Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın şekerleropuyorumnanaktan
nasılsınız ben çok yorgunum işler bu ara çok yoğun
ama aşkım güzel bi iş buldu:sm_cool:
bide nevresim alcak arkadaşlara sarevde bi kampanya var
günlük yatak örtüsü 1 adet
silikon çift kişilik yorgan 1 adet
sarev nevresin takımı 4 adet
200 bişeydi ihtiyacı olan arkadaşlar bi baksın bende çok nevresim var yoksa alacaktımm:lepi:

asya gozun aydın cnm
tskler bılgı ıcın benımde cok yaa yoksa alırdım uygunmuş

densem nasıl olsun cnm

mandalın komsu gazwoman apla sızler nasılsınız

gunaydınlar hatunlar
dunaksam evimiz satıldı ya yeni ev sahiplerimzi geldi eve bidaha baktılar okdar para verdıler nette 215.000 di ya benmkı sordu kaca aldınız adamlar 205 dedı kocişte oha anlamında bir ifade verdı durtcem durtemıyom yazık vermişler okadar para
suan bızım orda sıfır bı site var orda 1000 tl kıraya oturuyorlarmış dedilerki ocakta kontrot sonunda 1000 tl odersenız cıkmayın duzenınız bozulmasın bizimde kaybımız olmaz benmkı no dedı tefe tüfe olcak neyse nisanda da cıkarım dedi
nisana kadar niyetimiz peşinat bırıktırıp ev almak ıns

yazmalım nasıl gectı bide senınde bana benzetıyom demıssın ya ılk ortamda utanırım gıbı bişey bende öleyimdir

gazetede çalışıyorum cisil

aa bak onu hatırlamıyorum ben senin de var sanıyodum. haftaarası yapmıyoruz kahvaltı anca haftasonu yapar çekerim fotosunu cokacimcoook
kolyemi beğendiğin için de teşekkür ederim Şeniz

ooo doğumgünü 4 temmuz olmuş yani akılda kalacak bi tarih yerimseniben hayırlı olsunn
bu arada ben yatakodamı doğdaş'tan beğenip hazır yaptırdık. ama biz dolabın içini değiştirdik, daha kullanışlı hale getirdik.

güle güle kullan

sağol

ay tava çok romantikibilmiş süpper :lepi: çok beğendim burcuda çok beğenmiştir kesin
kolye parlamış ama taştan sanırım çok şık bişeye benziyor güle güle kullan canım

burcu beğenmez mi istedi bilem :lepi: evet kaç kere çektim hepsinde parladı kolye en iyisi buydu yani

deliii :roflol::roflol::roflol:

-tatlicadiarzu-

Günaydın Kızlar
Arsi, Burcu geçmiş olsun...
Benim doğum günüm 9 Haziran listede ben yokum...
Çekilişmi yaptınız ben neden yokum yaaaaa senağlama

herkese günaydın...............çok uykusuz ve halsizim bugün , hastalanmama daha varken kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı var........

gunaydınnnn
damla-dinçer tarihiniz hayırlı olsun canım. doğtasa bizde bakmıstık evlenmeden once; iş yerinde calısan birisi oradan oturma grubu aldıgını ama sonrasında cok sorun yasadıgını hep oturma grubunun kumasından dolayı sıkıntı yasadıgını hemde bu olay sonrasında musteri hizmetlerindede memnun olmadıgını soylemisti. ama bu tur seyler sans meselesi birde kişiden kişiye degişiyor, herkese kulak asmamak gerekir belkide bilemiyorum; biraz daha arastır istersen canım

Esmy hayırlısı canım herseyin, sizin kirada olan oturmadıgımız bir evinimiz mi vardı aklımda oyle bisey kalmıs da?
gece 3te yattım, hemen uyuyamadım heryerim agrıyor aksama kayınvalidemler geliyor ve ben cok yorgun hissediyorum. ustelik ilk kez geliyorlar evimize

yihuuu erken geldim bugün :lepi:

herkesin keyfi yerindedir inşallaahh :dance:

akşam yazmalının koyduğu böreğe özenip kanı yarık börek yaptım, burcunun dediği gibi domates ve biberde koydum, 10 numara olduuuuuuu.. annecimde sabah kardeşimi kaldırdığında fırına atmış börekleri, sıcak sıcak yedik kahvaltıda :)

of bende gece 3ü geçiodu uyudum, sevgilimle konuştuk 1,5 saat
bu akşam 10a kadar uyucam dio bide:)
ay soradan beni cebimden arayan bi sapık vardı
ben telefonumu özel numaralara kapattım
akşamda evden aradı
aynı sesler gelio
sora babama verdim çat kapattı
manyak yaa ama ev telefonunuda kapatıcam özele
pis şerefsiz sapık
korktum gece gece

evet cnm ama karsıda bize cok ters kirada
günaydınnnn herkeseeee

benımmm dogum gunumde 15.08 benıde eklıyın lısteyeee
günaydın cnmsenınkını kutlamıstık evet hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…