kızlar acil cvp yazıcı alıozda buraya tonerli
hp mi samsung mu:S
Gülaycımmmmmmmmmm iiyikiii doğdunnnnnnnnnnn
TAbikiii HP toz tonerli lazer alınn dolum yaptırma şansın yüksek olsunn yerimsenibenkızlar acil cvp yazıcı alıozda buraya tonerli
hp mi samsung mu:S
Ben samsung 4521 kullanıyorumm. Yazıcı, fotokopi, fax, scanner hepsi bir arada ...
aynen bizim evde ara kat sağ sol üst ısınıobızım kombı ECA cok memnunuz ve derecelı deıl 1 2 3 dıe gıdıyo suan 1de mesela ev ılık 2de cok sıcak oluyo
15 yıldr vardır belkı bıkez 3e aldık
evın bulunduğu konumda cok önemlı
bız orta kattayız ve her tarafımız kaaplı en yuksek 250 tl ödedık
ve tüp ve elektrıkten cok ekonomık
ev alırken orta katlardan alın kızlar
3 asağıda var bızım 3 ust kat var yanlarda yakıyo fırın gıbı ev
catı ve zemın kat asla ısınmıyo
hayır canım ev komple doğalgaz yazın ocak ve banyoda kullandık 6 ila 8 TL arası ödedik artı yeni evlenmiştik banyo hergün üç defa açılıodu düşün artık :roflol::roflol::roflol:sinay doğalgazı sadece ısınmada mı kullanıyorsunuz yoksam ocak ve banyoda dahil mi? 6-8 lira çoook iyi. Hem evinizde muntazammış bence işte gündüzleri en ılık düşük derecede bırakırsın canım gelince yükseltirsin :lepi: bu ay bi bak bakalım kaç gelecek faturanız ona göre karar verirsin zaten.
Baktın olmuyo her gün ısınmaya misafirliğe gidersin görümcengillere falan
hee:roflol: o bulunduğum giriş yerden ısıtma petek yok orda ayaklarımı ısıtıyom boy aynasının karşısında saçıma başıma bakıom :)):roflol::roflol:sınayyy o cin ayşede sen msın:roflol:
kızım öyle bulunmazzzz bune kii :roflol:
onlar benim lakaplarımmm :roflol::roflol:
tımam hpyi seçim bari:)
Balıkesirde gönenjet diye kartuş dolum yeri olması lazımm yerimseniben
Onlar iyi dolumcuu :lepi:
afferrin kız güzel oldumukaydirigubbakcemile5burcuözgeee işlem tamam:)
gördüm gördüm kuzum sositosositoburcu yazdım sana işlem tamam okudunmu
aynen bizim evde ara kat sağ sol üst ısınıo
hayır canım ev komple doğalgaz yazın ocak ve banyoda kullandık 6 ila 8 TL arası ödedik artı yeni evlenmiştik banyo hergün üç defa açılıodu düşün artık :roflol::roflol::roflol:
hee:roflol: o bulunduğum giriş yerden ısıtma petek yok orda ayaklarımı ısıtıyom boy aynasının karşısında saçıma başıma bakıom :)):roflol::roflol:
ne bilem google a yazdım pırpır die senin isimde bi hoşmuş ilahi burcu annem çocukken bizi banyo yaptırırken un kurabiyesi die severdi kadıncağız şimdi görse un kurabiyesini şaftı kaymışş bide doğum yapsam karnıyarık böreği die sever herhalll:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gülçin benim bildiğim hamilelik belirtilerinin en az 2 ve 8 hafta aralıklarından sonra beliriyor. yani önce bebiş rahime düşecek yerleşecekte öyle mide bulantısı mimiş ağrıları sık idrara çıkma vs. şikayetleri başlayacak. Evhamlanma canım eminmisin sen?
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:daha çok ısınıon böcükkk:roflol::roflol:sinay ıyı işte hem ısınıp hem süslenebılıyon
nan amma cok banyo edıyon demekkı:jeyyar:
üşütme dıkkt et
oyy kocam dizimde uyuyor şu andaaa:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?