kızlarrr essenin ürünlerini nerden bulabilirim alabilirim benim olabilelermiiiiiii
ayy güleblir miyimm :roflol::roflol::roflol:dün gece teyzem rüyasında beni hamile görmüş
teyzemin kızı da (evli) o da beni rüyasından hamile görmüş
sonra teyzem annemi aramış sormuş merak etmişler
annem de beni aradı. anlattı falan, ben yokkk öyle bişi dedim dedi. sustu.
ben de eeee ne istiyosunuz yaniii hamile miyim diye mi soruyonuz dedim.
annem de ihihih yok canım ben yok dedim zaten dedi.
yok dedim anne yokkk
hem biliyon hem merak ediyon yane :=)))
Tamam gider gitmez yapıcam pabuçdaş :1hug:
Burcu'dan da iyiki bi krep tarifi istedik :dilcikar: Anca bildiği pırpır tırtır :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Tamam gider gitmez yapıcam pabuçdaş :1hug:
Burcu'dan da iyiki bi krep tarifi istedik :dilcikar: Anca bildiği pırpır tırtır :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
öğretmenlik için kasım ataması yapılacaktı, eylülde okul öncesi öğretmenlerini bolca aldıkları için diğer branşlardan çok az alım oldu, herkesin hevesleride kasıma kalmıştı ama halen açıklama yok, mebi arıyoruz maliye ile görüşülüyo diyolar, akşam ntvde haberin varmı yarışmasında milli eğitimin 10bin kadro istediği söylendi, yarışmadan öğrendik yani kaç kadro istenildiğini :)
bakan ilk geldiğinde olayları tam bilmeden sözleşmeli öğretmenliği kaldırıcam dedi, sözleşmeli alım olmazsa daha az öğretmen atancak, herkes mağdur olacak, okullarda açıklar devam edecek, bide ücretli öğretmenlikler var, 1 öğretmen maaşıyla 3 ücretli çalıştırıyolar, sigorta desen girdiğin ders sayısı kadar var, ücretli çalışanlarda baştan savma yapıyolar işlerini çoğu öğretmen bile değil, alakasız bölümlerden mezunlar, hatta 2 yıllık bitirenler öğretmenlik yapıyo, eğitim düşüyo vs vs..
çok karışık anlattım ama kafam karışık zaten bu ara anca bu kadar :S
kovcaklar beni çeyiz başlığından o olcak
slm kızlar
nasılsınız?
ara ara takip etmeye calışıyorum
bence hayatım hamile aslında; biarada bebeğimi dusurucem simdi gibi bi laf etmişti sanki, hayatım kacmadı gozumden CADIARZU
Zeki Müren in evi mi kız buraaaa???
ayy güleblir miyimm :roflol::roflol::roflol:
Sevgili Kazen;
Hani bizim evlilik takvimlerimiz vardı ya... Onları hiç bize sormadan iptal etmişsiniz :umursamaz: Bu kadar buraya mesai harcıyoruz. Hiç mi söz hakkımız yok yani :uhm: Bari iptal ederken bi deyiverseydiniz akannehir
Ben eşime hep artislik yapıyordum, ne kadarlık evliyiz diye; bilemeyince de çemkirip rahatlıyordum.
Zira ben hergün burada görüyordum 4 ay 10 gün, 4 ay 11 gün gibi...
Şimdi kalkıp şak diye bana sorsa karıcım ne kadarlık evliyiz ben ona nasıl cevap vereceğim mafoldumben
Ben takvimimi geri istiyorum
Ne demişler isteyenin bir yüzü kara :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?