Kısçeler, nihayet bugün Hayatim in köftesini yapacağım ama size bişey daha sorucam....
Fırında yapıcam köfteyi pattesli felan (Normal köfte yaptım da bu kaldı)akannehir
Fırına koymadan önce kızartılıyormu köfte??? nette bikaç yerde okudum da, yoksa direk fırına atınca pişer mi ve de ne kadar sürede pişer, bu üç sorunun cevabını istiyorumzemuszemus
kizlar bana fikir verin....
malum yakinda türkiyeye geliyorum....
eli bos gelmek olmaz degil mi?
müstakbel kaynanama, kaynima (17 yasinda), müstakbel cici anneanneme, ne götüre bilirim hediye olarak?
he birde dayisinin esi var cok seker bir hanim ona ve kizinada ufak bisey götürmek isterim...
elimde bir tane cay isiticisi var onu anneannesine götürebilir miyim????
jovan parfümü hosuma gidiyor son zamanlarda fiyatida uygun bilen varmi aranizda? onu dayisinin kizina mi götürsem yoksa yengesine mi? yengesi kendine cok bakan bir hanim...yengesine götürürsem bu sefer annesine aldigim ondan daha üstün olmasi gerekir mi? ay kafam allak bullak oldu kafamçokkarıştı
:teselli: neden tatlım canınmı sıkkın ?
ya benim jelibonumuda aşkım aldıı :asigim:
ne zaman ayarı be
zaman maman ayarı yok edacım
kapıyosun
vakumlu olduğu için hava geçirmiyo
daha taze tutuyo
sonra üstünde işte o düğmesi var
ona basıyosun hava alıyo açılıyo
ben o zaman maman ayarı bilmiyorum
walla çeyizime aldığım için henüz kullanmadım bi de şekericm ya
nanidoş yakışmaz mı pırlanta be
hangi kıza yakışmaz da işte
pırlanta alırlarsa sonradan satsak satamayız
yaa hayatımı sıkıştırıyosunuz gene kızdırmayın bee istemiyo işte kendini açık etmeyi zorlamayın alla allaa
bu arada hayatımm evini hatırladım :))) sağol eklediğin içinnn tekrar gezmek güzel olduu..
hayatım sen genel gazetelerden birinde misin?
günlerdir gazete ve tvlere öğretmen atamalarıyla ilgili haber yapılsın diye mailler telefonlar faxlar, atmadığımız takla kalmadı, ama çok fazla etkili olduğumuzu sanmam :)) bi el atsana be hacı be :)))
Kısçeler, nihayet bugün Hayatim in köftesini yapacağım ama size bişey daha sorucam....
Fırında yapıcam köfteyi pattesli felan (Normal köfte yaptım da bu kaldı)akannehir
Fırına koymadan önce kızartılıyormu köfte??? nette bikaç yerde okudum da, yoksa direk fırına atınca pişer mi ve de ne kadar sürede pişer, bu üç sorunun cevabını istiyorumzemuszemus
dönis pappiii çok sağolun...
Azcık kızartıyım o zaman...
Papicik bende orya çok bakıyorumda yazmışki 1 gün beklet ben yapıp hemen yiycem yahuuuuukaydirigubbakcemile3
sayı olanlar farklı bu bimdekilerde sadece hava amak için yer var..
huzurda görmüştüm o dediğinden, bişeyi dolaba atarken attığın tarihi koyuyosun, mesela domates koydun diyelim 5 mayısta, sonra 8 haziranda bida koydun, önce eskisini kullancaksın gibi bişi
ben böle uydurudm yani :))))))))
nanidoş yakışmaz mı pırlanta be
hangi kıza yakışmaz da işte
pırlanta alırlarsa sonradan satsak satamayız
Hayatim izmir köfte mi yapcam bilmiyorum, senin tarifle köfte yapcam, domates patates koycam üstüne fırına koycam, yapabilcemmi diye merak ediyorum da denicem kaydirigubbakcemile3
dün gece teyzem rüyasında beni hamile görmüş
teyzemin kızı da (evli) o da beni rüyasından hamile görmüş
sonra teyzem annemi aramış sormuş merak etmişler
annem de beni aradı. anlattı falan, ben yokkk öyle bişi dedim dedi. sustu.
ben de eeee ne istiyosunuz yaniii hamile miyim diye mi soruyonuz dedim.
annem de ihihih yok canım ben yok dedim zaten dedi.
yok dedim anne yokkk
hem biliyon hem merak ediyon yane :=)))
lülülülülülükaydirigubbakcemile
bence yakın bi zmanda hamile kalcn hayatimmm bana öle geldi baksana rüyalr falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?