Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım valla saç dokulmesi içinde bir tavsiyem var folikasit azdır eşinde.
bende de olmuştu tomar tomar dokuluyordu anlamam yani iki tel kaldı desem yeri.
ilaç kullandım folik asit ilacı eczaneden almıştım 2 tl bişey.o kadar azaldı ki dökülme hiç dökülmüyor gibi bişey.
ve ayrıca bu ilacı hamile kalmak isteyen bayanlar 4 ay önceden kullanırsa bebekleri çok zeki oluyormuş kullanımı sadece 4 ay ztn.
hamile kalmadan öncede kullanıcam.
wc ye gitme sebebinde sürekli idrar yapıyor olmansa sıcak tut.
pamuğu ısıt çamaşırına yerleştir sürekli bu işlemi yap birde ütüyü biraz ısıt bir kumaşa sar ayaklarına tut o zamanda geçer.
koca karı ilaçları gibi bişey oldu buda ama dene tavsiye ederim.

Canım aynen dediğin şekilde işte ben de öyle dolma falan sarayım çok ağrıyor.

5-6 aydır böyle inş. bende de fıtık filan yoktur yaaa mafoldumben

bu ne yaa başlığımızdaki kocişler beşiktaşlı galba :)))

bak şimdi mutlu oldum

kızdırmayın renkdaşlarımııı klava:

Nasıl sinirli anlatamam güya fanatik değil kaydirigubbakcemile3

Ama ben fanatik fenerliyim :lepi:

Kociş salı gitcek bakalım dökülme için doktor ne dicek.
Benim wc den çıkamama sorunum idrar sorunu, ben de bi yudum sıvı bişey içeyim 5 dk sonra hemen Üstelik o kadar çok su içiyorum ki akannehir
En az 3 kere doktora gittim bu sorun için tahliller ultrason filan hep temiz çıktı hatta doktor böbreklerin iyi çalışyıor daha ne istiyosun demişti :roflol:
Şimdi evlendikten sonra da bi görüneyim diyorum aynı tas aynı hamam devam çünkü :sinifsinif:

bu arada ağlayan keki eklerken bunuda ekleyim geçen gün brokoli salatasıyaptım ilk defa ama çok hoşumuza gitti tavsiye ederim...

aaaa folik asiti daha evvel duymuştum ama bu kadar faydalı olduğunu duymamıştımm...
bir araştırayım zararı yoksa bende alddırayım yahu. nasıl dökülüyor bilemezsin...

kızlar ağlayan keki yaptım bugunnn :lepi:

tarifi kim vermişti unuttum teşekkür ederim...

resim bende görünmedi balıı

oyy burcucum yapma ama böyle kendini rahatlat biraz hadi ama

buket birde böyle elektirik gidecek gibi göz kırpıyor tv kapanıyor 3 oldu. sinirlerim bozuldu yahu... arka odaya bile giderken tırsıyorum allahım yaa şu nöbetler deli ediyor beni akannehir

nöbetçi bu akşam buketim :çok üzgünüm:
gene huzursuz bir uyku bekliyor beni bu gene

Bebişim geçenlerde de nöbetçiydi dimi? Ne kadar aralıkla nöbet tutuyolar? Varmı öle bi rutin takvim fisfisfis
Bence sen bebiş yap yalnız kalma hiç onla ilgilen :1rolleyes:

Buket eline sağlık canım, ağlayan kek çok güzel yaaa benimki tutturdu illa bugün yap diye.
Daha dün bitti yaptığım :roflol:
Söz verdim yarın yapcam bi daha, belki akşam bi arkadaşımız da gelir ikram ederim en azından

sulfat benimde oluyor böbreklerim çok rahatsız ama bunun için her defasında gidemiyrm dr ye. bende bu formülü buldum çok etkili böbreklerim patlıyordu 2 yıl önce sistik olmuştum.
dene belki faydası olur. gerçi yine de bilemem ama zararlı bişey depil sonuçta.sıcak tutmak lazım tek çözümü bu.

burcu ben araştırmıştım tatlım.
folik asiti yiyeceklerden almak istedim özellikle yeşil mercimekte çok varmış. valla hergün oturup mercimekte yiyemem.bende ilaç şeklinde aldım hiç bir yan etkisini görmedim aksine faydası oldu. ztn şöyle bişey hamilelerde dr ların özellikle önerdiği bişey yani hamilelerde zarar vermiyorsa hiç bişey olmaz demektir.
kansızlığa iyi geliyor saç dökülmesini azaltıyor.
4 ay boyunca kullanıcam 3 hafta oldu benim dökülme çok azaldı

Burcuucm bende yalnızım canımcım korkma benide korkutma
germe beniiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
Sulfatım sağol
Öyle her akşam tatlı yenmez dattt :jeyyar:

Topikteki evli sayısı artıkça çeyiz yerine yemeklerimizi, pasta, böreklerimizi ekliyoruz. Ki ben bunu daha çok sevdim galiba cokacimcoook
Bi zaman sonra da sanırım bebişlerimizin cicilerini, çeyizlerini eklicez en güzeli de o olcak sanırım:asigim:

:lepi::lepi::lepi::lepi:

bu arada tatlı çok gzl görünüyr.
ellerine saplık canım.

topicte evli sayısı artıyor ama benim zaman sanki hiçç geçmiyor daha uzun bir süre bekarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…