Kociş de maç izliyor sinirleri bozuk oturmuş küçük çocuk gibi kaydirigubbakcemile3
Salı günleri kocişin izin günü. Onun da saç dökülmesi problemi var. Sanırım haftaya salı ikimiz de doktora görüncez akannehir
Hem benim boyun ağrım hem de wc den çıkmama sorunum yüzünden kaydirigubbakcemile3 Gece kaç kere kalkıyorum yaaaa
sulfatım canını sıkan bişiler varmı sinirsel olabilir..
yengemde vardı sıkıntıdan boyun fıtığına çevirmiş, ilaç kullandı geçti, ama dolma falan sardımı yani başını öne eğip iş yaptımı uzun süre tutuyo gene ağrısı
bu ne yaa başlığımızdaki kocişler beşiktaşlı galba :)))
bak şimdi mutlu oldum
kızdırmayın renkdaşlarımıııklava:
canım valla saç dokulmesi içinde bir tavsiyem var folikasit azdır eşinde.
bende de olmuştu tomar tomar dokuluyordu anlamam yani iki tel kaldı desem yeri.
ilaç kullandım folik asit ilacı eczaneden almıştım 2 tl bişey.o kadar azaldı ki dökülme hiç dökülmüyor gibi bişey.
ve ayrıca bu ilacı hamile kalmak isteyen bayanlar 4 ay önceden kullanırsa bebekleri çok zeki oluyormuş kullanımı sadece 4 ay ztn.
hamile kalmadan öncede kullanıcam.
wc ye gitme sebebinde sürekli idrar yapıyor olmansa sıcak tut.
pamuğu ısıt çamaşırına yerleştir sürekli bu işlemi yap birde ütüyü biraz ısıt bir kumaşa sar ayaklarına tut o zamanda geçer.
koca karı ilaçları gibi bişey oldu buda ama dene tavsiye ederim.
canım valla saç dokulmesi içinde bir tavsiyem var folikasit azdır eşinde.
bende de olmuştu tomar tomar dokuluyordu anlamam yani iki tel kaldı desem yeri.
ilaç kullandım folik asit ilacı eczaneden almıştım 2 tl bişey.o kadar azaldı ki dökülme hiç dökülmüyor gibi bişey.
ve ayrıca bu ilacı hamile kalmak isteyen bayanlar 4 ay önceden kullanırsa bebekleri çok zeki oluyormuş kullanımı sadece 4 ay ztn.
hamile kalmadan öncede kullanıcam.
wc ye gitme sebebinde sürekli idrar yapıyor olmansa sıcak tut.
pamuğu ısıt çamaşırına yerleştir sürekli bu işlemi yap birde ütüyü biraz ısıt bir kumaşa sar ayaklarına tut o zamanda geçer.
koca karı ilaçları gibi bişey oldu buda ama dene tavsiye ederim.
kızlar ağlayan keki yaptım bugunnn :lepi:
tarifi kim vermişti unuttum teşekkür ederim...
oyy burcucum yapma ama böyle kendini rahatlat biraz hadi ama
nöbetçi bu akşam buketim :çok üzgünüm:
gene huzursuz bir uyku bekliyor beni bu gene
bu arada ağlayan keki eklerken bunuda ekleyim geçen gün brokoli salatasıyaptım ilk defa ama çok hoşumuza gitti tavsiye ederim...
sonbahar herbişeyi biliiyon kızz
:1sho
valla çok ama çok güzel görünüyor buket kekinde öle salatanda
sen artık imzandan yemek yapmayıda öğrenecemiii değiştir
:lepi:
Topikteki evli sayısı artıkça çeyiz yerine yemeklerimizi, pasta, böreklerimizi ekliyoruz. Ki ben bunu daha çok sevdim galiba cokacimcoook
Bi zaman sonra da sanırım bebişlerimizin cicilerini, çeyizlerini eklicez en güzeli de o olcak sanırım:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?