bende bıkaç kez ultrasona gıttmıştım ayy cok utanmıstım
ve dr erkektı ama cok karızmaydı yaa uzun saclı esmer falan neyse
ılk gıttığımde adam jelı sürdu gıttıkce aşağı ındı ben utanıyom o hıç aman dedım saldım çayıra mevlam koruya
:roflol:
ayrıca ağdaya ılk gıttığımde cıbıl cıbıldımmm utancımdan yerın dıbe gırdım sımdık kendım cıbl oluyom :roflol: ısteyerek kosa koşa
Ultrasonla baksa canım fedaaaamafoldumben
süpershıne ruj cnm genelde ruj kullanıyom
suan pastele bakıyom mesela onunkılerde cok guzel ve kalıcı
fıyatlarıda uygun
canım ben br dolu şey yazdım sayfa görüntülenemiyor demz mi sinir oldumm
neyse
bende de acayip yanma oldu. ilişki sonrasında. sonra bi hemşire ablam vardı ona danıştım.
yeni evlilerde illaki olurmuş. bana bir merhem adı söyledi sürdüm bir kaç kere geçti geçmeseydi doktora gidecektim. birde şey utanıyorum ama söyliycem :kedi:
çok fazla yıkıyorsundur dedi. buda pırpırın ph dengesini bozuyormul kuruyormuş. fazla hijyende iyi değil dedi. ben banyoda nrmalde fecii yıkardım çitilerdim :roflol: şimdi o kadar yapmıyorum :kedi:
burcuu bizim saka kuşumuz vardı, adı pırpırdı :1ninca: :roflol:
tırtır ve pırpır arkadaşlar kaydirigubbakcemile2
allah kurtarsın yawrummHay ben o pırpırın kaydirigubbakcemile3
Ayhh sinirlerim bozuldu yaaa, ama burciş yanmadan ziyade acı var sonrasında değil hemde başında :kedi::kedi::kedi:
ışte birde son bir haftadır tuvalette oyle bir sorun var vede ağrı var kasıklarda...
Nasıl yenip de giderim bilmiyorum gitmesemde sonra büyük bir soruna dönüşürse de kendime kızarım, iki ucu gaytalı değnek :umursamaz:
:roflol:
allam sana gelıyommm
nan burccu sus eksın cıktı mısafr bastı
pırpır tırtır:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?