Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız mandalinim sorma gözümün önünde ayılıp bayılan koca göbüşlü hamileler ben dua ede ede dayandım walla son anda baktım ohh son tüp dedim onuda aldı bitti ama iğne çok kalındı ağrıo kolum hala

parpalım gordum cnm cokta uygunmuşş ama yakınımda o marketten yok

off cnm sıkkınmafoldumben

gunaydınn

gülayım aılenle sağlıklı mutlu uzun ömurler ınş cnm
nıce yıllara

saol canımın içi Şeniz dün aklım hep burdaydı gitsemde kızlara anlatsam diip durdum hep dr çok işin olmadıkça nete girme dedi nasıl dinlicem bu sözünü bilmiorum

opuyorumnanaktangünaydın cümleten

GÜLAYCIMMM nice mutlu yıllara a.s.

saol bitanemmm Şeniz

İyi Ki Doğmuşun Gülay İyi Ki Doğuracan Gülaayyyy:roflol::roflol:
Birdahaki yaşını kucağında bebişinle kutla inşallahhh güloşummm

gülaycım sadece tüpü değiştiriyor değil mi aynı iğneyle devam ediyor (ürkek mandilin smileyi)

gülayım..............
doğum günün kutlu olsun.
hayırlı yaşların
güzel bebişlerin olsun inşşşşşşşşşşş

evet canım tüpü değiştirio sadece anam 6 kere delse bugün gelemezdim heralde kaydirigubbakcemile3

sinayımm saol bitanemm darısı sanaaa :jeyyar:

aminnnnnnnn lahanam darısı bütün isteyenlere

oyyoy bu sene doğumgünümü bile unuttuğumu aplam duyarsa çok kızar bana:)

canımcım hani ...cehennemin dibine git diye bi kitap okuyordun ya onu sevdin mi kuşum, dün görünce sen aklıma geldin. Alsam mı onuda bilemedim, tavsiye edimisin?

geçmişe baktım aklım karıştı yaww
Burcuuu ne diyon kuzum sen tırtır pırpır google a yazdım neymiş bu pırpır die aha bu çıktı

yani bilgisayar kulanmam radyasyon açısından bide hamilelikle ilgili çok araştırma kimseyle muhattap olma konuşman gerekn tek kişi benim gebeliğinle ilgili dedi millet korkutuo ya ondan sanırım

canımcım hani ...cehennemin dibine git diye bi kitap okuyordun ya onu sevdin mi kuşum, dün görünce sen aklıma geldin. Alsam mı onuda bilemedim, tavsiye edimisin?

mandilinim kusura bakma yaa dün bi yazdım kaçtımŞeniz
sonra birikmiş dosyalar vardı masa üstünde onlara daldım akşama kadar takip edemedim
evet canım kitap bi harika roman tarzı değil yalnız onu söleyim
hani şu tavuk suyuna çorba die bi kitap vardı okudun mu bilmem onun tarzında
kısa kısa kesitlerle örnekler vererek hayatı anlatmış
eğer psikoloji tarzı kitapları seversen oku derim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…