Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betam tiremisu yaptım tatlı olarak...
börek bir tane krepli kıymalı börek var
bir adet üzerine çiğ krema dökülüp fırınlanan var içinde peynir
salata patatesten yalancı kumpir yapıcam nette arat. bir harika oluyor tadi. 4 çeşit işte...

kaydirigubbakcemile3 Bi örgüm eksikk onada yakında başlıcam arkadaşım doğum yapacak bebek battaniyesi örücemm onaa :hulya:

Ben de istiyorum bak bebiş yapınca bana da örcen bişeyler. Kıskanırım valla :dilcikar:
Ama battaniye isteyecek kadar vicdansız olmayım patik de olur kaydirigubbakcemile3

bugün çeyrek aldım 85 TL. olmuş :1shok: adam 100'ü bulur dedi

Offf yaaa biz bozdurduk altın günden güne fırlıyor

Bugün bozdursak 2000 lira daha fazla para alcaktık :gitme:

Kısmet değilmiş

memurlar cok zengun nan
valla 6 ayda kesın bı zam alıyorlar
ben 4 yıl olcak burdayım 2 kez zam aldım
bıkeresınde 50 tl aldım o aklımda oda 2007 mart ayındaydı

kuzucum dişin yarısı içerdeya o kısmı zorluyo diş etini o nedenle ağrın olur ..

benim geçen ay süt dişimi çektik yenisi çıkıyomuşta :kedi: ay 28 yaşındayım ama hala süt dişlerim sağlam ve sağlıklıydı alttan yenisi gelince mecburen çektik oda aynen dediğin gibi oldu diş etim çok ağrııd çenemide sıkmaktan tutulcak sandım yani .....

bu arada bebişlere yazık ya yeni çıkarken ne bu eziyet boşuna ağlayıp ateşleri çıkmıyo yavrucakların

CAnım bu anlattığın diş çekilecek mecbursunn :sinifsinif:
Yarısı çıkmış yarısı içerdeyse %100 çekiyorlar..
dolgularım bitince 20 lik dişimide çekicek dişçi yoksa diğer dişlerinin şeklini bozar dedi çıkacak yeride yok gece gıcırdatma benimde oluyomuş koçiş söyledi onun içinde plastik bi damaklık vereyim dedi ama been onu kullanamam midemm bulanırr :sinifsinif:

bjk kutlaması ıcın davetıye yolladın ya not yazmıştınn
yoksa o sen deıl mısn:roflol:

betam yaa daha coğu ıcerde ve cok sağlam nan ben cektrmek ıstemıyomkı ayy korkuyom ben ya:tomato: yok yok canıma tak edene kadr dayancamm
nanedem ya bunlar cok zor oluyo
yeğenımde sureklı ateşlı gezıyo evde ondan bılıyom cnm benım

ne yazısı kız
bu da defterimdeki gamze'nin ayak sesleri opuyorumnanaktan
Hayatimm kız ne kaa düzenli bi tarif defterin var yazında güzelmiş hanii zemuszemus
Ohh daha nolsunn yemede yanında yatt kaydirigubbakcemile3
tiremusuunun resmini çeksene benim için bide tarif istiyorumm :1hug:

Sen doğurmaya karar ver örürüm hemşommm ayıpsınn bi yapayım bak çok cici bi örnek buldum hemide basitt örerim sanada ondan :hulya:
Bu arada bizde altınların bi kısmını bozdurduk kısmet değilmiş dediğin gibi ama o zamanda ihtiyaç vardıı borçluyken altınım olmuş ne işe yarar :sinifsinif:

Offf yaaa biz bozdurduk altın günden güne fırlıyor

Bugün bozdursak 2000 lira daha fazla para alcaktık :gitme:

Kısmet değilmiş

valla biz daha bozdurmadık, bu hafta bozduralım diyoduk ama biraz daha beklemek iyi olacak galiba

bjk kutlaması ıcın davetıye yolladın ya not yazmıştınn
yoksa o sen deıl mısn:roflol:

heeeeee unutmuşum len çok oldu ne yazmıştım onu bilem hatırlamıyorum :kedi:

bakın nikah şekerimi çektim size görmeyenler için önden ve arkadan

böcüğüm diş çıkana kadar hep sancı yapar zaman zaman, benim diş ağır kanlıydı yolu yarılayana kadar bikaç sene boyunca et acısı çektim berbat bişi tuzlu ılık su yap onla çalkala ağzını hafifletiyo acıyı..

naneden valla gene yetiştimde bu seferde kızlardan özendim bakıyım yağmur devam ediyosa cam keyfi yapıcam :))

ben ne alsam yaa, aklıma bişi var ama umarım almamıştır dream :uhm:

ne zaman yollıcaz peki hediyeleri

aynen beni de bi dolu is bekliyo ütü basta olmak üzere mafoldumben,
hic halim yok ama
betoşşummm dün aksamdan beri mide bulantım ve hafif mide ağrım var
bi sabahtan beri de sağ kasığımda bi ağrı sorma kafamçokkarıştı

hayatımmmmmm çok şirinmiiişş :)

burcum kolay gelsinn

Edaa senin davetiyende hoş, bende ööle çok şatafatlı davetiyeleri anlamıyorum, veriyosun düğünden sonra hoopp herkes çöpe atıyo çünküm yazık günahh

clipso alacak biri varsa beni de unutmasın opuyorumnanaktan, kıyamıyorum yaa o kadar paraya...ama çok kullanışlıymış normal düdüklüm var benim
bu konunun uzmanı olan düdükçü sinaya soralım
clipso ne kadar kullanışlı sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…