyle bi yere gitsen beğendiğin bi model olabilir istediğin yerleri söylersn ona göre birşeyler yaparlar belkim..
bu arada tarihiniz netleşmiş, herşey istediğiniz gibi geçer inşallah, işleriniz rast gitisinn :Saruboceq:
arsii öyle bi anlatmışsınki o günleri tekrar yaşadım sanki mafoldumben
apandis diildi kist alınmıştı arkadan hemde :umursamaz:
Allahım ne feciydi...
tekrar geçmiş olsun canım benim
Allah bidaha yaşatmasın yerimseniben
ayy kızlarr bu gün benimde kız kardeşmin doğum günü lk defa ayrıyız ondan:çok üzgünüm:
arsiim yaaiçim burkuldu başım döndü psikolojim dağılşdı biranda en son kapı kapandı ablan ve eşin geride kaldı okuyaamadım gerisini . banada bişiler oluyor sanırım..
Allah korusun hepimizi, hastanelere düürmesin.
burcuuu yaktın beni yaaa ablamı görmeyeli 2 ay olcak bu haftasonu gşdşşm diorum dr izin verirse off off çok özledim çoook ağlayamıorum iş yerinde yapmayın bana bunuuu
arsimam çok geçmiş olsun cnaım benim
mafoldumben
kızlar bigün ben aime'nin bi tavasını beğenmiştim ve daha o zaman aime'yi tanımıyordum. sordum nerden aldın diye, bi mağaza adı söyledi. o neresi oldum. meğer almanya'Da yaşıyormuş. sonra almanya'daki kuzenime söyledim o da anca TR geldi ve getirmiş. önden ve arkadan çekilmiş resmi.
hım kolye çok hoş duruyo hayatım
arsima geçmiş oldun bi an ben ameliyat mı oluyom dedim kendi kendime çok etkilendim.........
arsimacım tekrar geçmşolsun canım
kızlarr özellikle burcu marmaristen izmire bayramda gelicez dediğiniz için bir duyuru niteliğinde yaşanan bir olayı paylaşmak istiyorum
Kızlar epeydir yoktum sizlere bişey sormak istiyorum.Bu cumartesi nişanlımın ailesei geldi düğün tarihi falan konuşuldu bi soruun olmassa inşallah 4 temmuz düşünüyoruz.Bu arada mobilya baktık pek çok markayı gezdik gerçekten yataşın köşe takımları çok kaliteli fakat ben hiç bi markanın yatak odasını beğenemedim.Beğensem bile kullanışsız geliyo bazı yerleri.İstediğim şöyle bişey beyaz lake süslü falan istemiyorum sade dolabı büyük çekmeceleri kullanışlı olsun .... Yardımlarınızı bekliyorummmm nolur bi akıl verin.Bu arada Doğtaş kullanıpta memnun olmayan varmı yada bi yakınınız ? Cevaplarınızı bekliyorummm bi yardımmmm zemuszemus
ben birazcık ceyiz ekledim albümüme daha önce topikede eklemiştim gerci ama belki görmeyen vardır :kedi:
[
bu da kuzenimin bana taktığı kolye, ama net çıkmadı bi türlü ışık yansıdı çok
]
kızlarrr mafoldumben o benim canım yaa bitanem o enim. küçük bebeğim. mafoldumben
can yoldaşım...
benim üstümde hakkı çok....
küçükken benim bademciklerim çok şişerdi. çok hasta olurdum. hasta olduğumda gelir peçeteyle burnumu silerdi:sinifsinif:
kusucam derdim leğen getirirdi bana. hiçç tiksnmezdi. ben büyüdüm çeyizimi neredeyse o yaptı. hala yatk odamızın taksidini o ödüyor. sanki o benim ablam....mafoldumben
ama kocişim diyor bizde onu evlendiricez diyor...
öff çok fena oldum senağlama
bu da kandil simidimin hamuruD sen yapmadın diyenler utansınnnnnnnnn :=))
iyi akşamlarr kıslarrrr optum hepiniziii opuyorumnanaktan
hadi bakalım yarın anlat bize.herkesler gitmiş
az önce eşim aradı geçen bahsettiği arkadaşlarına gidecekmişiz bu akşam..
hemen panik oldum neyseki hazırladım üstümü başımı yerimseniben
bakalım nasıl geçecek inşAllah sıkılmam ..
üç çift olacağız..
ilk girdiğim ortamlardan tırsıyorum hep inşAllah güzelce atlatırım ..
deliii :roflol::roflol::roflol:ben de kaçıyorum birazdan kızlar herkesi öpmedim zira domuz gribi var :=))))
anım elimi kestim önemli bir şey değil merak etme :1hug:Teşekkürler..Doğtaşın carmen serisini beğendik salon için ama yatak odasını sevemedim kullanışlı değil evet fiyat oldukça fazla benden çok nişanlım istedi onu bana da pahalı geldi ama henüz net değil sanırım yatak odasını yaptırcam ama aklında olsun görürsen beni unutma kaydirigubbakcemile3
Kızlar parça parça okudum arsima çok geçmiş olsun ... Burcu sakat elim yazmışsın noldu ?
du ben bi gidip bakam
ay tava çok romantikibilmiş süpper :lepi: çok beğendim burcuda çok beğenmiştir kesin
kolye parlamış ama taştan sanırım çok şık bişeye benziyor güle güle kullan canım
:teselli: canım yaa Allah onunda yolunu açık etsin inşallh..
:):)
sağol damlacım
burcu elini kesiverdi avuc içini
tarihin hayırlı olsun
imkanın varsa dolabı kullanımına göre çiz yaptır
ben çok memnunnum
hatta x firmadan alsan bile sor içini ben dizayn edebilirmiyim diye
CADIARZUevet parpalm galiba kan uyuşmazlığı oluyor
kimse bişi demedi bize yabakıyorum
bakalm hemen
of off
evlenırken tet yapıyon ya sölemedılermı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?