Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beta en guzel keyıf sende desene

bende yemek yedım yada yemış gıbı yaptım patrn yokken her topıce yetısmeee calısıyom
ağzımda şeeker
Evett ama içeridede 2 sepet dolusu ütüm var..Yıkanacak çamaşırlarım ve temizlik yapmam lazımm :sinifsinif: ama ben hala tembellik keyfi yapıyomm kaydirigubbakcemile3
al işte zengin insan bu
işte bu zengin
Çok zengin değilim ama keyif bendee kaydirigubbakcemile3
kimse beni duymuyooooooo:a015:
Nolduu kuzum ne dedin kii :uhm:
Evet hemşom baya yağdıı ama hala kara kara bulutlar geziniyor :sinifsinif:
Bugün bizimde pazar var ama uzak gidemicem şahsenn :umursamaz:

beta ütü yapmaktan bıde bulasık yıkamaaktan nefret ederım ben
sımdıden kalksan ıyı olur:gitme:

BÖCÜÜM 100 adeti 129,80 lira
200 tane yaptırcam 259,60 lira

ama ben 250 vercem dicem
adam da kabul etcek

beta maşallah de sen yine de
kaşı totonu

ben de evde oturup kıçımı devirip yatmak yatmak yatmakkkkkk
istiyorum
o kaaa param olsun ki
ütüyü de kadın yapsın

oyyy oyy açtım dinliyorum sıcacık çayım yanınada bi w.st.n light

Derin Bir Nefes Ki Aşk SaNA Benzer....

nurettincilerim hepinizi öpüyorum.. kaydirigubbakcemile5

gülaycım,Tüm güzellikler yeni yaşınla birlikte gelsin..nice mutlu senelere güzel anne opuyorumnanaktan

saol canım benimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

gülaay ne zaman gelio bebiş hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

25 haziran bitanem hayırlısıyla :)

ne 1aymı kaldı

yoksa sendemı lan herkez hamiş ya

aa ne iyifikir
bende dogmgunu kızı gulaya sorsam

tam senlık bişey sen böle sevıyon cunku

sorma kuşum sen bana ne istiosan onu al :) eşimde hediye bebiş gelince değişti mecburen dedi ama ben bebişe deil bana özel bişi istiorum yaaa

ya burda hamiş var delüüü bende istiorum domatis çorbasııııııııı :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ohh keyfine kurban...
Rabbim hiç eksik etmesin inş...
ama betoş sen neden bu kaaaaaaaaa kocaman yazıyorsun.gözlerim kamaşıyor valla...
Lahanam bu keyif iş bulana kadar devam eder sonrası malümm :sinifsinif:
bu arada bende küçük çıkıyo yaa ne kadar büyükkii :umursamaz:

al işte
öbür zengin de sen

bi zengin betuş
dier zengin sen
dier zengin de yazmalı

çalışmayan garuların hepisi zengin
kaydirigubbakcemile3 Bi örgüm eksikk onada yakında başlıcam arkadaşım doğum yapacak bebek battaniyesi örücemm onaa :hulya:
tamam kuzuucum heycanla bekliyorum fotolarını yerimseniben

bende bir yandan börek yapıyorum tatlımı yaptım attım dolaba... :1rolleyes: 4 çeşit yeterlimi sizce kızlar...
Neler var menündee tatlı olarak ne yaptınn :kedi:
bu arada betüş

ben clipsomu 249 taleye almıştım ya
430a satıyorlardı

şimdi 305 liraya satıyorlar
Öfff hala çok pahalıı yaa :umursamaz:
Bu gidişlee alamıcamm :sinifsinif:
beta duduklun yok mu cok büyük bı eksıklıkmış bende onu alsın sana
Evet böcüküm yok malesef onu almaya param kalmamıştı ama annemde fazla varmış onu alıcam artık eski tiplerdenn :sinifsinif:
beta ütü yapmaktan bıde bulasık yıkamaaktan nefret ederım ben
sımdıden kalksan ıyı olur:gitme:
Bugünde sallıcam galibaa benimde hiç yapasımm yokk :umursamaz:

kızlar ağlayan keki yaptım bugunnn :lepi:

tarifi kim vermişti unuttum teşekkür ederim...

borcamda yapınca daha da farklı durmuş. dün benden ağlayan kek tarifini kim istemişti yaa, getirdim bugün pashmi sen olabilir misin?

bi de gamze'nin poğaçasındaki ılık süt yada su (1 su bardağı imiş)

bu arada ağlayan keki eklerken bunuda ekleyim geçen gün brokoli salatasıyaptım ilk defa ama çok hoşumuza gitti tavsiye ederim...

brokoli hiç sevmem ama görüntüsü güzel görünüyor

kızlar altın fırladı valla ya tutabilene aşk olsun

bugün çeyrek aldım 85 TL. olmuş :1shok: adam 100'ü bulur dedi

gülaycım iyiki doğdun canım
yeni yaşını bebeğin, eşin ve ailenle kutlaman dileğiyle
nice uzun sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara er inşallah...

Ayyy benim kociş de tutturdu kpss ye hazırlayayım seni diyo kaydirigubbakcemile3

Matematik çalışmaya başlıcakmışız. Zaten diğerlerine kendim çalışabilirim de matematik özürlüyüm :roflol:

al işte
öbür zengin de sen

bi zengin betuş
dier zengin sen
dier zengin de yazmalı

çalışmayan garuların hepisi zengin

Ayyy öyle zenginim ki krediyle ev alabildik anca. Ev için bütün takıları bozdurmak zorunda kaldık. Hatta öyle zenginim ki ben bu dönem çalışmıyorum diye kociş iki kişilik çalışıyor. Herkesin evinde keyif yaptığı saatte özel derste geziyor. Çok zenginim dimi beee edoş

Şaka bi yana allaha çok şükür kendimize yetiyoruz ve mutluyuz yerimseniben

tamam kuzuucum heycanla bekliyorum fotolarını yerimseniben

bende bir yandan börek yapıyorum tatlımı yaptım attım dolaba... :1rolleyes: 4 çeşit yeterlimi sizce kızlar...

Ayyy daha ne olsun kuzucum kaydirigubbakcemile5
Senin de akşam misafirin var galiba. Ben hastayım valla kendime hayrım yok misafire nasıl olsun kaydirigubbakcemile3
Ama yapcam yine bişeyler tabii

ben geldimm ama ben okudukça siz yazıyosunuz ben yetişemiyorum

şimdi gidip bulaşık makinesini boşaltmam lazım, sonra gelince gene geçmiş okurum artık, bi ara görüşrğüüzz

ya bişi dıycem benım 20lık dişim ağrımıyoda ust kısmı olurya et kısım
yarısı ıcerde tmm mı dişimin
sımdık diş deılde etim ağrıyo
ağzımı bıle zor acıyom
gecede cok sıkıyom kendımı uyanıınca cenem ağrıyo:bbo: sızdede oldu mu

beta maşallah de sen yine de
kaşı totonu

ben de evde oturup kıçımı devirip yatmak yatmak yatmakkkkkk
istiyorum
o kaaa param olsun ki
ütüyü de kadın yapsın
Kaşıdımm kaşıdımm kaydirigubbakcemile3
off keşke zengin olsam evimde uşak ahçı ve hizmetçii olsaa bende totomu devirip hep yatsamm kaydirigubbakcemile3

ya burda hamiş var delüüü bende istiorum domatis çorbasııııııııı :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Ayy canım kıyamam gel hemen sanada bi tabak verimm :1hug:
Hakkını helal ett :gitme:

Bu arada Buketimm ağlayan kekten yapmış Hayatimin alıntıdan gördüm umarım beğenmiştirr süper görünüyoo :lepi:

eda bence hala pahalı ya genede yaptıran kızlara sor bı sen

beta olsun eskıler daha bı dayanıklı aynı pişriyo nasılsa benımkısıde eskı tip korkmaz:lepi:

hayatım senın bana yolladığın yazıyı kaybettım ben:mafoldumbenkaç gundur bulamıyom yaa
oysa saklıycaktım onu
ılk defa bıseyımı kaybettım
noldu acep

ben geldimm ama ben okudukça siz yazıyosunuz ben yetişemiyorum

şimdi gidip bulaşık makinesini boşaltmam lazım, sonra gelince gene geçmiş okurum artık, bi ara görüşrğüüzz

he he aynen bende öle tam aha bitti yazayım yorumları diyorum bi tel 2 dk geçmiyo bi dolu sayfa ay yetişcem diye canım çıktı yahu ,

edoşa bi davetiye ekle dedim 1 saattr çok güzelmiş tam istediğin gibi sade ve şık dicem ama ..... diyemiyom ayyhhh yetiştim sonunda galiba :lepi:

yy kıyamam ben mandilişimeee ayy o paspası alan ellerim kırılsınn :mymeka:
amaaa şimdi sana güzel fikirler vercem annem rahat olll vereliniortak
şimdi öncelikle salonuma kesinliklee süs eşyası alma koyacak yerim yokk :roflol:
bir kere kalpli herşey biliyorsun çok severim bu aklında olsun yerimseniben
bak yatak odama sarevn yatak örtüsünü sermek istiyorum ancak o morlu hani biliyorsun meşhur örtüsü. geçen sinaydı sanırım uyku setini sermişti. ama seremiyorum örtümü çünkü tüm aksesuarlar kırmızı :çok üzgünüm: ne ileyim morlu bir şeyler olabilir :sm_confused: k tane morlu çerçeve olabilir... herşey olabilirr... egzotik bir şeyler olabilerr... hadi bulamadınn... şaraplığımız boş al bir tane ucuz şarap yollaaa vallahi sevinirim. 10 liralık şaraplardan aldık 2 tane ama hala boşş :roflol: hiç bir şey bulamadın mııı yavrumm al kırmızı bir don yollaaa:jeyyar: en makbulu :roflol: yaa sen yolla her şeyy güzel olacaktır ben eminimm Şeniz ayy bir sürü fikir verdim ayolll ayıp mı oldu acabaaa:roflol::roflol: diğer düşündüğü şey kapı süsüyse hala almadım alacaksan beklerim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonr

canım ben dualara başladımmmmm yağmıycak karrr ki bence yağsa çok hoş olur istemiyorsan yağmasınnnnn:lepi:

he burcu da zengin

o nerden çıktı şimdi kız:uhm:
memırr karısıyım benn ne zenginliği :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…