Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay sorma ben her hafta orjinal kartuş almaktan bıktım
artık dün resti çektim
aaa dedim artık alalım ama bi kaç defa söledim kulak arkası etti patronum ama bana sinir geldi kartuş almaktan
tonerli alalım dedim hem daha hızlı
şimdi kullandğımda hp
dur bakam şimdi karar vercez
çok fonksiyonlular çok pahalı bea

aynen bizim evde ara kat sağ sol üst ısınıo
hayır canım ev komple doğalgaz yazın ocak ve banyoda kullandık 6 ila 8 TL arası ödedik artı yeni evlenmiştik banyo hergün üç defa açılıodu düşün artık :roflol::roflol::roflol:
sınayyy o cin ayşede sen msın:roflol:
hee:roflol: o bulunduğum giriş yerden ısıtma petek yok orda ayaklarımı ısıtıyom boy aynasının karşısında saçıma başıma bakıom :)):roflol::roflol:
kızım öyle bulunmazzzz bune kii :roflol:
onlar benim lakaplarımmm :roflol::roflol:

ne bilem google a yazdım pırpır die senin isimde bi hoşmuş ilahi burcu annem çocukken bizi banyo yaptırırken un kurabiyesi die severdi kadıncağız şimdi görse un kurabiyesini şaftı kaymışş bide doğum yapsam karnıyarık böreği die sever herhalll:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

burcuözgeee işlem tamam:)
afferrin kız güzel oldumukaydirigubbakcemile5

burcu yazdım sana işlem tamam okudunmu
gördüm gördüm kuzum sositososito

allah seni ne etmesinnn :roflol:

sinay ıyı işte hem ısınıp hem süslenebılıyon
nan amma cok banyo edıyon demekkı:jeyyar:
üşütme dıkkt et

Toprağımm çalışınca hakket zor oluyor ve zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunn bilee :bbo:
Ama evde olmanında avantajları var tabii hergünün serbest rahatt istediğin saatte temizlik yap yemek yapp :kedi:
Ama 1 sene oldu evdeyimm sıkıldımm artık bende çalışmak istiyorummm :umursamaz:

Sinayy cadısıı inşallahh sizinde en yakın zamanda kendi eviniz olurrr Şeniz
Şaka bi yana walla çok zor hem ev kirası bide doğalgaazz çok zorr bak doğalgazada zam gelmişş Allah yardımcınız olsunn :sinifsinif:
Ben kömür sobası yakmaya kararr verdimm :umursamaz:

emin değilim tabii de ne biliym mandişşş,bi sebep bulamayınca ona yordum bende hemen,
sanki bi kerede hamile kalacakmışım gibi :roflol:

bızım 2.kattakı komşu evını satıyo
kaça bılmem ama ev süper
4+1 bızım gıbı buyuk ve güzel tasarımlı
almak ısteyen el kaldrsın
ohh cok şükür kurtulcaz onlardan cok rahatsız edıyorlardı

sınayyy:roflol: sus nan nasıl ısınıyon dıycemm baslıycam resım yapmaya en ıyısı sus:jeyyar: anlaıdm benn

gulçın kac bardak su ıctın bakım

ben geçmişi bitirene kadar öğlen olduakannehir
dünde giremedim bütün gün
bilgisayarım uff oldukaydirigubbakcemile3 çok şükür düzeldi
çoook özledim bi günde siziopuyorumnanaktan
gülaycım doğumgünün kutlu olsun canım
Allah sağlıklı mutlu huzurlu eşinle ve bebişinle geçireceğin uzun bi ömür nasip etsin inşallah:Saruboceq:
iyiki doğdun canımmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…