- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3yalnız bende diorum sayfann şeklini şemalini kaydıran kim
baberkoymuş
karsıda oluna öbür karşıdan haberimiz olmuyor canım:sinifsinif:
resimdede çok hoşsunu z..
opuyorumnanaktan
Yaaaa kızlar yaptığım araştırmalar sonucu benim doktora gitmem gerekiyor, evlenmeden önce hiç gitmedim şimdi nasıl gitcem bilmiyorum belirtiler gitmem gerektiğini söylüyor, oturdum ağladım yaaa nasıl gitcem bilmiyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Yaaaa kızlar yaptığım araştırmalar sonucu benim doktora gitmem gerekiyor, evlenmeden önce hiç gitmedim şimdi nasıl gitcem bilmiyorum belirtiler gitmem gerektiğini söylüyor, oturdum ağladım yaaa nasıl gitcem bilmiyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gülçin aynı dertten bende muzdaripim. Bi türlü kilo veremiyorum daha doğrusu işime gelmiyor yediklerimden kısmak. Akşama kadar çalışıyoruz akşamda yediğim iki dirhem şeyi keyif olarak görüyorum napiyim. Hele kışın hiçbişey yapılmaz yürüyüşe bile çıkılmaz zoğukta.
Sen kendini kandıracak bi formul bulursan bana süüle emi
baberko
maldivler yerimseniben üzülme canımcım belkim başlangıçtır essahtan arkası gelir inşallh du sen:)
Ayhh kızlar kusura bakmayın öyle kötü bişey değil, kadın doğuma işte.
Ayhh kızlar utanıyorum işte, yani ağrı felan var işte bişeyler var
puficim sistit mi oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?