evet sordum hayatım cvp bekliodum
kizlar bana fikir verin....
malum yakinda türkiyeye geliyorum....
eli bos gelmek olmaz degil mi?
müstakbel kaynanama, kaynima (17 yasinda), müstakbel cici anneanneme, ne götüre bilirim hediye olarak?
he birde dayisinin esi var cok seker bir hanim ona ve kizinada ufak bisey götürmek isterim...
elimde bir tane cay isiticisi var onu anneannesine götürebilir miyim????
jovan parfümü hosuma gidiyor son zamanlarda fiyatida uygun bilen varmi aranizda? onu dayisinin kizina mi götürsem yoksa yengesine mi? yengesi kendine cok bakan bir hanim...yengesine götürürsem bu sefer annesine aldigim ondan daha üstün olmasi gerekir mi? ay kafam allak bullak oldu kafamçokkarıştı
ne sordun len armut söylesene manyak mısın
nikahın nerde olmuştu diom yaaa
sulfatcım çok hoş görünüyorlaryerimseniben
SULFATT çokk güzell olmuşşş:lepi:
sulfatcım stecekerler müthiş
sulfatcım stickerlar çok güzel olmuş süper
paşi bak
bu çok abartılısı tabi
ama bunlar halep işi diye geçer
bi de yemek varmış
kebap :roflol:
uy kafam karıstı kızzz
parfum gen. kıza daha iyi olur sankım
cıkolota felan koy işte almanyadan bize cıkolata gelır en cok en sevıdgımde rafuella
aime hiç bilmiorum aşkımdan başkasına hediye almaya çok zorlanıorum zatenn
çünkü aldığım hediyelerin hayatta aktif hala geçirilmemesi üzer ve o kişiye 2. defa hediye almammm
kızlar halep işi takı bilen gören varmı merak ettim nasıl olduğunu
canikocum bence çokk falza kişiye alıyorsun ne o öyle nişan bohçası gibiii
daısının kızı yenge dayıı ohooo ne gerek var... onlarda sana karşılığında bir şeyler alıyorlar mı? hadi annee babaya kaynına anladıkk hadi büyük diye anneaneyede anladık da dayı falan gereksiz bence....
ısıtıcıyıda anneanneye verme bana yolladığındasa o çok modern bir şey bence... :1rolleyes:
tabikide yengesine verdiğin şeyden daha üstün olması gerekir kanımca yoksa kıskançlık çıkabilir :roflol: ama diyorum ya bence yengeye falan almaa... nacizaneŞeniz
bak almanyaya özgü bir şeyler varsa öyle bir şeyler alabilirsin hani burda bulunmayacak cinsten daha makbul olur gibime geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?