işler pek iyi değilmiş orda o yüzden herhalde fazla kalmayacak sulfatçım.
o yüzden elini çabuk tut görmek istersen biran evvel git :roflol:
öyle agora falan gibi hareketli bir yerde değilmiş.
halam böylr hayal etmemişti üzülüyorum onun adına ama cucuda ne umutlarla gitmişti.
neyse dönünce işi hazır kocaelide allahtan a.s
ilk tanıdğım avatarlar kullanılınca sanki yıllardır tanışıkmış gibi hissediyorum mesela arsinin tavuklu avatarı, burcunun belikli avatarı böcüğün barışı sulfatın kalpli olan avatarı, pıtırın ellerini uzatan avatarı falan filan onları daha çok seviyorum :lepi:
değiştirince bi garipsiyorum yeni tanışmışım gibi geliyo
saçma ama öyle kaydirigubbakcemile3
sahi soğukta napıcaz biz yaa :jeyyar:mafoldumben
bak üst komşumla görüşmüyorum. oysa ilk gördüğümde evime davet etmiştim şimdi kadın yem atıyor hiççç ilgilenmiyorum. neden? kadınla ilk tanışıyoruz kadın elini uzattı ve dediki ben matematik öğretmeni evren akannehir ben şok.. laa bana nee senin ünvanından. kadından evvel ünvanı gidiyor. tam bozacaktım bende ev hanımı burcu memnun oldu diye:roflol: eehh dedim burcu cici kız ol alttan al:roflol::roflol::roflol:
cisil kaydirigubbakcemile3
aynenn banada öle gelio yaailk tanıdğım avatarlar kullanılınca sanki yıllardır tanışıkmış gibi hissediyorum mesela arsinin tavuklu avatarı, burcunun belikli avatarı böcüğün barışı sulfatın kalpli olan avatarı, pıtırın ellerini uzatan avatarı falan filan onları daha çok seviyorum :lepi:
değiştirince bi garipsiyorum yeni tanışmışım gibi geliyo
saçma ama öyle kaydirigubbakcemile3
anlamıo olabilerim dorupıtr sen ne anlarsın nan
senınkıde sevıyomuş bakk
ben ve benımksının yemek zevklerı hıc uymaz ya napcam ben
offf evet buketttburcu kıskanıyorum seni yaa ne güzel arkadasım
ben sabah güneş görmeden işe girip
görmeden işten çıkıyorum
koturmaca bi yemek faslı
ye iç yat
hafta sonu bi pazarım var ondada canım uyumak istio
çok sıkıcı bu hayat be
hahahahah çok komikkkcanım bu bana gelenler hep serhatın iş arkadaşları ve eşleriydi.
bende hep korkuyordum öyle burnu havada gıcık asker eşlerinden gelir diye... :roflol:
aa bir baktım hiç biri öyle değil...
marmariste ordu evi yok canımcımm misafirhanesi var sadece. ayrıca burda askeri yapılanma şehrin çok dışında öyle ha diyince gidilecek gibi değil... :1no2:
ayy öyle samimiyetsiz kokoşlar uza dursun benden :roflol:
bak üst komşumla görüşmüyorum. oysa ilk gördüğümde evime davet etmiştim şimdi kadın yem atıyor hiççç ilgilenmiyorum. neden? kadınla ilk tanışıyoruz kadın elini uzattı ve dediki ben matematik öğretmeni evren akannehir ben şok.. laa bana nee senin ünvanından. kadından evvel ünvanı gidiyor. tam bozacaktım bende ev hanımı burcu memnun oldu diye:roflol: eehh dedim burcu cici kız ol alttan al:roflol::roflol::roflol:
hehe olmamııııbende onu düşünüyorum :kedi:
şimcik akşamları hafif serinlemeye başladı ya. ayy kara kara düşünüyorum daha soğukta netez diyekaydirigubbakcemile3 burda kaloriferli ev yokkk.. bizde klimayla ısınıcaz bir odada. ayy kızlar bir şey sorcam fazla özel olcak ama. sizde benim gibii hemmen hemen her gün duş almya üşendiğiniz oluyor muuu:kedi: saçlarım eskidi yıkanmaktannn:sinifsinif:
hahaburcu iyi gene kadın kendi ünvanını söylemiş bizim bi tanıdığım anlattı
kadın aynen şöyle tanıtırmış kendisi ben komutanın eşi ayşe
Ayyy allahtan doğalgaz var ev kaloriferli ama ben yine de düşünüyorum :kedi:
bende onu düşünüyorum :kedi:
şimcik akşamları hafif serinlemeye başladı ya. ayy kara kara düşünüyorum daha soğukta netez diyekaydirigubbakcemile3 burda kaloriferli ev yokkk.. bizde klimayla ısınıcaz bir odada. ayy kızlar bir şey sorcam fazla özel olcak ama. sizde benim gibii hemmen hemen her gün duş almya üşendiğiniz oluyor muuu:kedi: saçlarım eskidi yıkanmaktannn:sinifsinif:
canım bu bana gelenler hep serhatın iş arkadaşları ve eşleriydi.
bende hep korkuyordum öyle burnu havada gıcık asker eşlerinden gelir diye... :roflol:
aa bir baktım hiç biri öyle değil...
marmariste ordu evi yok canımcımm misafirhanesi var sadece. ayrıca burda askeri yapılanma şehrin çok dışında öyle ha diyince gidilecek gibi değil... :1no2:
ayy öyle samimiyetsiz kokoşlar uza dursun benden :roflol:
bak üst komşumla görüşmüyorum. oysa ilk gördüğümde evime davet etmiştim şimdi kadın yem atıyor hiççç ilgilenmiyorum. neden? kadınla ilk tanışıyoruz kadın elini uzattı ve dediki ben matematik öğretmeni evren akannehir ben şok.. laa bana nee senin ünvanından. kadından evvel ünvanı gidiyor. tam bozacaktım bende ev hanımı burcu memnun oldu diye:roflol: eehh dedim burcu cici kız ol alttan al:roflol:
bende bıcıbıcı etmek istiyorum
ama birinin yardım etmesi lazım annemde yok bugün
ömrümde ilk defa çok uzun süreli banyo etmedim oda geçen pazartesi sabah ameliyata giderken duşa girdim sonra cumartesi duşa girdim kendimi çok kokmuş hissetttim :))))
burcu iyi gene kadın kendi ünvanını söylemiş bizim bi tanıdığım anlattı
kadın aynen şöyle tanıtırmış kendisi ben komutanın eşi ayşe
burcum senin özel sıruna gelince günde 3 kere duş aldığım bile oluyo hehehehe
yememmm nerde kaldı beee acıktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?