Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ultrasonla baksa canım fedaaaamafoldumben

pufim çok iyi anlıyorum seni,. çok utanıyo ve korkuyorum bende yaa :S evlenince napçam bilmem

Son düzenleme:
süpershıne ruj cnm genelde ruj kullanıyom
suan pastele bakıyom mesela onunkılerde cok guzel ve kalıcı
fıyatlarıda uygun

Ultrasonla baksa canım fedaaaamafoldumben

canım ben br dolu şey yazdım sayfa görüntülenemiyor demz mi sinir oldumm

neyse

bende de acayip yanma oldu. ilişki sonrasında. sonra bi hemşire ablam vardı ona danıştım.
yeni evlilerde illaki olurmuş. bana bir merhem adı söyledi sürdüm bir kaç kere geçti geçmeseydi doktora gidecektim. birde şey utanıyorum ama söyliycem :kedi:
çok fazla yıkıyorsundur dedi. buda pırpırın ph dengesini bozuyormul kuruyormuş. fazla hijyende iyi değil dedi. ben banyoda nrmalde fecii yıkardım çitilerdim :roflol: şimdi o kadar yapmıyorum :kedi:

tabiki pufi, hem eczaneye hem o hemşireye gidip bi danış önce hala doktora gitmen gerekiyorsa ki ben sanmıyorum gitmezsin. kaydirigubbakcemile5

maldivler, amiiiiiiiiiiin

Hay ben o pırpırın kaydirigubbakcemile3
Ayhh sinirlerim bozuldu yaaa, ama burciş yanmadan ziyade acı var sonrasında değil hemde başında :kedi::kedi::kedi:
İşte birde son bir haftadır tuvalette oyle bir sorun var vede ağrı var kasıklarda...

Nasıl yenip de giderim bilmiyorum gitmesemde sonra büyük bir soruna dönüşürse de kendime kızarım, iki ucu gaytalı değnek :umursamaz:

burcuu bizim saka kuşumuz vardı, adı pırpırdı :1ninca: :roflol:

:roflol:bu ismi ben taktım çok sevimli geliyor bana :kedi:
sonra d.bakıra gittik bir gün pazara çıktık adam bağırıyor gell gell pırpırıma gellllllll :roflol:
ben öylece kalakaldıkkk meğer semizotuna pırpırım diyorlarmış:roflol::roflol:
evlendikten sonrada erkeklerininkine tırtır adını taktım :kedi:
tırtır ve pırpır arkadaşlar kaydirigubbakcemile2

:roflol:
allam sana gelıyommm

nan burccu sus eksın cıktı mısafr bastı
pırpır tırtır:roflol:

allah kurtarsın yawrumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…