hı hı eve öle canmGünaydinlar :)
canim benim sagolasin...
bu arada seninle cok ortak noktamiz var
benim kuzende caprise gitmisti
cok gecmis olsun canim
dkb canım çok teşekkür ederimm darısı sana önce evlen sona istediin zamanda hemen bebişin olsun :) Rabbim kimseye aratmasın ...
dkb yesıl erığım yazıyoda aklıma hep şu gelıyo
yeşil erığim benım içine hapsolmuş cekırdeğının senın...:asigim:
sınayyy:roflol: sus nan nasıl ısınıyon dıycemm baslıycam resım yapmaya en ıyısı sus:jeyyar: anlaıdm benn
gulçın kac bardak su ıctın bakım
kızlar ablamın selamı war hepinize
esma özellikle sana opuyorumnanaktan
pofuduk poğaça
malzemeler: 1 yumurta,1 çay bard ayçiçek yağı,1 su bard ılık su, yarım paket yaş maya,1 tatlı kaş tuz,1 tatlı kaş şeker,4 su bard un, 60 gr tereyağ
iç harcı için: beyaz peynir.
önce tereyağ oda sıcaklığına gelecek. yarım paket yaş mayayı 1 çay bard ılık suda eriticez. geniş bir kaba ayçiçek yağı,mayalı su , süt,tuz,şeker,ve yumurtanın akını vede unu ekleyelim yağurmaya başlayalım. baktınız un az geldi hamur cıvık göz kararı ekleyin ele yapışmayan bir hamur olacak. sonra bu hamurdan parçalar kopararak 8 bezeye ayırın. unlanmış tezgahta her bir bezeyi tabak büyüklüğünde açın. sonra her bir açtığınız hamurun arasına tereyağ sürün kat kat üstüste koyun en üsttekine tereyağ sürmeyin. hafif un serpiştirin ve bu sefer hepsini 60 cm çapında açın yani büyütün yaklaşık yuvarlak büyük tepsi gibi olcak tek katmış gibi görüncek. sonra enine ve boyuna kesin 4 parçaya ayrıldı. ayrılan parçalarıda 3-4 parçaya ayırın bıçakla kesin. (hani sigaraböreği yaparken yufkayı nası kesioruz aynen öle üçgen parçalar olacak) geniş kenarına peynir koyun ve sigara böreği sarar gibi sarın kızlar eğer baktınız çok büyük görünüolar ortadan kesebilirsiniz benim bir tabaktakiler kesmdiklerim öbürleride kestiklerim. üzerlerini bir bezle örtün 30 dk mayalansınlar. sonrada 180 derece fırında pişirin üstlerinde yumurta sarısı sürmeyide unutmayın afiyet olsunnnn
densem getıren göturen saolsun
yarın anneme babama kavusuyorum ınş :Saruboceq:sositososito
mandilin benim ev böle salonla mutfak duvarları bitişik eğer salon soğuk olursa mutfağa yansır yanii
oyy kocam dizimde uyuyor şu andaaa:asigim:
Gülaycım doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana mutluluk huzur ve bol para geitrsin sağlık geitrsin
Allah seni davul etmesin emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yine şahaser çizmişsin
ayaklarınıda ordamı ısıtıyosun kaydirigubbakcemile3
kocası gelmişte bize hava atıyiiiir :dilcikar:
yaa bende şimdi evde olmak isterdim elimde kahveyle yağmurda yağıyor mis gibi. :1rolleyes:
Gülay nice mutlu yıllara a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?