- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ver toprağımm seninkileridee aradann çıkarayımmm kaydirigubbakcemile3sulfat sticerlar harika,hayatim resimler süper miatürk harikaymış görmek isterdim beta benimde ütüm var bacımmmm
edaları karıştırdınz kız ... hem almadı bernardoda gördü sadece güzel ama pahalı dedi ... bende evet gördüm ama markası ney anlamaım dedim
ayyhhh :sm_cool: :roflol: :roflol: konu yanlış şey oldu yavvv
ha ozmn gormesın eda basımın etını yer
nerde pahalı var o alırdıda:roflol:
sulfat cok beğendım özellıkle böcuku:lepi:
ewet ya stickerları nerden ne kadara aldınız kızlar
çok şık olmuş çok beğendim....
sulfat sticerlar harika,
harikayım
kız ben sana bişi sordum sölemicenmi
başka nickleri yazdın en son mu beni yazdın al sana o zamannn :mymeka: başka nickleri yazmışşş.. kimlee aldatıyon beni leyynnnnnn :mymeka:
şimdi bende yazdım nedense ilk sofra çıkıyor allah allahhh :roflol::roflol::roflol:
cok cüceller
Hemşom bu arada stickerlar 10 numeroo olmuş :lepi:kelebeğe bayılıyomm zatenn opuyorumnanaktan
fayanadamı oluyor sulfat bunlar
cok cici olmuşlar sulfatt
sulfat çok güzel olmuşş çıkartmaların canım
sulfat sticerlar harika,hayatim resimler süper miatürk harikaymış görmek isterdim beta benimde ütüm var bacımmmm
Ver toprağımm seninkileridee aradann çıkarayımmm kaydirigubbakcemile3
BETA ben bakırköyde lazere gidiyorum.gittiğim yerin bekleme salonunda duvara camdan böle kanatlı kelebekler asmışlar.bir sürü aşağıdan başlamış hepside uçuyor izlenimi veriyor.ben anlatamadım şimdi bir görsen.bir daha ki gittiğimde çaktırmadan resim çekeceğim.
ay nerden aldılar acaba süper bişiydi.
sen kelebek diyince aklıma geldi...
kizlar bana fikir verin....
malum yakinda türkiyeye geliyorum....
eli bos gelmek olmaz degil mi?
müstakbel kaynanama, kaynima (17 yasinda), müstakbel cici anneanneme, ne götüre bilirim hediye olarak?
he birde dayisinin esi var cok seker bir hanim ona ve kizinada ufak bisey götürmek isterim...
elimde bir tane cay isiticisi var onu anneannesine götürebilir miyim????
jovan parfümü hosuma gidiyor son zamanlarda fiyatida uygun bilen varmi aranizda? onu dayisinin kizina mi götürsem yoksa yengesine mi? yengesi kendine cok bakan bir hanim...yengesine götürürsem bu sefer annesine aldigim ondan daha üstün olmasi gerekir mi? ay kafam allak bullak oldu kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?