Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

opuyorumnanaktan

öğle yemeğindemi herkeslerr

burcu sana bişey sorucam senin hiç kaynanan görümcen yok mu canım

Son düzenleme:
niye sordum
hani burda
arada kimimiz kaynanasından kimimiz görümcesinden dert yanıyorya
ondan hiç duymadımda birden aklıma öle geldii
:kedi:

opuyorumnanaktan

öğle yemeğindemi herkeslerr

burcu sana bişey sorucam senin hiç kaynanan görümcen yok mu canım

yok canımcım :1no2:
aşkımlar iki kardeş oda erkek... yani ilerde bir gün eltim olacak bir tane. ama çapkın azcık kaynım oda evlenir mi bilmem kaydirigubbakcemile3 hem yakışıklı hem kariyerli yerimseniben
kayın validemi daha henüz biz çıkarken sevgiliyken yani kaybettk. o yaz beni istemeye geleceklerdi ani bir şekilde anjioda öldü mafoldumben
birde kayınpederim var oda varmlığıda yokluğuda bir...

BURCUNUN kaynanası yoktukı

bak nasıl bilşyor arkadaşını Şeniz

niye sordum
hani burda
arada kimimiz kaynanasından kimimiz görümcesinden dert yanıyorya
ondan hiç duymadımda birden aklıma öle geldii
:kedi:

yok zaten ağzı var dili yok öyle bir kadındı. çok severdi beni.
olsada bir sorun olacağını sanmıyorum.
bu tarz konularda dengeyi kuranın erkek olduğunu düşünüyorum yerimseniben

Ben geldim hihoyyyt

hoşgeldin balımm

sulfat h geldınnn

burcuu annesızlık cok kötu ya ben anneme kavuscam dıe uyyamıyorum Rabbım mekanını cennet etsın ınş

Burcu halanın açtığı yer BURDA'ymış öylemi?
Bizim evden arabayla 10 dk bile sürmüyor. Bikaç defa gittik kocişle ama o zaman restoran kısımları açılmamıştı zemuszemus

sulfat h geldınnn

burcuu annesızlık cok kötu ya ben anneme kavuscam dıe uyyamıyorum Rabbım mekanını cennet etsın ınş

ahh kuzum ahhh ben birebir yaşamadım ama en yakınımda yaşayana şait oldum ya
ölüm ayrılığı bambaşka.annenin yeri bambaşkaa.. bende annemi çok çokk özlüyorum ama sonra diyorumki sakın yakınma. çünkü onun annesi asla göremeyeceği kaar uzakta:gitme:
bak annesi bir pijama takımı almış vakti zamanında epeydir giyiyormuş. ikide bir orası burası sökülüyor ben dikiyorum öyle giyiyor. bu annemin bana aldığı son şey diyor dün gece mafoldumben allah kimseye yaşatmasın benzerini. ben bazen diyorumki keşke yaşasaydıda dünyanın en kötü kaynanası olsaydı bende aşkımı o allerde görmeseydim :sinifsinif:
Burcu halanın açtığı yer BURDA'ymış öylemi?
Bizim evden arabayla 10 dk bile sürmüyor. Bikaç defa gittik kocişle ama o zaman restoran kısımları açılmamıştı zemuszemus

ayyy caım gidersen muhakkka uğra.
içli köfte yapan yerde.
çok sevimlidir cucumm..
küt kıvırcık saçlıı... 170 boylarıda normslce bir şey. zaten gülüşünü görsen tanırsınn :1rolleyes: foto çekersiniz eklersiniz burayaaa:1hug:

cnm çiğköfte ıstedı:bbo:

arsı h geldın

burcu anlayamam ama cok kötu olsa yatarken dıom ayy annem gelcek hep hayalımde annem var
sankı düğünüm olcak gıbı heycanlıyım uykularım kacıyo

anladım canım
allah rahhmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
merakımı mazur gör

a.s.

Ben görünce tanırım zaten bi sürü fotoğrafını gördüm yerimseniben

İnş. gittiğimde muhakak uğrarım eee içli köfte de yeriz kaydirigubbakcemile5

Foto da çekiliriz

kaydirigubbakcemile3 olsun burcum sen hazırlıklı olda bi bakmışız yakında tüm marmirisin sosyetesi olmuşsun
günler, kahveler falaaan

pufi, çoook şanslısın canım benim okuyunca ayyyy dedim içimden ne kadar güzel maşallh
parada kazanılır elbet sıkmayn canınızı tabi.

Böcük, baktım baktım :lepi:

ay nolur yazmayın böyle çok üzlüyorum okuyunca. mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…