Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Farzet ki yabancıyım :roflol::roflol::roflol:
olmasss

ay ben hiç sevmem
çok acı gelio bana
geçen akşam arkadaşlar aldı
bizimkide tam çıkarken dürüm yaptı arkadaş ona
bekledik yesin die ayaküstü
ben mercimek köftesi severim

ayy canım benim yaaa:1hug:
inşallah sende bende tez zamanda kavuşuruz anacıklarımıza:1rolleyes:
benimde burnumda tütüyor...a.s
Ben görünce tanırım zaten bi sürü fotoğrafını gördüm yerimseniben

İnş. gittiğimde muhakak uğrarım eee içli köfte de yeriz kaydirigubbakcemile5

Foto da çekiliriz

işler pek iyi değilmiş orda o yüzden herhalde fazla kalmayacak sulfatçım.
o yüzden elini çabuk tut görmek istersen biran evvel git :roflol:
öyle agora falan gibi hareketli bir yerde değilmiş.
halam böylr hayal etmemişti üzülüyorum onun adına ama cucuda ne umutlarla gitmişti.
neyse dönünce işi hazır kocaelide allahtan a.s

ilk tanıdğım avatarlar kullanılınca sanki yıllardır tanışıkmış gibi hissediyorum mesela arsinin tavuklu avatarı, burcunun belikli avatarı böcüğün barışı sulfatın kalpli olan avatarı, pıtırın ellerini uzatan avatarı falan filan onları daha çok seviyorum :lepi:
değiştirince bi garipsiyorum yeni tanışmışım gibi geliyo
saçma ama öyle kaydirigubbakcemile3

okutamadım arsi çünkü teyzemin torunu anadolu yakasında bi özel okulda okuyo ilköğretim. okullarında domuz gribi çıkmış. torunu da hastalanmış. doktordaki ilk test negatif çıkmış. şimdi ikinci testin sonucunu bekliyorlar.
ablamda hamile olduğu için (risk grubunda) annem dediki erteleyelim kızım iyi dedim bende.

ayy özür kuzucum üzmek değildi amacım kimseyii :teselli:

marmaris sosyeteside beni bekliyordu burcu nerde acaba diyee:roflol::roflol::roflol:
inşallah burdaa böylee misafirlerim var şöyle misafirlerim var diyeceğim günlerde gelecek:1rolleyes:
gerçi şu ana kadar hımm 4 kere evli çift ağırladım misafir olarak :1rolleyes:
ki yarında yemeğe davet etmiş herhalde kocişim birilerini daha kesin değil bakalım görcez:roflol:
bende sakat elle ne kadar döktürücem bakalım gerçi yarın aşkım evde allahtanda
olmasss

ay ben hiç sevmem
çok acı gelio bana
geçen akşam arkadaşlar aldı
bizimkide tam çıkarken dürüm yaptı arkadaş ona
bekledik yesin die ayaküstü
ben mercimek köftesi severim

benn bayılırımmmmmmcokacimcoook

aynennnnnnnnnn
sırf bu sebepten asla ve asla avatarımı değiştirmiyorum...
çok beğendiğim şeyler oluyor ama değiştirmiyorum...a.s

ayy bencede ablan çok dikkatli olmalı hayatımm
ben dün dışarı çıktım bir hamile kadın gördüm korudan ağzıda maske takmıştı. vallahi dikkatli olmalı
ölen sayısı 9 a yükseldii :sinifsinif: çok korkuyorum ben vallahii...

pıtr sen ne anlarsın nan
senınkıde sevıyomuş bakk
ben ve benımksının yemek zevklerı hıc uymaz ya napcam ben

burcum marmiriste orduevinin lokali varmı, oraya takıl kuşum sen , zati sosyetenin büyük çoğunluğu asker eşi oluyo kaydirigubbakcemile3 peek havalı kokoş oluyorlar.
ben daha hiç yemekli misafir ağırlamadım halledersin sen canım kocişin ikinci elin olur :)

burcu kıskanıyorum seni yaa ne güzel arkadasım
ben sabah güneş görmeden işe girip
görmeden işten çıkıyorum
koturmaca bi yemek faslı
ye iç yat
hafta sonu bi pazarım var ondada canım uyumak istio
çok sıkıcı bu hayat be

canım bu bana gelenler hep serhatın iş arkadaşları ve eşleriydi.
bende hep korkuyordum öyle burnu havada gıcık asker eşlerinden gelir diye... :roflol:
aa bir baktım hiç biri öyle değil...
marmariste ordu evi yok canımcımm misafirhanesi var sadece. ayrıca burda askeri yapılanma şehrin çok dışında öyle ha diyince gidilecek gibi değil... :1no2:
ayy öyle samimiyetsiz kokoşlar uza dursun benden :roflol:
bak üst komşumla görüşmüyorum. oysa ilk gördüğümde evime davet etmiştim şimdi kadın yem atıyor hiççç ilgilenmiyorum. neden? kadınla ilk tanışıyoruz kadın elini uzattı ve dediki ben matematik öğretmeni evren akannehir ben şok.. laa bana nee senin ünvanından. kadından evvel ünvanı gidiyor. tam bozacaktım bende ev hanımı burcu memnun oldu diye:roflol: eehh dedim burcu cici kız ol alttan al:roflol::roflol::roflol:

sahi soğukta napıcaz biz yaa :jeyyar: mafoldumben

bende onu düşünüyorum :kedi:
şimcik akşamları hafif serinlemeye başladı ya. ayy kara kara düşünüyorum daha soğukta netez diyekaydirigubbakcemile3 burda kaloriferli ev yokkk.. bizde klimayla ısınıcaz bir odada. ayy kızlar bir şey sorcam fazla özel olcak ama. sizde benim gibii hemmen hemen her gün duş almya üşendiğiniz oluyor muuu:kedi: saçlarım eskidi yıkanmaktannn:sinifsinif:

Son düzenleme:

iyi yapmışsınn

bizede geldi misafir ben pasta aldım.çayla ikram ettim.6da işten çıkıyorum 7,30da bizdeydiler.arkasındanda meyve verdim.
yapacak bişey yok
bide çocukları evi yıktı ses çıkarmadılar
gıcık oldum

bende kendikim için öyle diyorum inan kiii :sinifsinif:
ne memnuniyetsiz insalarız diymi.. ne bekliyorsak hayattan...

bizede geldi misafir ben pasta aldım.çayla ikram ettim.6da işten çıkıyorum 7,30da bizdeydiler.arkasındanda meyve verdim.
yapacak bişey yok
bide çocukları evi yıktı ses çıkarmadılar
gıcık oldum

ee genede çubuk krakerde vermemişsin be kuzum.
kendince ikram etmişsin bir şeyler...
zaten çalışna giderken insan bir derece daha beklentisiz gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…