Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canikocum bence çokk falza kişiye alıyorsun ne o öyle nişan bohçası gibiii
daısının kızı yenge dayıı ohooo ne gerek var... onlarda sana karşılığında bir şeyler alıyorlar mı? hadi annee babaya kaynına anladıkk hadi büyük diye anneaneyede anladık da dayı falan gereksiz bence....
ısıtıcıyıda anneanneye verme bana yolladığındasa o çok modern bir şey bence... :1rolleyes:
tabikide yengesine verdiğin şeyden daha üstün olması gerekir kanımca yoksa kıskançlık çıkabilir :roflol: ama diyorum ya bence yengeye falan almaa... nacizaneŞeniz
bak almanyaya özgü bir şeyler varsa öyle bir şeyler alabilirsin hani burda bulunmayacak cinsten daha makbul olur gibime geliyor...

böcük bak dier eda benden daha zenginmiş
benim mutfak masam ve 2 sandalyem 160 lira mı neydi
kırcam kafanı

nanidoş da olmasa beni kurtaran yok
öperim nanidoş

bu arada bisürü şey dicektim unuttum

sulfatcım stickerlar çok güzel olmuş süper

paşim halep işi hani şu mardinde falan satılanlar var ya

dur koicam foto anlican ne olduunu

sulfatcım çok hoş görünüyorlaryerimseniben

Şeniz

SULFATT çokk güzell olmuşşş:lepi:

Şeniz

sulfatcım stecekerler müthiş

Şeniz

sulfatcım stickerlar çok güzel olmuş süper

Şeniz

Senin de salonun çok hoş olmuş canım. Çok beğendim. Özellikle duvar kağıdını. Ben de salonun bi duvaraına duvar kağıdı istiyordum kociş kandırdı beni düğünden sonra bakarız filan diye hala daha yapılcak :sinifsinif:

paşi bak
bu çok abartılısı tabi
ama bunlar halep işi diye geçer

bi de yemek varmış
kebap :roflol:

sabah aklıma bişi geldi kendikendime güldüm. size de anlatayım.

şimdi belli bi yaşımdayken bişi yapmak isterdim. derlerdi ki, yok olmaz yaşına başına bak daha küçüksün diye izin vermezlerdi.
sonra başka bişi yapmak isterdim, eşek kadar kız oldun diye izin vermezlerdi.
ve ben gıçımı yırtar ağlardım.
ben küçük müyüm büyük müyüm diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ergendin gerizekalııııııııııııııııııı sırnaşık şey sırnaşık şey

sulfatım sticker süppper olmuş :lepi: yakışmışlarr

eccuşum ama çok olmuştu ekleyeli bende bu hafta sildim ama biliyosundur kesin zaten, hani yeşil koltuk, kırmızı yatak odası falan ..

hayatim, keşke magazin basını olsan kııı sana flaş haberler şaapardım ferhunde gacısı gibi

aimecim, önce almanylaardan gelipte çikolata getirmrmek olmaz hepsine ayrı çikolat verirsin. Sonracıma müstakbel kayınvalidene mutfak eşyası alabilersin. Ya da takarsa şal ya da kapalıysa eşarp falan süpper olar. Bide akrabalarından birine götürüp diğerine götürmemek olmaz. Onun üçün herkeslere alma drim ben. sonracıma Parfümüde her bişeyide sadece müstakbel aileye ver derim ben. çay ısıtıcısı şu sofraya koymak için olanlardan dimi? Bence ananeye değilde daha çok kullanacak misafir ağırlayan kayınvalidene ver

uy kafam karıstı kızzz
parfum gen. kıza daha iyi olur sankım
cıkolota felan koy işte almanyadan bize cıkolata gelır en cok en sevıdgımde rafuella

ya cikolata almak istemiyorum, yiyecekler sonra bitecek... ben kalici bisey olmasini isterim daha cok... ne bileyim hic degilse bir kac gün filan kalici olsun hadi parfümde bitiyo ama hic degilse bir dakika icinde bitmiyor

aynen bende öyle biseyler isterim

kiz delüüü...
dayisina almam, babasinada yok...

annesi anneannesi bana hediye cok verdiler, teyzeside cok verir...ama bak teyzesine hediye almak icimden gelmiyor, cünkü pek isinamadim ona
öfffffffff
dayisinin esi ile kizina düsünmüstüm cünkü cok seviyorum ikisinide...ama sanirim haklisin gercektende cok fazla oluyor....

Bu da dün regl sancıları içinde kıvranırken misafir için yaptığım ağlayan kek. Fotolar aceleyle çekilmiştir arkadaşlar. Kız içerde otururken ben hemencik çekiyodum :roflol: Mutfağa gelse deli sancaktı beni :roflol:

Bu da başıyazmalının yazdığı gün ilgimi çeken ve yine dün için hazırladığım kıymalı karnıyarık böreği. Bu arada kociş ve misafir çok beğendi. Hatta tepsinin yarısını yedi kocam yaaaa :roflol:

aynennnn
aime

kaynanana güzl dekoratif ve fonksiyonel bişi al
atıyorum alman gümüşü tepsi falan

sonra o 17 yaşındaki erkeğe elektronik ucuz ne vardır
hmmm
atıyorum mesela mp3 çalar falan varsa ucuz
alabilirsin
nerden bilecek çok ucuza aldığını

yenge menge onlara da çikolata al gitsin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…