cnm ALLAH kavustursun benmde kuzenm geldı dunkizlar annemler suan ucuyorlar...
ben de merak icindeyim... inmeden onlar sag salim uyku yok bana
coks aglıklu gorunuyorbu arada ağlayan keki eklerken bunuda ekleyim geçen gün brokoli salatasıyaptım ilk defa ama çok hoşumuza gitti tavsiye ederim...
ilk bunu gorumcem eltım kaynanam bekarken gıze geldı ozaman ogrenıp ıs cıkısı acele yaptım guzel oldu bıdaha tutturamadım yakızlar ağlayan keki yaptım bugunnn :lepi:
tarifi kim vermişti unuttum teşekkür ederim...
bukeet alıntıdan gördüm şimdi canım eline sağlık salatada kekte güzel görünüyor. bişi dicem, brokoli salatasına ayrıca sos hazırladın mı canım yoksa sadece limon mu sıktın?
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Iyi ki dogdun Gülay...
Gülaycımmmm
mutlu yıllar...
ben yatıorummm kızçeler
herkese iyigeceler
gülaya da iyi seneler bebişiyle birlikte geçireceği ilk yaşıı :))
iyi geceler pashimm
GÜLAY doğum günün kutlu olsuunn nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlaraa
günaydın kızlarr
GÜLAY CI ğım doğum günün kutlu olsun
boy boy bebelerin olsun
gülay iyiki doğdunnn bebişin sevdiceğin ve ailenle sağlıklı mutlu nice senelere.....
gülaycım yeni yaşında bebişini sağlıkla kucağına alırsın inaşllh. kocacınla hep mutlu ol canım. İyiki doğdun..
günaydınnn
gülayyy en çıtır annee doğum günün kutlu olsun doğum günü hediyen nasıl olsa içinde o yüzden hediye almadım sana lülülülülülü sağlıklı mutlu yılların olsun inşş...
glcnn bilmiom ben hiç hamile kalmadım ama 1 hafta belirtiler için erken değilmi. hoş türk filmlerinden hatırladığım göre kız 1 gün sonra istifra etmeye başlıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?