Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ama daha yeni evlisin böle şeyler normal tabi yine git doktora...büyük ihtimalle mantar veya vajinit olabilirisn.

kızlar bu arada evlilere sorum olacak böle olaylar çok oluyorya evliliğin başlarında neyaptınız herhangi bir krem falan bulundurdunuzmu..

Ayhh evet de ne bileyim çok utanıyorum.
Burda ki gidilebilecek erkek doktorun gözü başı bi tuhaf, görmekten zaten gözleri kaymış, ağlarım kesin gitsem de, çok kastım kendimi :sinifsinif:

canım sendekiler ne balayı sistiti ne başka bişeyin belirtilerine uymuyorsa erkek doktordan da çekiniyorsan önce bayan olduğunu bildiğin bi eczaneye igdip danışabilirsin öncelikle. Sonra da doktora gidersin hala gerekliyse.

Mandilinim öyle mi yapsam ki hiç aklıma gelmedi, yada sağlık ocağında bi hemşire ile görüşmüştüm sağlık raporu alırken sorunun olursa gelebilirsin demişti onada gidebilirim...

Esmoş ama ne bileyim geçmek bilmedi birde evlendikten 5-6 gün sonra kanama da oldu mafoldumben
Bende bugün bugündür bakıyorum yara olabilir diye düşündüm.

maldivler yerimseniben üzülme canımcım belkim başlangıçtır essahtan arkası gelir inşallh du sen:)

mandilincim sağol cnm kıymet bilene düşürsün allah...opuyorumnanaktan

bende bıkaç kez ultrasona gıttmıştım ayy cok utanmıstım
ve dr erkektı ama cok karızmaydı yaa uzun saclı esmer falan neyse
ılk gıttığımde adam jelı sürdu gıttıkce aşağı ındı ben utanıyom o hıç aman dedım saldım çayıra mevlam koruya
:roflol:
ayrıca ağdaya ılk gıttığımde cıbıl cıbıldımmm utancımdan yerın dıbe gırdım sımdık kendım cıbl oluyom :roflol: ısteyerek kosa koşa

kundera herkezın farklıya bılemedım aklında kalmasın
ama bayanların ılk zmaanlar canı yanarmış hep

rujmu seninki lip gloss mu? bana baya böle bordomsu kahvemsi yani hafif koyu renk bi ruj lazımm

bu mudur?

elektrik gittide anca geldim :))

pufiimmm geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…