Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Selamlar opuyorumnanaktan

Gülaycım doğum günün kutlu olsun canım. Bebeşinle eşinle nice mutlu senelere inş.

Ayyy nasıl bi yağmurdur yaaa sabahtan beri maşallah durmadı hiç

Hastayım ben de aylık regl sancılarımı çekiyorum. Üstelik akşam misafir var kocişin bayan bi öğretmen arkadaşı gelcek. Aslında kocişten çok biz arkadaşız 5 yıldıır kaydirigubbakcemile3 Evin süpürülmesi lazım ama baktım ki süpürgenin toz torbası dolmuş taşmış bile. Bu yağmurda kim çıkıp alcak :umursamaz: Sanırım öyle pis kalcak

Buzlukta böreğim var yanına da şimdi bi tatlı bişey yaparım başka da bişey yapasım yok.

pıtırım burda hava kötü walla bende çıkmayı çok istiodum ama çıkamadım malesef

sulfatım senin yerinde evimde olmak isterdim şu an valla

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gülay hamile misiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:

off gülay bende valla
allahtan annemler çarşıya gelicekti
onlarla takılcam biraz
vakit geçer bugünde

pıtır ben senin işini anladıysam arap olayım ...
ikide bir çrşıya iniyon
canın istediğinde geç geliyon
istediğini yapıyon...

kuşum kendi şirketinizde sen bizi kandırıyon he...
maaşallah valla

hehe
valla tek başıma çalışmanın avantajımı diim
yoksa uzun süre çalışmanın avantajımı diim
patronun kızı gibi görmesimi diim
yani aslında işim çok rahat
gidip gezip geliom kaç saat adam bişi demio
ama işte benim başka sorunlarım var ondan cinleniom bazen
mesela her iş bana bakıo burda
ben olmadan bi gün yapamıolar
o yüzdende rahatım yani biraz
az önce adam kendi dio bana kalsa burası ooo:)

sınayyy:roflol: sus nan nasıl ısınıyon dıycemm baslıycam resım yapmaya en ıyısı sus:jeyyar: anlaıdm benn
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Allah seni davul etmesin emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yine şahaser çizmişsin
ayaklarınıda ordamı ısıtıyosun kaydirigubbakcemile3
He valla Konya çok soğuk yaa böcük bilir bak -tatlicadiarzu-
sinay ne buyuk salon öyle kız o
ayy evet salonum acayip geniş toplam 9 m2 halı serdik bana mısın demedi masanın altı boş kaldı bide üstelik kafamçokkarıştı

bi de salata yap kuşum sulfatım.

bak ben gelirsem salatasız çay kabul etmem hı...

Evet canım şimdi ben de aklımdan patates salatasını geçiriyordum. Onu da yapayım ben de çok severim zaten. Yaaa aslında kafamdaki menü böyle değildi daha çok şey hazırlamayı düşünmüştüm ama ağrım var yapacak keyfim de yok :umursamaz:

Sen bana gel istediğin salata olsun neler hazırlarım ben sana Şeniz

sulfatım senin yerinde evimde olmak isterdim şu an valla

Vala bu havada ve bu ağrılarla ben de evde olmaktan mutluyum kaydirigubbakcemile3

gülaycım,Tüm güzellikler yeni yaşınla birlikte gelsin..nice mutlu senelere güzel anne opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…