ya cikolata almak istemiyorum, yiyecekler sonra bitecek... ben kalici bisey olmasini isterim daha cok... ne bileyim hic degilse bir kac gün filan kalici olsun hadi parfümde bitiyo ama hic degilse bir dakika icinde bitmiyor
aynen bende öyle biseyler isterim
kiz delüüü...
dayisina almam, babasinada yok...
annesi anneannesi bana hediye cok verdiler, teyzeside cok verir...ama bak teyzesine hediye almak icimden gelmiyor, cünkü pek isinamadim ona
öfffffffff
dayisinin esi ile kizina düsünmüstüm cünkü cok seviyorum ikisinide...ama sanirim haklisin gercektende cok fazla oluyor....
aimecim, önce almanylaardan gelipte çikolata getirmrmek olmaz hepsine ayrı çikolat verirsin. Sonracıma müstakbel kayınvalidene mutfak eşyası alabilersin. Ya da takarsa şal ya da kapalıysa eşarp falan süpper olar. Bide akrabalarından birine götürüp diğerine götürmemek olmaz. Onun üçün herkeslere alma drim ben. sonracıma Parfümüde her bişeyide sadece müstakbel aileye ver derim ben. çay ısıtıcısı şu sofraya koymak için olanlardan dimi? Bence ananeye değilde daha çok kullanacak misafir ağırlayan kayınvalidene ver
Bu da dün regl sancıları içinde kıvranırken misafir için yaptığım ağlayan kek. Fotolar aceleyle çekilmiştir arkadaşlar. Kız içerde otururken ben hemencik çekiyodum :roflol: Mutfağa gelse deli sancaktı beni :roflol:
Bu da başıyazmalının yazdığı gün ilgimi çeken ve yine dün için hazırladığım kıymalı karnıyarık böreği. Bu arada kociş ve misafir çok beğendi. Hatta tepsinin yarısını yedi kocam yaaaa :roflol:
aynennnn
aime
kaynanana güzl dekoratif ve fonksiyonel bişi al
atıyorum alman gümüşü tepsi falan
sonra o 17 yaşındaki erkeğe elektronik ucuz ne vardır
hmmm
atıyorum mesela mp3 çalar falan varsa ucuz
alabilirsin
nerden bilecek çok ucuza aldığını
yenge menge onlara da çikolata al gitsin işte
sulfatım sticker süppper olmuş :lepi: yakışmışlarr
bu keki de amma yaptınız ha
ağlattınız ulen
evet hayatım açıklıom
senin kim olduğunu araştırcaktımda
çatlattın herkesi
hahahahhah
sulfatım sticker süppper olmuş :lepi: yakışmışlarr
eccuşum ama çok olmuştu ekleyeli bende bu hafta sildimama biliyosundur kesin zaten, hani yeşil koltuk, kırmızı yatak odası falan ..
hayatim, keşke magazin basını olsan kııı sana flaş haberler şaapardım ferhunde gacısı gibi
aimecim, önce almanylaardan gelipte çikolata getirmrmek olmaz hepsine ayrı çikolat verirsin. Sonracıma müstakbel kayınvalidene mutfak eşyası alabilersin. Ya da takarsa şal ya da kapalıysa eşarp falan süpper olar. Bide akrabalarından birine götürüp diğerine götürmemek olmaz. Onun üçün herkeslere alma drim ben. sonracıma Parfümüde her bişeyide sadece müstakbel aileye ver derim ben. çay ısıtıcısı şu sofraya koymak için olanlardan dimi? Bence ananeye değilde daha çok kullanacak misafir ağırlayan kayınvalidene ver
Bu da dün regl sancıları içinde kıvranırken misafir için yaptığım ağlayan kek. Fotolar aceleyle çekilmiştir arkadaşlar. Kız içerde otururken ben hemencik çekiyodum :roflol: Mutfağa gelse deli sancaktı beni :roflol:
Bu da başıyazmalının yazdığı gün ilgimi çeken ve yine dün için hazırladığım kıymalı karnıyarık böreği. Bu arada kociş ve misafir çok beğendi. Hatta tepsinin yarısını yedi kocam yaaaa :roflol:
bende tiramusi yapıcam hıh
ahhh eda ahhhh bi sen ilgilendinn
gel öpücem ama grip mrip varr şimdiii
teşekkür edeyimm yeter
paşim öperimmmm
ama çok bilinmez onlar halep işi diye
ondan bilmemişlerdir şekercim
deniz sevgilimin ailesinden pırlanta set yerine bunlardan istedim ben :lepi:
tabi daha incelerinden :s
valla denizcim eda alır bence
kokona
kızlar yarın bime geliyo vakumlu saklama kabı 12,5 tl yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?