sulfat benimde oluyor böbreklerim çok rahatsız ama bunun için her defasında gidemiyrm dr ye. bende bu formülü buldum çok etkili böbreklerim patlıyordu 2 yıl önce sistik olmuştum.
dene belki faydası olur. gerçi yine de bilemem ama zararlı bişey depil sonuçta.sıcak tutmak lazım tek çözümü bu.
burcu ben araştırmıştım tatlım.
folik asiti yiyeceklerden almak istedim özellikle yeşil mercimekte çok varmış. valla hergün oturup mercimekte yiyemem.bende ilaç şeklinde aldım hiç bir yan etkisini görmedim aksine faydası oldu. ztn şöyle bişey hamilelerde dr ların özellikle önerdiği bişey yani hamilelerde zarar vermiyorsa hiç bişey olmaz demektir.
kansızlığa iyi geliyor saç dökülmesini azaltıyor.
4 ay boyunca kullanıcam 3 hafta oldu benim dökülme çok azaldı
Burcuucm bende yalnızım canımcım korkma benide korkutma
germe beniiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
Sulfatım sağol
Öyle her akşam tatlı yenmez dattt :jeyyar:
Topikteki evli sayısı artıkça çeyiz yerine yemeklerimizi, pasta, böreklerimizi ekliyoruz. Ki ben bunu daha çok sevdim galiba cokacimcoook
Bi zaman sonra da sanırım bebişlerimizin cicilerini, çeyizlerini eklicez en güzeli de o olcak sanırım:asigim:
üffffffff ya ütü yapmam lazımm
burcu gel bi el atıver yaaa
hadi be hacıı
tatlıda veririm
Topikteki evli sayısı artıkça çeyiz yerine yemeklerimizi, pasta, böreklerimizi ekliyoruz. Ki ben bunu daha çok sevdim galiba cokacimcoook
Bi zaman sonra da sanırım bebişlerimizin cicilerini, çeyizlerini eklicez en güzeli de o olcak sanırım:asigim:
iki çeşit hap varmış piyasada biri içinde aynı zamana b12 ve demirde içeriyormuş sanırım dğeri sdece folik asit içeriyormuş...
sulfat, bizde minik minik domatisler doğruyoruz :lepi: ben yazana kadar sen hazırlamışsın zati kuşum :):)
ay burcucum koptum
bak sana şimdi gaz vereyim
sakın içme bişey olursa ayık ol :1shok:
tatlışım bişey olmazgüven bana yaa
atlicam şimdi gelecem oraya yaaa
sonbahar sağol canomm
yaa zor olmuyor mu öyle kazanlı kafamçokkarıştıütüyü açtım kazanı kaynasın bi
sağol şekercimmm kaydirigubbakcemile5cnm benimki folbiol.
gebelikte özellikle bu kullanılıyor.
ayyy bende açayım dedim heycanlaaa ama gel görki aşırı yapmurdan dijitürkte çalışmamaya başladııı kötükedihüsotürkmaxta bir kadın bir erkek varrrrrrrropuyorumnanaktan
Burcuuuuuuuuuuuuuu sen balayı fotolarını ne zaman ekledin? Ben nerdeydim, niye kaçırdım delikafadulden
Şimdi özel mesaj yazcaktım sana da öle gördüm
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?