bende kötü oluyorum kan tutunca
pazar akşamı nöbetçiydik soğuk diye kapılar kapalıydı müşterinin biri camı farketmeden girmek istedi eczaneye cama çarptı kapı açık sandı herhalde çok kötü oldu ya hemen burnu kanadı ben fena oldum
geçmiş olsun cnm:çok üzgünüm: dikkat et kendine
sağol damlacım
burcu elini kesiverdi avuc içini
tarihin hayırlı olsun
imkanın varsa dolabı kullanımına göre çiz yaptır
ben çok memnunnum
hatta x firmadan alsan bile sor içini ben dizayn edebilirmiyim diye
canim benim yalnis hatirlamiyorsam senin tarif ettigin gibi bir yatak odasi Sulfat´ta var ona bir sor isteren
gözün aydin olsun bu ara opuyorumnanaktan
Damla-Dinçer Bizimde evlilik tarihimiz 4 Temmuzzz Düğündaş olacağız yaniii..
gunaydınnnn
damla-dinçer tarihiniz hayırlı olsun canım. doğtasa bizde bakmıstık evlenmeden once; iş yerinde calısan birisi oradan oturma grubu aldıgını ama sonrasında cok sorun yasadıgını hep oturma grubunun kumasından dolayı sıkıntı yasadıgını hemde bu olay sonrasında musteri hizmetlerindede memnun olmadıgını soylemisti. ama bu tur seyler sans meselesi birde kişiden kişiye degişiyor, herkese kulak asmamak gerekir belkide bilemiyorum; biraz daha arastır istersen canım
dmla cnm bende cok kararszm mobılya konusunda yardım edemıycem
-tatlicadiarzu-
napıonus
ayy benide kann çok tutarrr
ama o an işte öyle kalıyorsun zaten aşkım drek müdehale etti de ama ne bileyim allah veriyor gücünü. yoksa afedersin adet kanım bile tutar beni :kedi:
:
Teşekkürler kızlar yardımınız için bi tane domatis rendeledim harcın içine kaydirigubbakcemile3
Böreklerimi sardım buzluğa attım ama ben uzun süreli bi iş yapınca sol omzumla boynum arası bi yerde feci bi ağrı oluyor nedendir acaba :bbo:
boyun kireçlenmesi olablir cnm sürekli hareket ettir kolunu.
birde saçların uzunsa banyodan sonra dikkat et bence.
geçmezse dr a görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?