Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım benim bildiğim tavada az yağda hafif kızartıp sonra fırında pişiriliyo
yani biz hep öyle yaparız.

pufim kurumu seversin sulumu?

babanem bunun gibi yapıyo üstüne rende domates sarımsak salça falan sos döküyo ekmek bandır bandıra yiyoz..

portakal ağacı diye bi site var, arattır ilk çıkıyo zaten :) ordaki bütün tarifler muhteşemmm

ananeye götur ısıtıcı süper olur:lepi:
hedıyenın azı coğu buyuğu kucuğu olmaz
parfumu kokoş olana götrzemuszemus

:teselli: neden tatlım canınmı sıkkın ?

ya benim jelibonumuda aşkım aldıı :asigim:

sıkkınım valla çookk hemde kafamçokkarıştı hiiç bişi olduğu yok hayatımda resmen boşa aldım herşeyi rölantide gidiyorum çook sıkıldım artıkın.. Allah sonumuzu hayır eylesinn..

ne zaman ayarı be
zaman maman ayarı yok edacım

kapıyosun
vakumlu olduğu için hava geçirmiyo
daha taze tutuyo
sonra üstünde işte o düğmesi var
ona basıyosun hava alıyo açılıyo

ben o zaman maman ayarı bilmiyorum

walla çeyizime aldığım için henüz kullanmadım bi de şekericm ya

nanidoş yakışmaz mı pırlanta be

hangi kıza yakışmaz da işte
pırlanta alırlarsa sonradan satsak satamayız

bu arada amcamın gelini almanyada, almanyadan gelirken anneme eşarp babaneme tişört getirdi, bana bişi getirmedi diye bozulmuştum :a015: o kadar koşturdum düğünlerinde bana bişi getirmedi ya :) ya sadece kayınvalidene getir yada getirdinmi herkese getir :)) yani hala çook severim gelini ama o anda burukluk oluyo insanın içinde, bişi beklemiyosun normalde ama evde herkes gelip sana gelmeyince tuhaf oluyo yani.. anlatabildimmi :uhm:

:))

eda o üstünde 5-10-15 saylar varyaaaa onlar ne için peki :)))

işte ben orayı anlamadımmm

ama saklamak kabı olarak kullanılır evet bende alıyım bariii
zaten mutfak eşyalarımız %80 ının esseden aldım ben orda ne var benim mutfakta olacak inş :)))))) :dance:

dönis pappiii çok sağolun...

Azcık kızartıyım o zaman...
Papicik bende orya çok bakıyorumda yazmışki 1 gün beklet ben yapıp hemen yiycem yahuuuuukaydirigubbakcemile3

sayı olanlar farklı bu bimdekilerde sadece hava amak için yer var..

huzurda görmüştüm o dediğinden, bişeyi dolaba atarken attığın tarihi koyuyosun, mesela domates koydun diyelim 5 mayısta, sonra 8 haziranda bida koydun, önce eskisini kullancaksın gibi bişi

ben böle uydurudm yani :))))))))

yaa hayatımı sıkıştırıyosunuz gene kızdırmayın bee istemiyo işte kendini açık etmeyi zorlamayın alla allaa

hakkaten yaa hiç düşünmüyosunuz belki bu kızın bi sebebi var diye

bu arada hayatımm evini hatırladım :))) sağol eklediğin içinnn tekrar gezmek güzel olduu..

berjer :roflol:

nedir mesele?

izmir köftesi mi yapcan yavru?

dönis pappiii çok sağolun...

Azcık kızartıyım o zaman...
Papicik bende orya çok bakıyorumda yazmışki 1 gün beklet ben yapıp hemen yiycem yahuuuuukaydirigubbakcemile3

bişi olmaz bi gün bekleyince iyice çeker harcıda hemen yapsanda olur, sen köfteyide istediğin gibiyapabilirsin, kızartınca güzel olur tabide kızartmadan atarsan hem daha sağlıklı hemde kolay olur :)

aslında mantıklııı :teytey:

dün gece teyzem rüyasında beni hamile görmüş
teyzemin kızı da (evli) o da beni rüyasından hamile görmüş
sonra teyzem annemi aramış sormuş merak etmişler
annem de beni aradı. anlattı falan, ben yokkk öyle bişi dedim dedi. sustu.
ben de eeee ne istiyosunuz yaniii hamile miyim diye mi soruyonuz dedim.
annem de ihihih yok canım ben yok dedim zaten dedi.
yok dedim anne yokkk
hem biliyon hem merak ediyon yane :=)))

nanidoş yakışmaz mı pırlanta be

hangi kıza yakışmaz da işte
pırlanta alırlarsa sonradan satsak satamayız

e kuzum zaten hatıra diye saklıyon malum bunuda yakının alcak hatıra diye bozmazsın zaten,,, onun için alsınlar diğer altınları bozarsın canım hihoyyyt :jeyyar: sengözlerimebaksanab

ama hatıra matıra istemam nevar neyok hepsini bozcam diyosan tabikide pırlantada büyük zarar yani

Hayatim izmir köfte mi yapcam bilmiyorum, senin tarifle köfte yapcam, domates patates koycam üstüne fırına koycam, yapabilcemmi diye merak ediyorum da denicem kaydirigubbakcemile3

Hayatim izmir köfte mi yapcam bilmiyorum, senin tarifle köfte yapcam, domates patates koycam üstüne fırına koycam, yapabilcemmi diye merak ediyorum da denicem kaydirigubbakcemile3

bebişim bak tarif edeyim.
patatesleri halka halka doğra, tepsiye yada tencereye diz. sonra kızartığın köfteleri üstüne diz. sonra 5-6 tane sivribiberi ikiye böl köftelerin üstüne koy. sonra bolca domates rendele hepsinin üstüne dök. çok az yağ gezdir. tencerenin kenarından su aktı az biraz. sonra fırına at. afiyet olsun.

lülülülülülükaydirigubbakcemile
bence yakın bi zmanda hamile kalcn hayatimmm bana öle geldi baksana rüyalr falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…