zaten aranızda güçlü bi bağ olduğunu sezmiştim:lepi:
herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi akşama belki gelirim ayrıca hayatım basın medya yazıyo ama sen nerde çalışıyosun gamyoncuiremsufisfisfis
ayyy canim benim ne güzelde hatirliyorsun...
ama ben almadim o tavadan kendime.
alsam mi diye sormustum...
sonunda kavusmussun yumurta tavana :)
bir gün kocisine yapta resmini cek bende merak ediyorum kalp seklinde cikicak mi....
kolyende cok güzel bu arada
Kızlar epeydir yoktum sizlere bişey sormak istiyorum.Bu cumartesi nişanlımın ailesei geldi düğün tarihi falan konuşuldu bi soruun olmassa inşallah 4 temmuz düşünüyoruz.Bu arada mobilya baktık pek çok markayı gezdik gerçekten yataşın köşe takımları çok kaliteli fakat ben hiç bi markanın yatak odasını beğenemedim.Beğensem bile kullanışsız geliyo bazı yerleri.İstediğim şöyle bişey beyaz lake süslü falan istemiyorum sade dolabı büyük çekmeceleri kullanışlı olsun .... Yardımlarınızı bekliyorummmm nolur bi akıl verin.Bu arada Doğtaş kullanıpta memnun olmayan varmı yada bi yakınınız ? Cevaplarınızı bekliyorummm bi yardımmmm zemuszemus
güle güle kullan
ay tava çok romantikibilmiş süpper :lepi: çok beğendim burcuda çok beğenmiştir kesin
kolye parlamış ama taştan sanırım çok şık bişeye benziyor güle güle kullan canım
deliii :roflol::roflol::roflol:
gunaydınlar hatunlar
dunaksam evimiz satıldı....
Günaydın Kızlar
Arsi, Burcu geçmiş olsun...
Benim doğum günüm 9 Haziran listede ben yokum...
Çekilişmi yaptınız ben neden yokum yaaaaa senağlama
evet cnm ama karsıda bize cok ters kiradaEsmy hayırlısı canım herseyin, sizin kirada olan oturmadıgımız bir evinimiz mi vardı aklımda oyle bisey kalmıs da?
gece 3te yattım, hemen uyuyamadım heryerim agrıyor aksama kayınvalidemler geliyor ve ben cok yorgun hissediyorum. ustelik ilk kez geliyorlar evimize
günaydınnnn herkeseeee
günaydın cnmsenınkını kutlamıstık evet hatırladımbenımmm dogum gunumde 15.08 benıde eklıyın lısteyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?