Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (24 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
parpalm, aybuer+, baberko+, bunebu+, burcuözge+, cambazz, densem+, elysion9, Erva8+, esmy+, fibula, GLCNNN+, Kundera+, lecwan, LOCA, mandilin+, nhl-frk+, oktar+, PapiBJK+, pembelipembe+, p_nr+, sinay21+, _HaYaTiM_+, şeker-leblebi

burcu senın en guzel yerınden öpem
kımse yazmamıştı bugune kadr
ön sey nasıl oluyo ya:roflol: neyse daha fazla mısfare gerek yok
tskelr burcu

bıde kocam yok yazmış yaa:roflol:tühhh
senınkı gelcek gene bız ne etcez

Ayhh kızlar özelden de yazcam burdan da yazcam ama saat 5de toplantıya mı girilir şimdi bi toplantıya giriyorum

bak şimdikkk merak ettm sositososito ne yazdın acaba delikafadulden

canım bir arkadaşımızın minik bir problemi vardı bende hem onu rahatlatmak için espirili bir uslupla hemde bildiklerimi nacizane küçük tecrübelerimi paylaşmk adına bir şeyler yazmıştım... misafir patlaması oldu sildim... :roflol:

kesinlikle haklısın böcügüm

hamişmisin kız

bebiş mi var yoksa

henüz diil ama heran olabilir korunmayı bıraktık bu ay Rabbim ne zaman kısmet ederse artık :ecrin_bebek:

, su içmenin zayıflamaya da etkisi var azmettim bulacam bi hal çaresini tam da benim durumumu anlatmışsın kendini anlatırken canımmmm benim opuyorumnanaktan

bende evlenmeden önce doğum kontrol yöntemleri için gitmistim kontrol amaçlı ultrasonla muayene etmişti
evlendikten sonra da gittim ben ultrasonun olduğu tarafa doğru giderken doktorummm artık seni burada muayene edeceğiz diyerek beniii çatala yönlendirdi, korktum itiraf ediym

kaydirigubbakcemile5
amma tahmin yürüttük haa

neymiş ben kaçırdım silmiş geri?

canım nolucakki
git doktora vakit kaybetme
hem jnekologlar niye var :1ninca:

kızlar bu arada evlilere sorum olacak böle olaylar çok oluyorya evliliğin başlarında neyaptınız herhangi bir krem falan bulundurdunuzmu..

bebeyağı laelaelaelaelae

cıx
ben evlenmıyom:1ninca:-tatlicadiarzu-

olsun kuzum sen bu gün onlarla ilgilen nede olsa sonrasında bizimsinn :jeyyar:

aklim sizde neler kacirdim kimbilir ama napayim

aime turkiyeye mi gelıyorlar

evet canim türkiyeye geliyorlar...
gecen sene bu zamanlar annem gitmisti yine
ben hastanelik olmustum babamda ameliyat olmustu
o zaman kardesimde yeni ayrilmisti evden
iki hasta birbirimize bakmistik
umarim bu sefer hersey yolunda gider...

hımm anladım gamyoncuiremsu

tüh beee karnı yarık yapıodum kaçırdım burcunun yazdıklarını bendeee

pırpırla tırtır da iyiymiş :)))

daha neler öğrencez bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…