Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar..
bişi söyliycem ama gülmeyin lütfen....
iliskiden bi hafta sonra eğer ki hamileysen hamilelik belirtileri görülmeye başlar mı?
benim dünden beri sebepsiz yere acayip midem bulanıyo...

gülay iyiki doğdunnn bebişin sevdiceğin ve ailenle sağlıklı mutlu nice senelere.....

kizlar annemler suan ucuyorlar...
ben de merak icindeyim... inmeden onlar sag salim uyku yok bana
cnm ALLAH kavustursun benmde kuzenm geldı dun
ama onlar didim caprice gıttı ordan geldi
bu arada ağlayan keki eklerken bunuda ekleyim geçen gün brokoli salatasıyaptım ilk defa ama çok hoşumuza gitti tavsiye ederim...

coks aglıklu gorunuyor
kızlar ağlayan keki yaptım bugunnn :lepi:

tarifi kim vermişti unuttum teşekkür ederim...
ilk bunu gorumcem eltım kaynanam bekarken gıze geldı ozaman ogrenıp ıs cıkısı acele yaptım guzel oldu bıdaha tutturamadım ya

gülaycım yeni yaşında bebişini sağlıkla kucağına alırsın inaşllh. kocacınla hep mutlu ol canım. ıyiki doğdun..

bukeet alıntıdan gördüm şimdi canım eline sağlık salatada kekte güzel görünüyor. bişi dicem, brokoli salatasına ayrıca sos hazırladın mı canım yoksa sadece limon mu sıktın?

glcnn bilmiom ben hiç hamile kalmadım ama 1 hafta belirtiler için erken değilmi. hoş türk filmlerinden hatırladığım göre kız 1 gün sonra istifra etmeye başlıodu

günaydınnn
gülayyy en çıtır annee doğum günün kutlu olsun doğum günü hediyen nasıl olsa içinde o yüzden hediye almadım sana lülülülülülü sağlıklı mutlu yılların olsun inşş...

bukeet alıntıdan gördüm şimdi canım eline sağlık salatada kekte güzel görünüyor. bişi dicem, brokoli salatasına ayrıca sos hazırladın mı canım yoksa sadece limon mu sıktın?

Canım ben brokolileri buharda haşladım. sonra üzerine sarımsak sirke zeytinyağı tuz ve limonlu sos hazırlayıp öyle sevis yaptım...
Esma demek ağlayan kekin sende bööyle bir anısı var:lepi:

Gülaycımmmm

mutlu yıllar...

ben yatıorummm kızçeler

herkese iyigeceler

gülaya da iyi seneler bebişiyle birlikte geçireceği ilk yaşıı :))

iyi geceler pashimm

GÜLAY doğum günün kutlu olsuunn nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlaraa

günaydın kızlarr

GÜLAY CI ğım doğum günün kutlu olsun
boy boy bebelerin olsun

gülay iyiki doğdunnn bebişin sevdiceğin ve ailenle sağlıklı mutlu nice senelere.....

gülaycım yeni yaşında bebişini sağlıkla kucağına alırsın inaşllh. kocacınla hep mutlu ol canım. İyiki doğdun..

kızlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim sabah sabah çok mutlu oldum ve acaip şımardım opuyorumnanaktan

dün ve önceki akşam dr daydık önceki akşamı anlatiim önce özel dr a gittik bebeğimi kese içinde gördüm ve henüz 5 gündür kalbi atıo kızlar o kadar duygulandımki kuzenim yanımda eşim içerde biz kuzenle nasıl ağladık o kalp atışlarını duyunca Allahım isteyen herkese tattırsın sona ilk resmini aldık meleğimin :kedi:

dünde kan aldırdım 6 tüp kan aldılar oyy kolum hala ağrıo yorgan iğnesi gibiydi :)

yupiii hihoyyyt

topik düzelmiş

günaydın kızlar cok özledim sizi, hayatımda bir boşluk oluştu yaa KK giremeyince :içelim:

gülçin benim bildiğim hamilelik belirtilerinin en az 2 ve 8 hafta aralıklarından sonra beliriyor. yani önce bebiş rahime düşecek yerleşecekte öyle mide bulantısı mimiş ağrıları sık idrara çıkma vs. şikayetleri başlayacak. Evhamlanma canım eminmisin sen?

ayy kıyamam gülay ya ne mutlu sağlıkla bebeğini kucağına almayı allah nasip etsin farklı bir duygudur dimi

gülay, ay nası özendiriyosun yaaa opuyorumnanaktan Allah isteyen herkese nasip etsin.
6 tüp mü aldılar çüş, nası dayandın anacım

aminnnnnnnn kızlar evet çok farklı içinde bişeyin kalbi atıo henüz mercimek kadar ama kalbi atmaya başlamış mükemmel bişey çok sağlıklı bi gebeliğin var dedi dr um saolsun çok rahatlattı beni ve bennnnnnn bu cuma aplama gidiorummmmm

(dr a dedimki seyehat engelim varmı dedim adam baktı sen hasta deilsin gebesin dedi kaydirigubbakcemile3 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…