olmasssFarzet ki yabancıyım :roflol::roflol::roflol:
ay ben hiç sevmemcnm çiğköfte ıstedı:bbo:
arsı h geldın
burcu anlayamam ama cok kötu olsa yatarken dıom ayy annem gelcek hep hayalımde annem var
sankı düğünüm olcak gıbı heycanlıyım uykularım kacıyo
cnm çiğköfte ıstedı:bbo:
arsı h geldın
burcu anlayamam ama cok kötu olsa yatarken dıom ayy annem gelcek hep hayalımde annem var
sankı düğünüm olcak gıbı heycanlıyım uykularım kacıyo
Ben görünce tanırım zaten bi sürü fotoğrafını gördüm yerimseniben
İnş. gittiğimde muhakak uğrarım eee içli köfte de yeriz kaydirigubbakcemile5
Foto da çekiliriz
kaydirigubbakcemile3 olsun burcum sen hazırlıklı olda bi bakmışız yakında tüm marmirisin sosyetesi olmuşsun
günler, kahveler falaaan
pufi, çoook şanslısın canım benim okuyunca ayyyy dedim içimden ne kadar güzel maşallh
parada kazanılır elbet sıkmayn canınızı tabi.
Böcük, baktım baktım :lepi:
ay nolur yazmayın böyle çok üzlüyorum okuyunca. mafoldumben mafoldumben
olmasss
ay ben hiç sevmem
çok acı gelio bana
geçen akşam arkadaşlar aldı
bizimkide tam çıkarken dürüm yaptı arkadaş ona
bekledik yesin die ayaküstü
ben mercimek köftesi severim
ilk tanıdğım avatarlar kullanılınca sanki yıllardır tanışıkmış gibi hissediyorum mesela arsinin tavuklu avatarı, burcunun belikli avatarı böcüğün barışı sulfatın kalpli olan avatarı, pıtırın ellerini uzatan avatarı falan filan onları daha çok seviyorum :lepi:
değiştirince bi garipsiyorum yeni tanışmışım gibi geliyo
saçma ama öyle kaydirigubbakcemile3
okutamadım arsi çünkü teyzemin torunu anadolu yakasında bi özel okulda okuyo ilköğretim. okullarında domuz gribi çıkmış. torunu da hastalanmış. doktordaki ilk test negatif çıkmış. şimdi ikinci testin sonucunu bekliyorlar.
ablamda hamile olduğu için (risk grubunda) annem dediki erteleyelim kızım iyi dedim bende.
offfsıkıldım
üşüyorum
burcum marmiriste orduevinin lokali varmı, oraya takıl kuşum sen , zati sosyetenin büyük çoğunluğu asker eşi oluyo kaydirigubbakcemile3 peek havalı kokoş oluyorlar.
ben daha hiç yemekli misafir ağırlamadım halledersin sen canım kocişin ikinci elin olur :)
sahi soğukta napıcaz biz yaa :jeyyar:mafoldumben
okutamadım arsi çünkü teyzemin torunu anadolu yakasında bi özel okulda okuyo ilköğretim. okullarında domuz gribi çıkmış. torunu da hastalanmış. doktordaki ilk test negatif çıkmış. şimdi ikinci testin sonucunu bekliyorlar.
ablamda hamile olduğu için (risk grubunda) annem dediki erteleyelim kızım iyi dedim bende.
yaa bizde burda biri davet etti gittik küçük bir bebkleri vardı.
kadında adamda çalışıyor.
anaa çayla çubuk kraker ardındada kuruyemiş çıkardı... ben çok şaşırmıştım.
ben olsam hazır pasta falan ne bileyim şimdi ev yapımı gibi görünen poğaçalar kurabiyeler var illaki alırdım yaa... her gün misafir gelmiyorki hani masraftan kaçıyor olsalar.
bende o zaman o kadını aripsemiştim...:)
eşimde biz yemeğe içmeye gitmedik ki. ay siz kadın milleti hep böyle düşünürsünüz.
küçük çocuğu var belki yapamadı almaya frsatı olmadı belki parası yok diyincede sustum:)))))))))))))))))))
ya o çok iyi niyetli yada biz çok artniyetliyiz:)
burcu kıskanıyorum seni yaa ne güzel arkadasım
ben sabah güneş görmeden işe girip
görmeden işten çıkıyorum
koturmaca bi yemek faslı
ye iç yat
hafta sonu bi pazarım var ondada canım uyumak istio
çok sıkıcı bu hayat be
bizede geldi misafir ben pasta aldım.çayla ikram ettim.6da işten çıkıyorum 7,30da bizdeydiler.arkasındanda meyve verdim.
yapacak bişey yok
bide çocukları evi yıktı ses çıkarmadılar
gıcık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?