Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gülaycım dogüm günün kutlu olsun cnm nice mutlu seneleree

saol canımmmmmmmmmm çok teşekkürler ya en mutlu doğumgünüm bu sene sabah bi ablam bi kankim kutladı sadece die üzülüodum:) tabi gece eşimde kutladı ama dediki cuma gitceen için cezalandırıorum gelince vercem hediyeni dedi

Şeniz canım çok tenk yuuuu
aliyim o zaman psikoloji kitaplarınında tadı başka yaa seviyorum ben :lepi:
canım pırpır ile tırtır burcunun taktığı isimlermişkaydirigubbakcemile3 bizimki pırpır kocalarımızınki tırtır :kedi: :kedi:
burcu nerdesin, çomak soktun kuyuya

yani bilgisayar kulanmam radyasyon açısından bide hamilelikle ilgili çok araştırma kimseyle muhattap olma konuşman gerekn tek kişi benim gebeliğinle ilgili dedi millet korkutuo ya ondan sanırım

çok mantıklı doktorunun söeldikleri canım.
sakın doğum videosu falan izleme.
ben bide normal doğum izledim

ah ah....
fisfisfis

canım onu bende izledim ben çocuk gelişimi mezunuyum herşeyi biliorum bu daha kötü inan:)

psoriasis kuzum noldu sana adres falanda sordum kaç kere cvp vermedin hayırdır yaw

of evet ya
benim anneme bi altın borcum var
akşamda dio altın fırlamş
amann anne dedim düğünler bitti boşver
alakam yok dedim altınla
yaa dedi bana var
haha dedim anne kız arasında borçmu olar aşkolsun

Canlarım okuyamıyorum kusura bakmayın önce dişlerimi yaptırıyorum bu sebeple tüm dişlerim aşındırıldı üst dişlerim alttan da 5 tanecık Berbat haldeyım acım var ve damklarım çok kötu.Bu arada adet oldum ve adetten bır gun önce genital bölgemde mantar gıbım şeyler oldu kaşıntı ve beyaz beyaz plaklar sanırsam mantar adetle bırlıkte çkeılmez oldu krem kullandım eczaneden aldım yıkandım ama kaşıntı az geçtı plaklar geçmedı bugun d edoktora görunucem

günaydın kızlaaaaarrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus

vee doğum günü annesine bi pastada benden .....

Eklentiler

• $gülayın pastası.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 43
canım onu bende izledim ben çocuk gelişimi mezunuyum herşeyi biliorum bu daha kötü inan:)

psoriasis kuzum noldu sana adres falanda sordum kaç kere cvp vermedin hayırdır yaw

Canım okumadım kı tatlım kuur abakma özel mesaj atarım tatlım.Bu arada bende nıhalın hedıyesını aldım ne zamn göndereyım

günaydın kızlaaaaarrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus

vee doğum günü annesine bi pastada benden .....
oyy saol bitanemmmmmmmm :) Şeniz

Canım okumadım kı tatlım kuur abakma özel mesaj atarım tatlım.Bu arada bende nıhalın hedıyesını aldım ne zamn göndereyım

tamam bitanem rica ederim okuyamadıını tahmin ettim zaten kuşum bekliorum ben. bu arada çok geçmiş olsun mantar zor oluo yaw

gülay, hangi hastaneye gidiyosun, özel mi?

canım özel muayenehanesine gittiğim dr zekai tahir burak ta çalışıomuş ben özele bi görmek için gidicem bebişimi sanırım tabi hep haberdar olcak dr um durumumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…