Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy oda kötüymüş yahuuuakannehir

geçmiş olsun cnm:çok üzgünüm: dikkat et kendine

sağol bebişim merak etme iyiyim şimdi :1hug:

Teşekkürler canım sanırım yaptırcam yatak odasını.

canim benim yalnis hatirlamiyorsam senin tarif ettigin gibi bir yatak odasi Sulfat´ta var ona bir sor isteren
gözün aydin olsun bu ara opuyorumnanaktan

Sağol canım ...

Damla-Dinçer Bizimde evlilik tarihimiz 4 Temmuzzz Düğündaş olacağız yaniii..

2 Temmuz doğum günüm sanırım o gün kına gecem olcak ... 4 temmuz değişmez inşallah nişanlım işte sorun olursa askere giderim belki dio kısa dönem çünkü çok iş kaçırdı askerliği olmadığı için bizim uzadığı için biraz evlendikten sonra gitcekti inşallah sorun olmaz yaaa :gitme: .ASlında hayırlısı demek daha doğru sanırım...

Evet bizde duyduk normal ürünleri pek iyi değilmiş ama özel serisinin çok kaliteli olduğunu duyduk.Zaten koltuk almıcam orda yataş çok kaliteli serviside çok iyiymş ve çok şık...Teşekkürler yardımın için kaydirigubbakcemile2

dmla cnm bende cok kararszm mobılya konusunda yardım edemıycem

kaydirigubbakcemile3

uu burcum yarın o taraflarda sağnak varmış yaa

korkma bak al kahveni eline, otur cam kenarında oohhh miiss ne gzeldir yağmuru izlemek :)

ayy benide kann çok tutarrr
ama o an işte öyle kalıyorsun zaten aşkım drek müdehale etti de ama ne bileyim allah veriyor gücünü. yoksa afedersin adet kanım bile tutar beni :kedi:

:

benide tutar canım o.
fena oluyrm görünce bikaç kez bayıldım hatta.
gerçi dışardan görene çok komik geliyor ama gel birde sen onu bana sor.
düşünüyrm çocuk nasıl doğurucam ben die

burda da yağmur var.
fırtına çıktı. sel olmasa bari ama bu kez antalya tarafında olucakmış sel.
ordan olanlar varsa dikkat etsin valla

Teşekkürler kızlar yardımınız için bi tane domatis rendeledim harcın içine kaydirigubbakcemile3

Böreklerimi sardım buzluğa attım ama ben uzun süreli bi iş yapınca sol omzumla boynum arası bi yerde feci bi ağrı oluyor nedendir acaba :bbo:

Kociş de maç izliyor sinirleri bozuk oturmuş küçük çocuk gibi kaydirigubbakcemile3

boyun kireçlenmesi olablir cnm sürekli hareket ettir kolunu.
birde saçların uzunsa banyodan sonra dikkat et bence.
geçmezse dr a görün

boyun kireçlenmesi olablir cnm sürekli hareket ettir kolunu.
birde saçların uzunsa banyodan sonra dikkat et bence.
geçmezse dr a görün

Salı günleri kocişin izin günü. Onun da saç dökülmesi problemi var. Sanırım haftaya salı ikimiz de doktora görüncez akannehir
Hem benim boyun ağrım hem de wc den çıkmama sorunum yüzünden kaydirigubbakcemile3 Gece kaç kere kalkıyorum yaaaa

sulfatım canını sıkan bişiler varmı sinirsel olabilir..

yengemde vardı sıkıntıdan boyun fıtığına çevirmiş, ilaç kullandı geçti, ama dolma falan sardımı yani başını öne eğip iş yaptımı uzun süre tutuyo gene ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…